![]() |
selam arkadaşlar daha önceden tüm telkinlerin yazılı metinleride vardı.fakat simdi bir türlü bulamıyorum.acaba kaldırıldımı...? |
merhabalar arsonagel.. her konunun telkini kendi içinde yine eskisi gibi yayınlanmakta.. örneğin; ana başlık ego Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu başlıkta açılan sayfada içeriğin linki; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-vardir.html sevgiler actionsmile |
sad456yaa biri yardım etsin hiç bi telkini indiremiorum :((( suçluluk we ego güçlendiricinin doğa wersiyonlarını indirdim ama oda buradan deil anasayfanın bi konusuna girerek indirdim...üsteki linke sağ tıkla farklı kaydet de deniyo o ,işe yaramıo...altakine tıkla dio oda inglizce bişi anlamıom bide sanırım ücret talep edio :(( kendine güwen ney sesini indirmek istemiştim ama yardım edebilri mi birileriii ??? 88a |
Merhaba alevalev; Bilgisayarınızda rar programı yoksa öncelikle bu programı yükleyin,daha sonra telkinleri sağ tuşla "Hedefi Farklı Kaydet" yapabilirsiniz..Her iki link de aşağıda.. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 PM. |