Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Diksiyon

Uyarılar

Diksiyon diksiyon, röpro diksiyon, diksiyon 2, diksiyon cd, diksiyon 1, diksiyon download, diksiyon org, diksiyon pdf, diksiyon test, diksiyon video, online diksiyon, dialog diksiyon, diksiyon be, diksiyon ppt, diksiyon vcd, diksiyon videosu, diksiyon testi, diksiyon spikerlik, kariyer diksiyon,

Diksiyon Çalışmaları

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Diksiyon Diksiyon Çalışmaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Artıkule Çalışması ; Art - Ert -Irt -İrt- Ort- Ört- Urt - Ürt Ark - Erk - Irk -İrk - Ork - Örk - Urk - Ürk Arf - Erf - Irf - İrf - Orf - Örf - Urf ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diksiyon telkin cd indir izle İstanbul Diksiyon nerededir kimdir Diksiyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diksiyon hipnoz Diksiyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diksiyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diksiyon kuantum düşünce kitap haberi

Diksiyon Çalışmaları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-05-2008, 10:14 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Artıkule Çalışması ;

Art - Ert -Irt -İrt- Ort- Ört- Urt - Ürt
Ark - Erk - Irk -İrk - Ork - Örk - Urk - Ürk
Arf - Erf - Irf - İrf - Orf - Örf - Urf - Ürf
Ars - Ers - Irs - İrs - Ors -Örs - Urs -Ürs
Pa - Fa - Ra - La -Ka - Da - Ca - Ça -Va - Ya
Dra - Dre - Drı - Dri - Dro - Drö - Dru - Drü
Ha - He - Hı - Hi - Hey - Hoy - Höy

Tüm Harfleri Kendi Ses Değerlerinde Telaffuz Etmeye Çabalayın. Dilinizin Altına Kalem Koyarak Konuşmaya Çalışın.



Diksiyon Çalışması İçin Tekerlemeler.


Ademe Adem Gerekir , Adem Anlar Ademi, Adem Adem Olmayınca Nitsin Adem Ademi


Alem Aladana Aldı Aladanalandı Da Biz Bir Ala Dana Alıp Aladanalanamadık

Babaeskili Babacan Bahri Beberuhi Bedri İle , Bıyıksız Bıçkıcı Bıngıldak Bigalı Bikez Biher’İn Bigadiçteki Bonbon Bonbarşesine Varmışlar , Oradakilerin Yüzlerine Bön Bön Bakarak , Büyülü Büyük Buhurdanlığı , Buğulu Buğulu Boşaltıp Bomboş Bırakmışlar , Sonra Da Bodrumda Gözden Kaybolmuşlar.

Bilmeyenler , Bilmediklerini , Bilselerdi , Bilirlerdi.
Ocak Kıvılcımlandırıcılarındanmısınız , Kapı Gıcırdatıcılarındanmısınız Ne Ocak Kıvılcımlandırıcılarındanız Ne Kapı Gıcırdatıcılarındanız.

Cemil Cemile Cemal Cumaları Cilacı Cüce Canib’İn Cicili Bicili , Cumbalalı Ciltevinde Cümbür Cemaat Cacıklı Civcivle Cücüklü Cacık Yerler , Sonra Da Cebecili Cingöz Coğrafyacı Celal’İn Cinci Annesinin Cırcır Böceğini Dinlerler.


Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar , Nesi İçin Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar , Kârı İçin Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar .

Dadaylı Dayımın Dodurgalı Düdük Dedesi Diline Doladığı Debdebeli Dedim Dedisiyle Dırdırını Dilinden Düşürüp De , Bir Kez Olsun Doya Doya Düden Diyemeden Dallara Doldurduğu Doyuımluk Yemişlerden Doyasıya Yiyemeden Dârı Dünyadan Göçüp Gitti.


Gece Penceredeki Benekli Tekir Kedi Kendi Tenceresindeki Eti Yedi.

Edremitli Elâ Gözlü Esmer Eylül’De El Altından Elmacı Efe’Nin Eşi Eşrefle Emanetçinin Eşeğine Bindiler.

Fermanlı Fabrikatör Farmason Fuat Filden , Fiilden , Fısıltıdan , Fosilden Fülütten , Filitten , Flörtten , Fötrden Fellik Fellik Kaçar.

