![]() |
Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum Öncelikle herkese merhaba ben tatil dönüşü depresyona girmiştim arayış içine girdim sonra bu siteyi buldum ilk gün depresyonum geçti çok faydasını gördüm sadece gündüz dinliyorum hesepladım yaklaşık 3000 dk(50 saat) falan olmuş sadece suçluluk duygusu ve ego güçlendirici dinliyorum iş yerinde ve yolda şimdi gece dinlemeyede başlıycam benim sormak istedigim bazı seyler var Ortalama 70-80 saat dinlenmesi gerekiyor denilmiş peki ego güçlendirici+suçluluk duygusu :80 saat ego güçlendirici :80 saat suçluluk duygusu :80 saat yani demek istedigim ikisinin toplamamımı 80 saat olacak yoksa herbiri ayrı ayrı 80 saat mi olucak Birde diyelim ego ve suçluluk telkinlerini yeteri kadar dinledim diger telkinleri listeye ekleyebilirsiniz denilmiş peki bu telkinleri listye ekledikten sonra da ego ve suçluluk duyguları telkinleri dinllenmeye devam edicekmi yoksa diyelim toplum karşısında konuşma ve kendine güven telkini ekledik sadece bunlarımı dinliycez ego+suçluluk+toplum+kendine güven şeklindemi toplum+kendine güven şeklindemi olucak biraz uzun oldu özür diliyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim. |
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum Birde diyelim ego ve suçluluk telkinlerini yeteri kadar dinledim diger telkinleri listeye ekleyebilirsiniz denilmiş peki bu telkinleri listye ekledikten sonra da ego ve suçluluk duyguları telkinleri dinllenmeye devam edicekmi yoksa diyelim toplum karşısında konuşma ve kendine güven telkini ekledik sadece bunlarımı dinliycez ego+suçluluk+toplum+kendine güven şeklindemi toplum+kendine güven şeklindemi olucak biraz uzun oldu özür diliyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim .[/quote] ilk sorunun cvbını bilmioyrm. yanlış yönlendirmek istemem.Fakat 2.sorunun cevabı ego+suçluluk+toplum+kendinegüven şeklinde olacak.. |
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum Merhabalar wingtsun85; Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle.. vien1 İlk etapta dinlenen telkinleri toplamda 80 saat dinlemeniz yeterli.. Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri listenizde sabit kalmalı, diğer telkinleri yanına ekleyebilirsiniz.. Güzel sonuçlar almanızı diliyorum.. Mutlu paylaşımlar.. actionsmile |
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum kolay gelsin |
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum Alıntı:
|
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum Eski yeni versiyon çok farketmez.Listenize topluluk konuşma ,koruma kalkanı ,sosyallik,başkalarının düşünceleri ekleyebilirsiniz. Suçluluk ve ego sabit kalabilir. |
Cevap: Dinleme süresi ve şekli hakkında tavsiye istiyorum mp3leri sadece kulaklıkla ı dinlemek gerekiyo.yanıt verirseniz sevinirm |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM. |