![]() |
bir konuya deyinmek istiyorum ! hani bizim duymadığımız sesleri bilinç altımız duyuyormuş ya o zaman öyle bişey ortaya çıkıyor ... mesela evde kulaklıkla yüksek ses müzik dinliyorsunuz. tv açık tvde konuşulanlar direk bilinçaltına mı gidiyor?12389 |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! Alıntı:
|
Bu nedenle izlediğimiz filmlere dinlediğimiz müziklere dikkat edelim diyoruz.actionsmile |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! Aynen öyle olur ve büyük bir bilinçaltı kirliliği yaşanır...yıllarca bu ülkeden arabesk müziğin kültürünün silinmesi lazım bu insanları umutsuzluğa sürüklüyor diyenleri yok efendim özgürlük var diye terslediler.Oysa bu doğrudur,Ferdi Tayfuru'n kendisi bile kanser oldu yahu,insana umutsuzluk,hayat kötüdür,herkes kötüdür,aşk yaşanmaz acı çekilir,fakirlik kaderimizdir vb şeyleri aşılayan yanlış inanç sistemleri oluşturan bir kültürdü o...bunun gibi okuduğumuz,dinlediğimiz,dikkat ettiğimiz herşey bizim bilinçaltımızda inançlar oluşturur...O yüzden bunu bilenler ve çekim yasası ile hayatınızı istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz diyenler şunları öneriyorlar,mümkün olduğunca gazete okumayın,tv seyretmeyin,gördüklerinize yoğunlaşmayın aksine duymak istediklerinize,görmek istediklerinize,yaşamak istediklerinize yoğunlaşın ve onları elde edeceğinizi bilin!!! |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! bende size sorduğum sorunun cevabını burdan aldım.oyunun altındaki telkinler eşimi etkilermi bilmeden dinleyecek demiştim.sanırım biz istemezsekte duyduğumuz herşey etkiliyor.buna ilk kez bu kadar sevindim .ee hep kötü mü olacak birazda iyi telkin dinlesinn.. |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! tesekkur ederız aydınlattıgınız için =)) |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! Sana kesinlikle katılıyorum masterphidias. Bende zmanında çok arabesk dinledim nerdeyse kafayı bozacaktım. Hayata ne gözlerle bakmışım. Kurtulana kadar ne çektim. Çok şükür şimdi dinlemiorum. |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! gerçekten arabesk çok negatif sözler içeriyor bir zamanlar ben de dinlerdim ya da herkesin dönem dönem arabesk dinlediği zamnlardan bene geçtim şimdi bazen minibüslerde duyunca istemeden deliye dönüyorum nasıl dinliyorlar diye ve gerçekten kaldırılmasından yanayım bu tür müziklerin... |
Cevap: bir konuya deyinmek istiyorum ! bende bi aralar çok sagopa kajmer dinliyordum..bilenler anlar onun ne kadar negatif pesimist bi insan olduğunu ve lise hayatım boyunca neden aşırı pesimist olduğumu şimdi anlamış oldum,yazık etmişim kendime:( 2-3 senedir asla dinlemiyorum bıraktım. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM. |