Feraceli Fethiye Feneryolunda Fenerli Ferhatı Görünce Feryat Figan Fenalaştı.

Güneyli Gammaz Galip Gâvur Dağında Güpe Gündüz Galeyana Gelmiş De Gülgillioğlu Gaziantepli Gazup Gazinocu Gaffuru Gitarcıyla Birlikte Gümüşlhaneye Göndermiş.

Geçen Gece Gemerek’Ten Gediz’E Gelen Gebzeli Gezginci Gizemcilerden , General Genzel , Gitarist Gençlere Gerçek Dışılıkla Gerçeklik Dışı İlişkiler Arasında Ne Gibi Bir Gerçeklik Olduğunu Sordu.


Doğan Doğandan Tatlı, Doğacak Olan Ondan Da Tatlı , Ondan Doğacak Olan Hepsinden Daha Tatlı.

Dağ Dağı Sağlar , Bağ Bağı Bağlar , Yağ Yağı Yağlar , Soğan Soğana Ağlar.


Habeşli Habibe Hemşire Hırkalı Hizmetçi Hoppa Hödük Huriyeye Habeşten Gelen Hurmaları Hürmetle Sundu.

Horosanlı Hoppa Hoca Hokkabaz Hoyrat Hozatlı Hasanın Hotozuna Hoşafı Hoyratlıkla Döktü.


Iğdır’In Iğıl Iğıl Akan Ilıman Irmaklarının Kıyılarında Tıklım Tıklım Ilgın Kaplıdır.


Temiz , Titiz , Dadım , Tadını , Tattığı , Tere Demetini , Dide , Dide Dağıttıda Hırsından Dut Dalına Takılı Duran Düdüğü Öttürdü.

Bu Güzel Dağda Beslenmeyi Nasıl Bıraktınızda
Bu Kıraçta Tıkınmaya İndiniz.


Yan Yana , Yana , Yana , Kan Kana , Kana , Kana Bana Tan Ağardı , Can Dağaldı , Yol Göründü Sana.



Taa Orada Bir Ağaç Var Sapsarı Meyveler Göverir , Ötede Yeşil Defneler Büyür , Yeşerir.


Gördüğünü Gözün İle
Söylemesen Sözün İle
Andan Sonra Bizim İle
Ol Sende Mihman Dediler.

Dadaşı Caddede Durdurdumda , Dedimki , Şu Dünyada Delişmen Delilerle Dertli Dedeler İçin Didindin Durdun.

Be Birader , Buraya Bak , Başı Bereli , Burma Bıyıklı , Bastıbacak , Bayan Berberi İle Bizim Bedri Bey Bursa Pazarına İndiler.

Kara , Kara Kartallar Karlı İyi Tarlalar Ararlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2008, 10:30 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Diksiyon düzeltme çalışmaları


