![]() |
EĞİTİM ŞUBESİ EĞİTİM ŞUBESİ Şube Tanımı: Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarda çalışan tüm hizmet personelinin mesleki bilgi ve becerilerinin arttırılması ve toplumu oluşturan kişilerin sağlık bilincinin ve davranışlarının geliştirilmesi için her türlü eğitim faaliyetlerinin organizasyonu ve yürütülmesi. Gündem/ Haber İstanbul Sağlık Müdürlüğü tarafından 4 Haziran 2009 tarihinde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde I. Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Müdürlüğümüz tarafından İlimiz yataklı tedavi kurumlarının Perinatoloji kliniklerinde çalışan hemşirelere yönelik olarak "Perinatoloji Hemşireliği Sertifika Programı" düzenlenmiştir. Müdürlüğümüz tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde I. Çocuk Hastalıkları Hemşireliği Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Müdürlüğümüzce Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde I. Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Yataklı tedavi kurumlarının genel cerrahi kliniklerinde çalışan hemşirelerin kendi alanlarındaki bilgi ve becerilerinin arttırılması amacıyla "Genel Cerrahi Kliniklerinde Çalışan Hemşirelere Yönelik Sertifika Programı" düzenlenmiştir. Devamı için tıklayınız.Yataklı tedavi kurumlarının çocuk kliniklerinde çalışan hemşire ve ebelerin kendi alanlarındaki bilgi ve becerilerinin arttırılması amacıyla "Çocuk Kliniklerinde Çalışan Hemşirelere Yönelik Sertifika Programı" düzenlenmiştir. Devamı için tıklayınız. Neyi Nasıl Yapabilirim? İl Sağlık Müdürlüğü'ne Bağlı Kurum ve Kuruluşlarda Öğrenci Stajı Şube Anasayfası Müdür Yardımcısı Şube Müdürü Şube Çalışanları İletişim Bize Ulaşın Görevlerimiz Yönetici ve Hekimlere Yönelik Eğitimler Hemşirelere Yönelik Eğitimler Hizmet İçi Eğitimler Halk Eğitimleri Sempozyumlar Hemşirelik Hizmetleri Bürosu Mevzuat Formlar Eğitim Metaryalleri Arşiv Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 PM. |