Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"bacaklarıma çarpıklık, kaval kemiklerim dışa yamuklar" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/560054-soru-bacaklarima-carpiklik-kaval-kemiklerim-disa-yamuklar.html)

Bluesky24 22-04-2010 07:36 PM

Soru:"bacaklarıma çarpıklık, kaval kemiklerim dışa yamuklar"
 




merhaba doktor bey. 20 yasımdayım.adım koray benım sıze sormak ıstedığım ayaklarımdakı capıklık. diz ile ayak bılegıme kadar yanı kaval kemıgım yamuk parantez seklınde ( ) ayaklarım arasında bosluk var ve bu durum benı cok rahatsız edıyor 1 2 defa doktora gıttım ama pek ılgılenmedıler duzelmez dedıler beni yönlendirirseniz sevinirim...teşekkürler.



Doç.Dr. Yakup YILDIRIM



24.07. 15:35:21



Bu deformitenin yapısal olduğunu düşünüyorum. Ameliyatsız düzelmesi mümkün değil. Sadece kozmetik endişelerle de böyle bir ameliyatı olmanızı kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM.



Kaynak: www.saglikdanis.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.