. Düzgün sesin dört temel özelliği vardır. Bunlar sesin "işitilme düzeyi/yükseklik)", "sesin hız düzeyi", "hoşa gitme / tını düzeyi", "değişirlik / bükümlülük düzeyi"nden oluşmaktadır. Aşağıda bu özellikleri öğrenelim ve geliştirmeye çalışalım. Aşağıdaki alıştırmalar sesimizi kontrollü olarak yükseltebilmek için hazırlanmıştır. Ses yüksekliğimizi kontrol edebildiğimiz taktirde dinleyicilerimizi de kontrol edebileceğiz: Alıştırma – İşitilebilirlik a) Yüksekten ses fırlatınız: Tek nefeste 20 metre ilerideki insanlara duyurabilecek şekilde : "pa, pe, pi, po; ba, be, bi, bo; da, de, di, do" deyiniz. Tekrar edin. b) Elinizle duvara dokunun soluk alarak 10’a kadar sayın. Sonra duvarı kuvvetle itin, güçlü tonla tekrar sayın. Her iki durumda ses şiddeti aynı kalsın. c) Aşağıdaki cümleleri bir solukta ses yoğunluğunu yitirmeden okuyun. Sesinizin gürlük derecesinin cümle boyunca aynı olmasını sağlayın. - Ben gitmek istemiyorum. - Makine mühendisi daha yavaş sürmenizi istedi. - Kalp, günde 100.800 defa çarpmakta ve bu devre zarfında da 130 tonluk bir ağırlığın 30 cm. yüksekliğe kaldırılmasına denk düşen bir güç sağlamaktadır. d)Aşağıdaki ifadelerin ilk bölümlerini yakınınızdaki kişiyle konuşur gibi, ikinci bölümlerini 100 kişiye konuşur gibi kuvvetli bir sesle okuyun. - Okumak zor değil, yeter ki tadına varalım. - Çalışmak ne güzel huy, devamlı çalışarak sıkıntılarımı yok ediyorum. - Delik kovanın suyu damla damla, müsrif insanın zamanı saniye saniye tükenir. e) Metni, 1. çok yavaş bir sesle 2. küçük bir odada olağan bir sesle; 3. büyük bir salonda, daha kalabalık bir dinleyici karşısında okuyun f) Ellerinizle alın ve şakağınızı tutun. "Mmmmmm" deyin. Sesi yükseltin. Titreşimleri burnunuzda, alnınızda, ensenizde, göğsünüzde ve başınızın tepesinde hissedin. İşitilebilme -Yükseklik Bazı insanların sesleri bir metre mesafeden bile güçlükle duyulabilmektedir. Böyle bir sesle yapılan konuşmanın anlaşılabilmesi son derece güçtür ve dinleyiciler dinlerken psikolojik gerginlik içerisine girerler. Ses dinleyiciler tarafından işitilebilecek kadar yüksek olmalıdır. Normal ses kalabalık kitlenin en uzağına ulaştırılacak kadar yüksek çıkmalıdır. Ancak yüksek ses bağırmaya dönüşmemelidir. Bu anlamda eğer mikrofon kullanmıyorsanız özellikle konuşma yaptığınız topluluğun büyüklüğüne dikkat etmelisiniz. Hemen yanınızdaki bir arkadaşınıza 20 metre uzaktaki insana konuşur gibi konuşursanız sesin yüksekliğini hatalı kullanmış olursunuz. Sesin yüksekliği salonun büyüklüğüne göre ayarlanmalıdır. Ancak sesi yükseltirken "bağırma" tonu oluşturmamak çok önemlidir. Dikkat edin!!! Kaç kişilik bir guruba konuşuyorsunuz? Salonunuz ne kadar geniş? Ortamda gürültü var mı? Sesiniz 20 metreden rahat duyulabiliyor mu? Yoksa mırıltı gibi mi çıkıyor? sesiniz yükselince bağırmaya dönüşüyor mu? Uygun ses yüksekliği dinleyici kitlesini tamamen ve rahatlıkla kuşatan sestir.SESİN bükümlü çıkışı ses perdesinde değişiklik yapmakla mümkündür. "Do-re-mi-fa-sol-la-si-do2 notalarını düşünün. Her bir notayı farklı bir perdeden çıkarıyorsunuz. Gırtlağınızı küçültüp yukarıya yaklaştırdıkça sesiniz incelir: Tersini yaptıkça sesiniz kalınlaşır. Pes ve tiz sesler arasında sesinizle müzik üretirsiniz. Ses çıkışı monoton olmamalıdır. Ses yüksek alçak tonda, hızlı-yavaş arasında, duraklamalı-duraklamasız, vurguluvurgusuz arasında değişerek çıkmalıdır. Sesin değişirliğini-bükümlülüğünü sesin müzikselliği olarak da tanımlayabiliriz. Herkesin kendine özgü bir konuşma müziği vardır. Sese kolayca bükümlülük verebilmek için ses perdesinde değişim oluşturma yeteneğimizi geliştirmemiz gerekir. Üç teme ses perdesi üzerinde duralım: Pes, orta ve tiz sesler. Pes kalın, tiz ise ince sestir. Her üç perdede kendi içinde notalanabilir. Ses perdesi bir tür notadır. Notaların kelimelere uyarlanmasına da "bükümlülük" veya "boğumlama" diyebiliriz. Eğer konuşmacı sesinde boğum yapamıyorsa bilgisayar makinesinin tek düze çıkardığı sese benzer ses çıkaracaktır. Sesi bireyselleştiren ve herkesi ayrı bir konuşmacı yapan asıl sır sesin kişiye göre farklı boğumlanmasıdır. Ses Perdesi-Bükümlülük Alıştırma – Ses perdesi Aşağıdaki alıştırmalarda ses perdesini kolaylıkla değiştirme çalışmaları yapılacak ve geliştirilen yetenek konuşma metinlerine uyarlanacaktır. a) Pes (kalın sesinizle) "do, re, mi ,fa, sol, la, si, do-- do, si, la, sol, fa, mi, re, do" kolaylaştırıncaya kadar tekrar ediniz. Aynı çalışmayı orta ve ince sesinizle tekrar ediniz. b) Sırasıyla kalın, orta ve ince sesinizle peş peşe "do, re, mi" deyin. Aynı çalışmayı nota yerine selen ile yapın: "e e, e", "a, a, a", "ı, ı, ı" c) Yakılan bir mumu dudakların