![]() |
Öğretim Üyesine Bedava, Sağlık Çalışanına Ücretli Otopark Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesinde inanılmaz ayrımcılık. Fakülte'de personel ve öğretim üyeleri aynı otoparkı kullanırken Dekanlığının talimatıyla önce personele başka bir otopark tahsis edildi. Ardından da personele otoparkı aidat karşılığı kullanma zorunluluğu getirildi. Sağlık çalışanları Net'in edindiği bilgiye göre Konya Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesinde dekanlık kararıyla tüm çalışanların kullandığı otopark sadece öğretim üyelerine tahsil edildi. Personele vakıf arazisine ait park yeri tahsis edildi. Ardından da Personelin Otoparktan ücret karşılığı yararlanmasına izin verildi. çalışanlar yaşanan bu durumun ibretlik olduğunu söyleyerek Biz öğretim üyelerinden daha mı çok para kazanıyoruzda bizden otopark ücreti istiyorlar. .Hiç bir hastanede bu ayrımı görmedik. ücretsiz otoparktan faydalanabilmemiz icin Prof, Doc,Yrd.Doc statüsünde olmamız gerekiyor. Sitemlerini ifade ediyorlar. Sağlık çalışanları Net olarak bu ayrımcılığa son verilmesini istiyor ve sağlık sendikalarını bu uygulamayanın sona ermesi için girişimde bulunmaya çağırıyoruz. Kaynak: saglikcalisanlari |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |