![]() |
gece telkin dinlemek zaralı mı? Acaba gece telkin dinlemek, geceleri salgılanan melotonin, growth hormon vb. hormonları engeller mi? telkinlerle derin bir uykuya dalmak zor oluyor, ayrıca sabahları halsizlik hissediyorum 4897 |
Ynt: gece telkin dinlemek zaralı mı? Merhaba jushiro; hismiley Telkinleri gece dinlemenin daha etkili olduğu biliniyor. Çünkü bilinçaltımız bu saatlerde daha açık... Kısık sesle dinlemenin söylediğin zararlara yol açmadığı kanaatindeyim. Yüksek sesle , kulaklıkla dinlemek zararlı olabilir. Eğer derin uykuya dalamamak gibi bir sorun oluşturuyorsa, sabah halsiz olmanız çok doğal..Kısık sesle de aynı sorunu yaşıyorsanız, daha çok gündüzleri dinlemenizi tavsiye ederim... Sevgiler... smiliyface |
Ynt: gece telkin dinlemek zaralı mı? Selam.. Bence Aksine Daha Faydalı.. O Dediğiniz Hormonlar Zaten Salgılanmaya Devam Ediliyor İstisnasız.. Onda Bir Sorun Yok.. Ancak Telkinler Bilinçaltına Saldırı OLduğu İçin Belki Sizi Yormuş OLabilir.. Ama Etki Düzeyinizi Çok Arttırır.. Bu Yüzden Delta Boyunda Dalgalar Yapmıştım Ve Çokta İyi Bir Randıman Almıştım.. Ve Kaldı Ki Oda Sizin Doğal Delta Haliniz.. smiliyface Kısacası Merak Etmeyin Ama Sizi Yorgun Kılıyorsa Birazda Ara Verseniz İyi OLabilir.. SevgiLer... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |