![]() |
aynı telkınlERın farklı versıyonların merhabalar...sıtenıze yenı uye oldum.ilginç bir sıte. telkınlere baslamak ıstıyorum. aynı zamanda psıkoloğa da gıdıyorum.yani çift etkılı olacak ınşallah.(telkın+psıkolog) derty depresyondayım sanırım.ayrıca güven sorunumda var. kendımı cook yargılar oldum.sureklı aglıyorum. hersey batıyor. hayat zenk vermıyor. sad456 yolun sonunfdayım sanı y789 ılk basta suclulukm ve ego telkınlerını dınleyecegımı oğrendım.fakat bır sorum olacak. aynı telkının örneğin,ego telkınının tum versıyonlarını ıpod a atsamda o sekılde dınlesem. çünü bu ıpodu yenı aldım. ve sarkıların nasıl tekrar tekrar calınacagını bılmıyorum. gece uyurkende dınlemeyı düşünüğyorum.gece sureklı 2 telkını bıtınce uyanıpta degıştremeyecegıme gore..dedıgım gıbı yapsam uygun olurmu. tesekkurler |
Ynt: aynı telkınlERın farklı versıyonların merhabalar, kesinilikle aynı telkinin tum versiyonlarını bir arada dinleyebilirsin.. hiç bir sakınca yok.. uzunca bir süre bende o şekilde dinledim.. bi tavsiye daha , hangi versiyonu daha çok begenirsen, o versiyonu 3-5 kez yukleyebilirsin.. ı podunu çözene kadar en azından... keyifli dinlemeler super bu arada forumu etraflıca incelemeni tavsiye ederim. neticede bi süre sonra kendi kendinin psikologu olmaya başlayacaksın. sevgiler, |
Ynt: aynı telkınlERın farklı versıyonların hoş geldin anti_depresan20 umarım sende müziklerin etkisini kısa sürede görürsün...sevgiler.. ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:08 AM. |