![]() |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? Ritmotransla tanıştıgımdan beri aklimdan hep su cümleler geciyor.Sadece müziği duyuyoruz direnc göstermemek icin kelimeler ise bize yol gösteren.Ee şimdi düşünüyorum bugüne kadar dinledigim en popüler müzikler en begendiğim reklamlarin icinde de ritmotrans yöntemi mi kullanıyor acaba?Mozart'ı dinleyen cocuklarin matematik zekası artiyormus gibi bir sürü örnek var.Toplumsal olarak eğitiliyor muyuz? |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? Toplumsal olarak yönlendiriliyoruz aslında. Ama telkin dinleyerek bu yönlendirmelerden de korunuyoruz bence... Çünkü farkındalık artıyor, keskinleşiyor. |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? Ben başlığın konu ile ilgisini anlayamadım.Telkin'in sonucu popülerlik mi? Bunun yerine dinlediğimiz müziklerde acaba gizli telkinler var mı deseydiniz daha açıklayıcı olurdu.. Yada ben algılayamadım tam olarak. |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? Evet daha açıklayıcı yazmalıydım sanırım demek istedigim etkilendigimiz bir cok ürün (işitsel olarak) icinde ritmotrans teknigi mi kullanıyor? |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? Aslında paranoyakça düşündüğümü gizlemek için sizin dediğiniz sekilde sormadım yrl78 |
TELKİNİN SONUCU POPÜLERLİK Mİ? dl67 Ritmotrans sadece bu sitede var.Yani başka yerde yok... Söz konusu olan subliminal telkinler ise bununla ilgili olarak söylentiler var.Yurtdışında bazı marketlerde çalan müziklerin alışverişi arttırıcı telkinler içerdiği tespit edilmiş...Bizde ki büyük marketlerde müziklerin ardında telkin olabilir... Yönledirme ve manipulasyon sadece müzikle yapılmıyor aslında.Medyada bunu görebiliyoruz. Mesela bir haber çıkıyor.. Bilmem ne firmasının sahibinden Türkiye'ye övgü diye.. Aslında orada insanların övgü hissiyatını kullanıyorlar.Böylece yönlendirme yapmış oluyorlar... Diziler haberler filmler ille subliminal olmasada bir şekilde bizleri yönlendiryor... Her şeyden etkileniyoruz sonuçta... blook |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM. |