Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diksiyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diksiyon/)
-   -   hızlı konuşuyorum:(:(:( nasıl giderebilirim:(:(:(yardım lütfne:(:(:(:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diksiyon/6917-hizli-konusuyorum-nasil-giderebilirim-yardim-lutfne.html)

Işıldayan Safir 04-08-2009 05:41 PM

Cevap: hızlı konuşuyorum:(:(:( nasıl giderebilirim:(:(:(yardım lütfne:(:(:(:(
 
ilk defa hızlı konuşan birinin bu durumdan rahatsız olduğunu görüyorum çok şaşırdımooo67 neden diye soracak olursanız bende aksine yavaş konuşan biriyim ve bundan rahatsızlık duyuyorum aslında yavaş konuştuğumu düşünen ben değilim nedense çevremdeki insanlar konuşmamın öyle olduğunu söylüyolar babamda dahil olmak üzere ağız eğip konuşmamı taklit edenler her yerde karşıma çıkar bu daha kötü bi durum bide üstelik çok kibar konuşuyosun diye gülüyolar o da ayrı bi saçmalık höykürerek mi konuşmak lazım bilmiyorum khkh56 kibar konuşmanın nesi komikse aslında beni rahatsız edende insanların bu tavrı teomanın dediği gibi video ya alıp dinlemelisin demiş ben bunu bilinçli bi şekilde yapmadım ama arkadaş ortamında çektiğimiz videolarda konuşmamı dinledim ve bana çok normal geldi kısaca öyle sonuçsuz saçma bi msj oldu benimkigirlhahay789

umudunoykusu 23-02-2010 11:01 PM

Cevap: hızlı konuşuyorum:(:(:( nasıl giderebilirim:(:(:(yardım lütfne:(:(:(:(
 
bende hızlı konuşmaya bağlı harf yada kelime düşüsü ve ş harfi özürü var konusurken ben farketmiyorum ama
karsıda beni dinleyenler anlamıyor konusmamdan karsımdakinin beni anlamaz gözle bakmasını
sevgilimin benden konusmam yüzünden utanıp ayrılmasını artık kaldıramıyorum
kafayı yiyeceğim düzeltmek için çok uğrastım ama düzeltemedim yüksek sesle çok kitap oku
diyeceksiniz onuda denedim artık bütün kitapları öyle okuyorum konuşma olunca harf düşüyor

av.hgs 07-03-2011 04:48 PM

Cevap: hızlı konuşuyorum:(:(:( nasıl giderebilirim:(:(:(yardım lütfne:(:(:(:(
 
merhaba, ben de aynı dertten muzdaribim. ancak bu mesele ciddi bir uğraş gerektiriyor. sadece telkin cd'leri dinlemek, diksiyonla ilgili kitap okumak değil bir uzmandan yardım almak gerekli. ben 2 ayrı diksiyon kursuna gittim, psikiyatr'a başvurdum, hipnoterapi aldım ama bunların hiçbirisi tam manasıyla işe yaramadı. şu anda ankara'da bir kbb uzmanı konuşma terapistine gidiyorum, yeni başladım ama doktor çok ilgilendi ve değişik bir yaklaşım tarzı var. 4 ay süreceğini söyledi terapinin. ses egzersizleriyle işe başladık. bu konuda konuşma terapistleri derneğinin internet sitesinde her şehirde bulunan uzmanların isim ve iletişim bilgileri mevcut. mutlaka harekete geçip bir uzman desteği alın derim. geçmiş olsun.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.