Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi > Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri

Uyarılar

Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Sırları, Şifacılıkta Kullanımı, Yaşamımıza Etkileri v.b

Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ana bileşeni SiO2 olan akik taşı, doğada bulunan şifalı taşlardan biridir. Farklı renk ve özellikte olan akik taşının oldukça fazla çeşidi bulunuyor. Akik taşının sağlığa olan faydaları da bir hayli dikkat çekici. Ruhsal ve fiziksel olmak üzere insan sağlığına mucizevi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi

Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2018, 12:34 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2017
Mesajlar: 95
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hayatdern is an unknown quantity at this point
Standart Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Ana bileşeni SiO2 olan akik taşı, doğada bulunan şifalı taşlardan biridir. Farklı renk ve özellikte olan akik taşının oldukça fazla çeşidi bulunuyor. Akik taşının sağlığa olan faydaları da bir hayli dikkat çekici. Ruhsal ve fiziksel olmak üzere insan sağlığına mucizevi faydaları olan akik taşı hakkında yeterince bilgiye sahip misiniz? Bu yazımızda sizlere akik taşını tüm detaylarıyla anlattık.

Doğadaki pek çok taşın şifalı özellikleri, insanların günlük hayatta, farklı şekillerde kullanmalarına olanak sunmaktadır. Bu taşlardan biri olan akik taşı birçok takı ve aksesuarda kullanıldığında faydalarını direkt olarak hissetmek mümkündür.

Achetas isimli nehirden adını almış olan akik taşı, Sicilya’daki en büyük nehrin adını almış bulunmaktadır. Dünya genelinde en yaygın bulunan şifalı taşlardan biri olması, bu taşın birçok alanda sıklıkla kullanımını mümkün hale getirmektedir. Birden çok renge sahip olarak bulunan akik taşı bu yönü ile sağlıktan aksesuara kadar birçok alanda kullanılmaktadır.

Başlıca akik taşı renkleri arasında; kahverengi, yeşil, kırmızı, beyaz ve gri renkleri yer almaktadır. Her rengin kendine özgü faydası ve özellikleri vardır. Şık görüntüsünün yanı sıra dünya genelinde bu denli popüler olmasındaki en büyük etken şifalı bir taş özelliğinde olmasından kaynaklanmaktadır.

Akik Taşı Nedir?



Vücuda temas etmesi ile birçok hastalığın ve ağrıların dinmesinde etkili olduğu bilinen akik taşı yeryüzündeki en doğal ve faydalı taşlardan biridir. En çok da psikolojik rahatsızlıklar üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle pek çok ülkede alternatif tıp alanında akik taşından da faydalanılmaktadır. Olumlu enerjisi yüksek bir taş olarak vücut sağlığına olan etkileri kadar stresi ve heyecanı azaltması gibi etkileri de her yönden bu taşın faydasını öne çıkarmaktadır.

Dünya’da ve ülkemizde doğal olarak çıkarılması ve kullanım alanı oldukça yaygın olan akik taşı dünya ülkeleri arasında Hindistan, Çin, Brezilya ve İtalya gibi ülkelerde çıkarılmaktadır. Ülkemizde ise Karadeniz sıradağlarını meydana getiren volkanik taşların içerisinden çıkarılmaktadır. Ayrıca Ankara da akik taşına ev sahipliği yapan diğer önemli illerimiz arasındadır.

Akik Taşının Özellikleri Nelerdir?



Dünya genelindeki faydalı taşlar kategorisinde bulunan ve faydaları ile adından söz ettiren akik taşı mücevher ve aksesuar yapımında fazlasıyla tercih edilmektedir. Tek renkte olabileceği gibi dalga dalga şekillerin bulunduğu iki renkli akik taşlarına rastlamak da mümkündür. Sert bir özellikte olan akik taşı ışığı geçirgen özellikte olan nadir taşlardan biridir. Opak ve yarı saydam gibi çeşitleri bulunan akik taşının yağımsı ve camsı bir görünümü vardır.

Akik Taşının Çeşitleri Nelerdir?



