Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Ritmotransa uygun metinler? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/375-ritmotransa-uygun-metinler.html)

xenon 05-11-2006 03:52 PM

Ritmotransa uygun metinler?

Atakan bey scriptlerin bazilarinin metinleri kisi bazli aktiviteler icermekte.Ornegin yasam enerjisi metninde asamalar numaralandirilmis ve her asamada kisiye yapmasi gerekenler anlatiliyor.Enerjinin vudumuzda dolastirilmasinda bize gorev yükleniyor.Herzaman vurguladiginiz baska bir isle mesgul olurken de dinleyebilirsiniz sozunuz ayni verimle gerceklesirmi?Bu gibi scriptlerin etkisi daha az gibi bir yargi cikarabilirmiyiz.Bu tür metinlerin ritmotransa uygunlugu nederecedir.Bilgilendirilmek istiyorum saygilarimla..

hayatimdegisti 05-11-2006 03:59 PM

Ynt: Ritmotransa uygun metinler?

Yaşam Enerjisi Scriptinin Ritmotransa pek uygun olmadigi dogru.Bu scriptten bende cok fazla verim alamadim.
Ancak ben verim alamasamda bu scripti dinleyip kendilerini daha enerjik hissettiklerini söyleyenler oldu.
Bu nedenle böyle bir çalışma yapildigi icin linkin foruma yerlestirdik.

ffhazz 14-01-2007 11:09 AM

yüz kızarması

atakan bey merhaba yüz kızarması mp3 ü hakkında bilgi almak istiyordum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler...

hayatimdegisti 14-01-2007 05:10 PM

Gerekli bilgiyi mail adresinize gönderdim.

ffhazz 17-01-2007 11:22 AM

teşekkür ederim..

burdayım2006 25-01-2007 09:21 AM

Başkalarının görüşlerini önemseme mp3ünden bahsediliyor ama ben sitede bulamadım kaldırılmış olabilir mi?

Diğer bir sorum da, ben telkinleri 21 gündür falan dinliyorum yeterli etkiyi göremedim, bu yüzden diğer telkinleri listeme eklemedim, sadece ego, sucluluk ve kendine güven telkinlerini dinlemek istiyorum sonuç alana kadar, sosyalleşmeye geçene kadar bu durumda önce egomu güçlendirmem gerekiyor diye düşündüm, haklı mıyım :)

Merto 25-01-2007 03:25 PM

Başkalarının görüşlerini önemseme eski versiyon vardı ama paylaşım siteleri kapanınca linkler iptal oldu. Kişisel yeni versiyon için atakan a sipariş verebilirsin sanırım.

hayatimdegisti 25-01-2007 03:31 PM

Bence diğerlerin ekleyin listenize.Böylece farkı daha belirgin hissedebilrsiniz.21 Gün beklemye gerek yok diye düşünüyorum.

burdayım2006 27-01-2007 07:34 PM

diğerlerini ekleyince 10 tane falan oldu, sapkal89

herbirini dinleme süresi azalır diye düşündüm oyüzden eklemedim,

zaten kendine güveni kazanan insan sosyal ortamda da rahat olur diye düşünüyorum dusun

belki bana daha geç etki edecektir telkinler, olabilir hani beyin kimyasından bahsetmiştiniz ya malum partysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM.