![]() |
sayısal telkin mp3 merhaba arkadaşlar ben telkin mp3 lerinin hepsini indirdim.fakat facebook sayfasında videosu bulunan sayısal loto telkinini bir türlü bulamıyorum.acaba biri yardım edebilir mi? |
Cevap: sayısal telkin mp3 Merhabalar, Sayısal Loto telkinini de aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz.. http://s2.dosya.tc/file/MqDGZK/2_Lotoakarsu.mp3.html actionsmile |
Cevap: sayısal telkin mp3 Teşekkürler ben de indirdim yeni bir hayat |
Cevap: sayısal telkin mp3 arkadaşlar ben indiremedim link bende açılmadı dunk56 bu telkini dinlediğimizde sayısal lotodan zengin mi oluyoruz kahvesmiley |
Cevap: sayısal telkin mp3 linkte sorun var arkadaşlar ilgilenir misiniz? |
Cevap: sayısal telkin mp3 umarım işe yarar merak ettim deneyecem içinizde zengin olan varmı :) |
Cevap: sayısal telkin mp3 Alıntı:
|
Cevap: sayısal telkin mp3 herşeyin suyunu çıkarmak da bizim milletin üzerine yok.... tv de gördüğüm bir görüntü geldi aklıma... istanbulda sirkeci baba türbesinde adam sayısalı doldurmuş mezar taşına sürüyordu... o kadar medet ummada çığır açmış... telkinlere bence kişisel sorunlarınızı çözmede kullanın. bilinçaltınızı yanlış doldurğunuz düşüncelerden temizlemekte. onun dışında evrene şunu yolllar bunu alırım , bilinçaltı bana bir haber verir köşeyi dönerim gibi mantık dışı şeyler kast sistemindeki uyutmaktan başka birşey değil. |
Cevap: sayısal telkin mp3 ilk defa görüyorum ,içeriği ne acaba bu telkinin gerçekten çok ama çok merak ettim ...(bu arada hayatım da hiç sayısal loto oynamadım)nasıl bir etkisi olabilir ki?!?? |
Cevap: sayısal telkin mp3 Bolluk bereket zenginlikle ılgılı telkın varmı ..Hepımızın bılıncaltı kalıpları farklı ustelık ıstedıgım gıbımı yazdırıyoruz yoksa genel bı telkınmı var |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 PM. |