Akik taşı çıkarıldığı bölgeye ve kullanım alanlarına göre birden çok çeşitte bulunmaktadır. Her taşın kendi özellikleri doğrultusunda farklı bir amaç ve fayda için kullanımı söz konusudur. Bu noktada mavi akik taşı olarak bilinen taş insanı nazardan ve kötü enerjilerden koruma özelliğindedir. Akik taşının en çok bilinen çeşitlerinden biri olan kırmızı akik taşı ise kırmızının farklı tonları ile şifa dağıtan seçeneklerden biridir.

Vücuda kırmızı akik taşının temas etmesi durumunda vücut ısısının yükselmesi ve kan basıncının artması birçok hastalığın da doğal yoldan şifa bulmasını sağlamaktadır. Saydam bir görüntüye sahip ve beyaz rengi ile karışık olarak bulunan yeşil akik taşı ise Hindistan’da en çok görülen akik taşı çeşididir. Yeşil rengin insan bedenine olan olumlu etkisinin yanında uykuyu düzenleyici etkisi bu renkteki taşın en bilinen özelliğidir.

Eski medeniyetlerde popüler sayılan akik taşlarından biri olan oniks taşı ise göz alıcı siyah rengi ile şans taşı olarak nitelenen bir taştır. Oniks akik taşının bir alt özellikleri ile bilinen sardoniks akik taşı ise algının güçlenmesinde etkili olmasından dolayı beş duyu taşı olarak adlandırılmış akik taşıdır.

Akik Taşının Faydaları Nelerdir?



Akik taşının koç, ikizler, boğa, aslan, yay ve başak burçlarının taşı olduğu bilgisini vererek sağlık açısından faydalarını sıralayalım. Akik taşının insan sağlığına olan faydalarını fiziksel ve ruhsal olmak üzere iki kategoride ele almak mümkündür.

Akik Taşının Ruhsal Faydaları

Ruhsal anlamda insan üzerindeki stresi ve gerginliği azaltırken etrafa karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olabilmeyi sağlamaktadır. Pozitif enerjisi yüksek bir taş olarak üzerinde akik taşı bulunduran ve enerjisi negatif yönde olan kişilerin enerjilerinin yükseldiğine şahit olmaları söz konusudur. İnsanın kendisini daha iyi ifade etmesine ve çekingen karakterde olan insanların daha dışa dönük birer insan olmalarını destekleyici ruhsal etkileri de bulunmaktadır.

Akik Taşının Fiziksel Faydaları

Fiziksel anlamda ise akik taşının temas ettiği bölgelerdeki ağrıların azalması ve ısınması bu taşın en çok yararlanılan özelliklerindendir. Cilt hastalıklarını iyileştirici etkisinin yanı sıra diş ve kemiklerin güçlenmesinde ve korunmasında da ciddi faydaları vardır. Hamile kadınların bu süreçte akik taşı kullanmaları başta kendi sağlıkları olmak üzere bebeğin gelişimini de olumlu yönde etkileyecektir. Damar rahatsızlıklarının giderilmesi ve vücuttaki gazın azalmasında yine akik taşından fayda sağlanması söz konusudur.

Gerçek Akik Taşı Nasıl Anlaşılır?



Akik taşının faydasına inanan ve kullanmak isteyen pek çok insan akik taşından yapılmış kolye ve yüzük gibi birçok aksesuarı almak istemektedir. Ancak piyasada akik taşının gerçek olmayanından yapılmış pek çok ürün bulunmaktadır. Bunları ayırt etmek ve gerçek olanı seçebilmek için mümkün olan yerlerde taşın bir kısmını çakmak ile yakmak gerekir. Boya ile akik taşına benzetilen taşların yanınca boyasının akması gerçek ile sahte akik taşının ayırt edilmesini sağlayacaktır.

https://youtu.be/t7yaT12eQZg


Kaynak: https://bilgihanem.com/akik-tasi-nedir/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Hayatdern isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Akik Taşı Nedir? Özellikleri ve Faydaları Nelerdir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ana bileşeni SiO2 olan akik taşı, doğada bulunan şifalı taşlardan biridir. Farklı renk ve özellikte olan akik taşının oldukça fazla çeşidi bulunuyor. Akik taşının sağlığa olan faydaları da bir hayli dikkat çekici. Ruhsal ve fiziksel olmak üzere insan sağlığına mucizevi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.