![]() |
Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Balböceğin ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu mutlu yıllar diliyorum.. iyi ki doğdun..İyi ki bizimlesin..956k Nice senelere..actionsmile |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... sağol canım benim çok mutlu oldum.bu güzel süpriz için ayrıca teşekkür ederim.iyi ki sizleri tanımışım.iyi ki varsınız.sevgilerimle... |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sapkal89 |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... sağolun teşekkür ederim iyi ki varsınız... |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Ayyyhhh ollleeeeyyyy! Bayadır doğum günü kutlaması yapmıyordukkk... cansin sen doğum günün kutlu olsun şekerimmmm. Pastalar da sendenmiş. Öyle duydum. khkh56 |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Doğum günün kutlu olsun. Sevgiler |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Balküpünün mürevetini gördüğün , torunlarını okşadığın , mutlu mutlu anlar yaşadığın nice nice senelere sevdiklerinle ulaşmanı diliyorummmmmmm... Yeni yaşın kutluuuuuuuuu olsunnnnnnnn :) |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Nice mutlu senelere sevdiklerinle uzun ve huzurlu bir yaşam diliyorum...... |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... CANIMCIM DOĞUMGUNUM KUTLUU OLSUNNNN 956k956k956k nice mutluuu yıllaraaaa:) |
Cevap: Cansın_sen Doğumgünü Partisi... Doğum gününüz kutlu olsun, Nice mutlu yaşlara. Sağlıklı, huzurlu, sevgi dolu yaşlar geçirmenizi dilerim Sevgilerimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM. |