![]() |
BEN 32 YAŞINDAYIM,EŞİM 43 VE 2 SENELİK EVLİYİZ.2 AY ÖNCE SÜP Soru: Ben 32 yaşındayım,eşim 43 ve 2 senelik evliyiz.2 ay önce süpriz bir şekildehamile olduğumu öğrendim.Eşim duyar duymaz istemediğini söyleyip evi terk etti.Bebek de aldırılabilecek durumda değildi.Böyle bir durumda hamile ve yanlız olarak kaldım.Eşimle iletişimimiz tamamen kesilmedi ancak henüz eve dönme durumu yok gibi görünüyor.Doktorum bu gibi şoklara rastlandığını söyledi.Ancak ben ne yapacağımı,nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.Bu konuda bana ve eşime karşı davranışlarıma psikolojik açıdan yol gösterirseniz çok sevinirim.Durum çok acil lütfen yardım edin.Sevgiler 12.04.2008 Cevap: Bu tür durumlara gerçek hayatta çok sık rastlıyoruz,bu gibi olaylarda proffesyonel yardım almalısınız,eşinizle birlikte katılacağınız birkaç seans onun ve sizin görüş açılarıızı yaklaştırabilir. Bu tavsiyeler, genel bilgilerdir. Fakat unutmayınız ki, özel rahatsızlığınız için en iyi tavsiye, şikayetlerinizi dinleyen ve sizi muayene eden doktorunuzun tavsiyesidir. 12.04.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:09 PM. |