![]() |
Az uyumak istiyorum mesela 3 saat Az uyumak istiyorum mesela 3 saat olabilrmi telkinlerle becerebilirmiyim |
Ynt: Az uyumak istiyorum mesela 3 saat Dostum bu mümkün mü bilmiyorum ama MODAFİNİL adlı ilaçla günde 4 saat uyuyabilir 48 saat uyanık kalabilirsin... smiliyface |
Ynt: Az uyumak istiyorum mesela 3 saat Bize sekiz saat uyumak gerek inancı empoze edildi ve tamamen ona inandık. Onun için insanlar 8 saatten az uyuyunca kendilerini yorgun veya rahatsız hissederler. Farkettiysen inanç dedim, eğer bu inancı değiştirebilir ve kendini 3 saat uykunun yeteceğine inandırırsın kesinlikle hiç sorunsuz 3 saat uyuyabilirsin. Bu konuda tabii ki telkinlerinde etkisi olur. Onun dışında bu konuda yazılar, kitaplar vs. oku. Ben araştırdığım için biliyorum, dünyada yüzlerce bilim adamı 2 saat uyuyor. Onun dışında Da Vinci uykusu denilen Çok Fazlı uyku sistemini dünyada pek çok kişi uyguluyor. Bunu araştır eminim çok faydası olacak. Ayrıca Erdal Demirkıran'ın Sadece Aptallar 8 Saat Uyur kitabınında faydası dokunur. Hiç olmadı, alışkanlık değiştirme metodu (NAC) ile uykunu azaltabilirsin. Kolay gelsin. bisiklet |
Ynt: Az uyumak istiyorum mesela 3 saat o kitabı okudum bana çok mantıklı geldi aslında |
Cevap: Ynt: Az uyumak istiyorum mesela 3 saat Alıntı:
alışkanlık değiştirme metodu (NAC) nedir acaba anlatabilirseniz çok sevinirimhy789hpm2actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |