![]() |
Soru:"sinüzit beni bitirdi :(" Hocam benim burnum hergün tekalı ve hep akıyor. ;Akşam uyuyorum sabah kalktığımda birden burnum akmaya başlıyor. Bazı sabahlar başımın yüzümn belli bölgelerinde yada gözlerimde ağrılar oluyor. Özellikte sol burun deliği daha çok rahatsız ediyor Bazı sabahları belki 15 defa hapşurduğum oluyor.bazen sünkürdüğüm zaman azcık kan pıhtısı geliyor. Hocam geçen ay kbb uzmanına göründüm bana aşırı sinüzitin var dedi sanırım içinde 7 hap olan levontiron antibiyotik verdi. Kullandım ama geçmedi çok rahatsız oluyorum. Hocam ben köyde öğretmenik yapıyorum bana sinüzit için önerereceğiniz en uygun ilaçlar nelerdir buradaki sağlık ocağında pratisyen doktor gözetiminde sizin önereceğiniz ilaçları kullanmak istyorum ve rahatlamak istiyorum? Şimdiden ;Allah razı olsun. İlaç isimlerini yazarsanız ve aldırırım... Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ 23. 14:51:35 muayene etmeden ve tetkik yapilmadan tani koymak imkansiz. ayrica uzaktanda ilac yazamayiz. ayrica hikayenizden allerji ihtimalide gozukuyor. o yuzden tekrar bu yonlerden kbb ye muayene olup tedavinizi almalisiniz. gecmis olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM. |