![]() |
Müziğin İçerisindeki Telkinleri Duyuyorum!!! Merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mp3lerin etkili olduğuna inancım sonsuz. Yalnız çok önemli bir sorunum var. Ben özellikle ney versiyonu dinlerken, telkinleri duyuyorum. Dahası duyduğum bu telkinler beni korkutuyor. Çünkü birisi bağırarak sürekli "Mutlu Ooolll" , "Çokkk Mutlusuuun." diye resmen haykırıyor. Bazı yerlerde ne diyor tam anlamıyorum, ama ses tonundan sanki kötü birşeyler söylermiş gibi hissediyorum. Yanlış anlamayın... Sizlere güveniyorum. Çalışmalarınızı çok takdir ediyorum. Ancak telkinleri ne kadar kısık sesle dinlesem de duyuyorum. Ve bu duyduklarım beni rahatsız ediyor.Ve dinleme isteğimi azaltıyor. Sanki birisi başıma bişeyler kakıyor... Ve bunlar kötü şeyler gibi hissediyorum... Eğer telkinleri tam olarak duyabilirsem belki rahat ederim. Ya da keşke hiç duymasaydım.Offf... |
Cevap: Müziğin İçerisindeki Telkinleri Duyuyorum!!! Merhaba Uğur Telkinler ritmli okuma tekniği ile kaydedilmiştir.. Bu teknikte bazı bölümlerde ses yükselir bazı yerlerde ses alçalır. Eğer ney versiyonu seni rahatsız ettiyse doğa versiyonu telkinlerini dinleyebilirsin... |
Cevap: Müziğin İçerisindeki Telkinleri Duyuyorum!!! Bende telkinleri ney versiyonunda dinlerken atakan beyin sesini duyabiliyorum, fakat beni rahatsiz etmek degil , tam tersine mutlu ediyor:) Ben yanlis birsey yapildigina inanmiyorum, soyle bir durum var, yanlisim varsa af eyleyin.. Hersey psikolojiktir diye dusunuyorum, isterse atakan bey yanlis seyler soylesin, isterse dedigin gibi kotu seyler anlatsin, benim icin aslinda hic onemli degil, ne olursa olsun ben hislerime guvenirim, ki hislerimde beni hic yaniltmaz...Suan iyiyim, telkinlerden beri fazlasiyla iyi oldum, dahada iyi olacagim , bundan eminim...ister psikolojik etki deyin, ister baska seyler...BEN MUTLUYUM supersuper, tekrar tskler atakan beye...ve emegi geçen tüm canlara. sevgimle. |
Cevap: Müziğin İçerisindeki Telkinleri Duyuyorum!!! Ben de ney versiyonunu dinledigimde huzursuz olmustum. O gun bugundur dinlemem o versiyonda telkin. Su sesini bi dene. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM. |