![]() |
Hangi telkini satın almalıyım? Birincisi: Bir konu hakkında bilgi sahibiysem ve biri bana Nasıl, bana anlatır mısın? diye öğrenme amaçlı soruyorsa, o sıra bana ne oluyorsa ezilip büzülüyorum ve anlatırken utanıyorum. Niye? Anlatırken ukalaca tavırlar içine girerim diye düşünüyorum. Bilmişlik olur gibi geliyor. Dozumu ayarlayamamaktan korkuyorum. Bu yüzden de iyi biliyorsam bile ezilip büzülüyorum anlatırken. Kendi içimde karışıyorum. İkincisi: Örneğin arkadaşlarla yolda yürüyorsak hep ben arkada kalmayı seçiyorum. Önden yürürsem ayıp olur gibi geliyor. Mantığım ne alakası var dese de içimdeki ses arkadan yürümem gerektiğini söylüyor. Genelde bu 2. planda kalma işini sürekli yapıyorum. Bunu neden yapıyorum bilmiyorum. Bunun için hangi telkini satın almalıyım? |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? Fikri olan var mı? |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? bence güven eksikliğin var .. kendine güven telkinini önerebilirim .. |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? Alıntı:
|
|
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? Teşekkürler ;) |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? iki yazdığın problem de bende vardı bir zamanlar.Ben sorunun kökenini biliyordum üzerine gittim.Sen donanımlı iyi birisisin ama birileri sana gereken değeri vermiyo hatta aşağı çekmeye çalışıo belki de geçmişte olan bişey bilemem.Ama haksızlığa uğruyosun.Ben öyle miyim yoksa böyle miyim die 2 ye bölünmüşsün.Sana tavsiyem bembeyaz bi kağıt al kendinde olmasını istediğin veya olan güzel özelliklerini yaz başucua as her gün de oku. HUZUR ve MUTLULULAR. |
Sen nasıl üzerine gittin peki? Yani mesela geriden yürüdüğün zamanları fark edip öne mi geçtin? Yöntemini yapacağım. Peki artık başucunda kağıt hala duruyor mu? Ona gerek kalmadan da devam edebiliyor musun artık? Üzerine gittiğinde neler hissettin? |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? Ben de mesela arkada kalırdım birileriyle yürürken.Beraber yürümemiz gerektiğini tabi ki bilirdim isterdim de ama içten bişey beni tutardı.Sanki bana 'dur sen geride dur, sen onlarla bir değilsin derdi'.Öyle hemen önde yüriyim bu dert biter die bişey de olmuyo.Mantıklı objektif düşünmek gerekiyo, kendine dışardan bakmak gerekiyo.herkes kendisinin doktoru ve psikoloğu olmalı bence.İnsanı kendi kadar kimse anlayamaz.Nese ben de sorunu önce keşfettim.Annem çocukluktan beri hep aşağılamıştı beni.Bu aşağılanma duygusu başkasının sesi olarak bende yer etmişti.Bende bunların sahte ve değersiz olduğunu, gerçekte benim düşünce ve duygularımın değerli olduğunu kendime inandırdım.Sana en büyük tavsiyem; GERÇEK OLAN SADECE SENİN KENDİ DÜŞÜNCE VE DUYGULARINDIR, O YÜZDEN BUNLARI KENDİN HAKKINDA OLUMLU HALE GETİRMEN LAZIM.Kendinle barışıp kendini seversen zaten herşey kendiliğinden düzelecek sen de şaşıracaksın. |
Cevap: Hangi telkini satın almalıyım? "GERÇEK OLAN SADECE SENİN KENDİ DÜŞÜNCE VE DUYGULARINDIR" bu cümlen gerçekten bana güç verdi. Teşekkür ederim Başak. Ayıp olur mu olmaz mı diye düşünmemeye çalışıp bu cümleyi getiricem aklıma bütün o zamanlarda. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 AM. |