çok yakınında tutun. (u) sesini şiddeti artırarak uzatın. Boğazınızdan çıkan ses ile rasgele notalama yapın. Mum ışığında titreme çok az olacaktır. d) Kendi olağan sesinizle "a" ya da "ah" deyiniz. Sonra seslenmeyi, azar azar değiştirerek çıkabileceğiniz en tiz, inebileceğiniz en pes-kalın perdeye kadar sürdürün. Kendinize en uygun, en güçlü tını düzeyini bulmaya çalışın. e) Aşağıdaki dörtlüğü, önce tekdüze sonra da, sesi, anlama göre dalgalandırarak okuyun. Burası Muştur, Yolu Yokuştur, Giden gelmiyor, Acep Ne iştir. f) Aşağıdaki cümleleri, ok işaretiyle gösterildiği gibi, sesin perdesini yükselterek ya da alçaltarak okuyun. Bu arada ses iniş çıkışındaki değişikliklerin söz içeriğiyle uygunluğuna dikkat edin. - Gelin buraya. Kaç para ? - O mu saçma. Çarpın ellerinizi. - Kaldırabilirsiniz fakat dikkatle. Heyecanını sevdim ama çok yoruldum. sanıyorum delili budur. Eminim başarabilirim. d) Cümlelerin gerektirdiği duyguları kullanarak okuyun. - Yoruldum, umutsuzluğa kapıldım ve çok üzüldüm. - Seni vicdansız seni ! Bunun hesabını vereceksin. - Aman dikkat ! Çıngıraklı yılan var! - Bak hele ! Seni burada göreceğimi hiç ummuyordum. - Kaybedersem dayanamam gibi geliyor bana. - Hoşa Gitme/Tını - En güzel ses hiç bir zorlama görmeden çıkan sestir. ses organları gerildikçe sesin güzelliği bozulur. Katı, kulak tırmalayan, hırıltılı, madensel, tiz, burunsal, hışırtılı, buğulu, çok yumuşak, gevrek, biçimden yoksun sesler, hoşa gitmeyen seslerdir. Gerilmiş bir gırtlak ve ağız, gerilmiş kaslar sesi daha delici, daha yırtıcı bir hale getirir ve hoşa gidicilik özelliklerini yitirir. Güzel bir tını geliştirmek için tüm ses organlarımızı gevşeteceğiz. Gevşeme ile birlikte seslendirme çalışmaları yapacağız. Gevşeme düzeyimiz arttıkça sesimizin tınısı sakin, düzgün ve temiz hale gelecektir. a) Üst-alt dudak kaslarınızı gevşetin. Çenenizi iyice aşağıya bırakın. alın ve şakaklarınızı, yanak ve göz kaslarınızı gevşetin. Dilinizi gevşek bırakın. Hafifçe soluyun. aldığınız hava üfler gibi ağzınızda damağınıza çarpsın, ağzınızdan ve burnunuzdan birlikte çıksın. 10 defa bu şekilde soluyun. b) Ağzınız kapalı, gırtlağınızı hiç sıkmadan burnunuzdan çıkan hava ile "Mmmm" deyin. Bunu yaparken sesin titreşimini göğsünüzde, başınızda alnınızda, burun kemiklerinizde ve burun deliklerinizde, kulaklarınızda, ensenizde ve başınızın tepesinde hissedin. Tüm bu bölgelerinizi ayrı ayrı gevşeterek sesinizin titreşimlerinin artmasını sağlayın. c) Alt çene kaslarınızı iyice gevşetip ağzınızı alabildiği kadar açarak çenenizi gevşek bir halde sarkıtın. Önce yavaş, sonra hızını artıra artıra birkaç kez "bob" deyin. Gevşeyin ve soluğunuzun, dudaklarınızı itebildiği kadar dışarıya itmesini sağlayın. Yanak kaslarınızı gevşetin, yanaklarınızı şişirin yavaştan başlatıp hızınızı gitgide artırarak "bob" deyin. d)"ha, ho, hu" hecelerini, aşağıdaki doğrultularda, beşer kez yineleyin : Gırtlakta yüksek ses ile; Gevşemiş gırtlak sesi ile; Sesi ağız boşluğunda çıkan havanın ağız boşluğuna çarpması suretiyle çıkararak. e)"Ah" hecesini, fısıltı ile başlayıp gitgide tonlayarak yüksek bir ses elde edinceye dek yineleyin; daha sonra, yüksek sesten fısıltıya inin. f) Para sayıyormuşçasına; arızalı bir telefonda, karşınızdakine telefon numarasını bildiriyormuşçasına, yıkılan boksörün başında sayıyormuşçasına ona kadar sayın. g) "Ben sevinç ve heyecan doluyum!" cümlesini; Gırtlağı zorlayarak fısıldayın, Burun sesi ile fısıldayın, Gevşemiş kaslarla, rahat söyleyin. Söyleme hızınızı ayarlayın Dinleyicilerin algılama hızında -dakikada 90-130 kelime arası-söylenmeli konuşma anındaki duygulara, kişiliğe, yere ve dinleyicinin niteliğine göre değişimler göstermelidir. Heyecan, korku, telaş, öfke gibi durumlarda konuşma hızı artar; sevgi, üzüntü, saygı gibi durumlarda hız azalır. Düşünce ve heyecanda sükunet varsa orta hızın tercih edilmesi gerekir. Alıştırma: Söyleme hızı a) Aşağıdaki paragrafı, önce yavaş, küçük bir topluluğun işitebileceği tonda fakat elinizden geldiğince hızlı; sonra da, büyük bir topluluğa hitap ediyormuşçasına ve yavaş söyleyin. Şefkati altında karşılıksız korunurlar. b) Aşağıdaki cümleleri, önce, tekdüze bir tonla, sonra, cümlelerin duygu yönlerini dikkate alarak yanlarında belirtilen hızlarda söyleyin: - Ne güzel bir gece, değil mi? (yavaş) - Ben bu adamı nerede gördüğümü bir hatırlayabilsem. (hızlı) - Böyle bir hileye baş vuracak kadar alçalacağın hiç aklıma gelmezdi. (hızlı) - Bir daha yüzünü görmek istemiyorum senin. Defol karşımdan. (hızlı) - Bu derece iyi bir insanı ömrümde görmedim. (yavaş) - Dikkat et ! Arabaya çarpacaksın ! (hızlı) - İçeri girebilir miyim? (yavaş)

