Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Benim için çok önemli bir soru!!! Lütfen cevaplar mısınız? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1542-benim-icin-cok-onemli-bir-soru-lutfen-cevaplar-misiniz.html)

seldenil 04-07-2007 12:21 AM

Benim için çok önemli bir soru!!! Lütfen cevaplar mısınız?

Ben manik depresif, aynı zamanda bipolar gibi başka rahatsızlıkları da olan biriyim.Manik depresiften dolayı sürekli koruyucu ilaç kullanmaktayım.Uzun zamandır iyiyim.Ve daha iyi hissetmek için daha doğrusu telkinlerde geçen konularda ihtiyacım olduğu için telkinleri dinlemek istiyorum.Ancak forumda bir kişinin unutkanlıktan bahsetmesi beni korkuttu.Daha bugün dinlemeye başladım ve bu gece dinlemeyi düşünüyorum.Devam etmeli miyim yoksa benim için sakıncalı olabilir mi çok merak ediyorum ve korkuyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler.

etf 04-07-2007 01:07 AM

Ynt: Benim için çok önemli bir soru!!! Lütfen cevaplar mısınız?

Alıntı:

seldenil Nickli Üyeden Alıntı
Ben manik depresif, aynı zamanda bipolar gibi başka rahatsızlıkları da olan biriyim.Manik depresiften dolayı sürekli koruyucu ilaç kullanmaktayım.Uzun zamandır iyiyim.Ve daha iyi hissetmek için daha doğrusu telkinlerde geçen konularda ihtiyacım olduğu için telkinleri dinlemek istiyorum.Ancak forumda bir kişinin unutkanlıktan bahsetmesi beni korkuttu.Daha bugün dinlemeye başladım ve bu gece dinlemeyi düşünüyorum.Devam etmeli miyim yoksa benim için sakıncalı olabilir mi çok merak ediyorum ve korkuyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler.

Telkinleri elbette dinleyebilirsiniz. Üyelerin veya dinleyenlerin yorumları sizde de olacak diye kesin bir şey yok. En sık görüler etkiler zaten yazılmış ama illaki oluşacak diye bir şey yok. Mevcut durumunuzu koruyun yani hekim kontrolüne ve ilaçları aksatmayın. Sizin için ağırlıklı telkin kendine güven ve ego güçlendirici olmalı. Suçluluk duyguları daha az dinlemelisiniz. Her ne kadar bu tavsiyeler olsa da asıl önemli olan sizin hissettikleriniz ve yaşadıklarınız olmalı. Buna göre de telkinler ayarlanmalı.
Herhangi bir konuda tereddütünüz olursa elimizden geldiği kadar yardım etmeye hazırız. Lütfen rehber bölümündeki açıklamaları ve Atakan bey'in (hayatimdegisti) imzasındaki açıklamaları dikkatle okuyun....
Sevgi ve saygı ile...

hayalayaz 04-07-2007 07:59 AM

günaydın.. eski bir manik depresif olarak..tavsiyem..doktorunuzun verdiği ilaçları asla aksatmayın..doktorunuz..lityum-magnezyum dengelemesi yapıyordur..bu ilaçları bırakarak bu dengeyi bozmayın..buradaki telkinler tedavi değildir...etkileri herkese göre farklıdır..siz hayatimdegisti imzalı açıklamaları takip edin olurmu.aramıza hoş geldiniz.paylaşımlarınızı bekliyoruz..saygılı sevgiler

oelma22 04-07-2007 11:11 AM

merhaba

benim de önerim The Secret'ı okuyup,izleyin,etkisi olacağına inanıyorum,sevgiler.

seldenil 04-07-2007 12:57 PM

Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.İlaçlarımı hiç aksatmıyorum.Çünkü aksattığımda neler olduğunu gördüm.Bu arada the secret'i de okuyorum, her şey iyi gidiyor.Telkinlerle umarım herşey çok daha iyi olacak...Tekrar teşekkürler smiliyface

BURCU GELEGEN 04-07-2007 09:51 PM

çokk geçmiş olsun geçecekde arkadaşlarım gereklileri yazmış ben duacıyım sapkal89

PSİKO 19-07-2007 05:23 PM

canım bende bazı tavsiyelerde bulunayım
senin hastalığın beyninin kimyasal yapısının bozulması sonucu meydana gelmiş bir hastalıktır
doktorunun verdiği ilaçları dozunda kullanarak ve burdaki telkinleri dinleyip yawaş yawaş iyileşmeyi ümit edip dua edersen en kısa zamanda şifa bulacağına inanıorum
telkinlerin unutkanlık gibi nörolojik bir hastalığa sebep olacak yan etkileri de yoktur kafana takma bu kadar
sağlıcakla 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 AM.