Alıntı

__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2008, 01:06 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BaNuCaN is an unknown quantity at this point
Standart Diksiyon çalışması için örnek tekerlemeler

Diksiyon Dersi


* Bu mum, umudumuzun mumu.
* Zonguldaklı Zaloğlu Zöhre’nin kızı Zuhal, zibidi Zeki’yi, ziyafette zilzurna görünce zıvanadan çıkmış: “Beri bak zibidi Zeki” demiş, “sen zevç değil, zalim, zevzek, zikzaklı, züğürt, zahiren zahireci, züppe zırtapozun ve de zerzevatın tekisin”.

BaNuCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2008, 03:07 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
AZARRATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 119
Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZARRATH will become famous soon enoughAZARRATH will become famous soon enough
Standart Ynt: Diksiyon çalışması için örnek tekerlemeler

Teşekkürler de dilimin altına kalem koyup çalışınca kalem fırlıyo

__________________
Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü
AZARRATH isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2008, 03:48 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BaNuCaN is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Diksiyon çalışması için örnek tekerlemeler

iLk basLarda oyLe oLuyor o yuzden bır süre kaLemı tut eLınde öyLe dene iŞede Yarıyorr ben Kursta cok zorlanmıstım sımdı rahatladım :D
BaNuCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2008, 03:59 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
AZARRATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 119
Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZARRATH will become famous soon enoughAZARRATH will become famous soon enough
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Aklıma gelmişti ama teknikte hata olmasın diye yapmadım

Kursa gittiğiniz için soruyorum güzel egzersizler var

Mesela 20 mt.de duyuşacak kadar sesl söyleyin,duvara yklenip söyleyin gibi egzersizler var.Siz bunları yaptınız mı

Hızlı okuma ve diksiyon benim için önemli de
__________________
Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü
AZARRATH isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2008, 05:13 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BaNuCaN is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Bunu hocamız yapmıştı sınıf ortamı oLduqu için Çok fazLa etkili olMadı ama yere uzanıp ayakları karına doğru çekip nefesini biraz sıKıştıraraK eqzersiz yapıyorduk... Bu gercekten çoketkili nefesi daha iyi kullanıyoruz böyleece ama bunu yapmadan önce nefes eqzersizleri yapılması gerek yoksa çok zorlandırıyor.Bir kaç bilinmeyen duymadıqın şiirleride sessiz aqzını oynatarak oku sonrada sesli oku çok değişiklik oluyor telaffuzda..
saygılar:)
BaNuCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2008, 02:50 AM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 53
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Diksiyon konusunda merak ettiğim bir husus var. Acaba ayna karşısında tek başımıza konuşma yapmanın diksiyonu geliştirmede faydası olabilir mi ? Ya da diksiyonu geliştirmek için günlük ne gibi tekrarlar yapmamız daha faydalı olabilir ?
__________________
Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar..
McDaniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2008, 07:15 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BaNuCaN is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Alıntı:
McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Diksiyon konusunda merak ettiğim bir husus var. Acaba ayna karşısında tek başımıza konuşma yapmanın diksiyonu geliştirmede faydası olabilir mi ? Ya da diksiyonu geliştirmek için günlük ne gibi tekrarlar yapmamız daha faydalı olabilir ?
diksiyonLa Çok aLakası Olan Bir Husustur ayna Karsında Konuşmak.ayna karşısında şiir okuyun bir tiyatro metnini ordaki karektere uygun şekilde okuyun ve kendinizi izleyin..Diksiyonun amacı sadece Kelimeleri doğru telaffuz etmek değildir ayrıca etkili konuşmak mimik hareketlerini kullanarak konuşmaktır.Kişi etkili konuşmayı pratiklerle kendini geliştirerek yapar bununda en iyi yolu ayna karşısında kendini izleyerek kendisini gelişmektir günlük 1 buçuk saat ayna karşısında bir şeyler yapmaya yeterde artar bile.. ama tekrar diyorsan yarım saat yeterr çünkü kişi sıkıLmadan yapmalıdır bir şeyden sıkıLdıqınız zaman ikinci kez o zevki alamazsınız:)

saygılar..
BaNuCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 12:12 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 53
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Sevgili banucan yardımların için tekrar teşekkür ederim..

Aslında güzel bir diksiyonu, türkçeye hakim olarak konuşmayı işimde ya da vs sebepler için değil insanlarla çok daha sağlam bir ilişki kurmak ve kullanacağım türkçe ile diğer insanlarca dejenire edilmiş ya da bu yola doğru sürüklenilmeye çalışılmış bir dile daha fazla hakim olmak için öğrenmek istiyorum.. Çeşitli kaynaklardan yararlanmaya ve günlük hayatımda insanlarla iletişim kurarken bu kaynaklar vasıtasıyla telafuzumdaki ve konuşmalarımdaki eksiklikleri en aza indirmeye çalışıyorum.. Sanırım son bir kaç gündür türkçemde ''şey'' kelimesinin ağırlığını oldukça aldım gibi.. Umarım bu zamanla daha da gelişir.. Tekrar teşekkür ederim..
__________________
Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar..
McDaniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Diksiyon Çalışmaları

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Diksiyon Diksiyon Çalışmaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Artıkule Çalışması ; Art - Ert -Irt -İrt- Ort- Ört- Urt - Ürt Ark - Erk - Irk -İrk - Ork - Örk - Urk - Ürk Arf - Erf - Irf - İrf - Orf - Örf - Urf ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diksiyon telkin cd indir izle İstanbul Diksiyon nerededir kimdir Diksiyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diksiyon hipnoz Diksiyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diksiyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diksiyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.