![]() |
Soru:"penis sertleşmemesi" ben evlılık oncesı hıc ılıskıye gırmedım ama cınsl bır sorunum yoktu penısım kalkar ve uzun sure sert kalırdı.evlendım 2 kez denememe ragmen ılıskıye gıremedım esımınde kızlık zarının sert olmasınında etkısı vardı fakat su an kı problemım penısım zor sertlesmesı ve sertlesmesının kısa surelı olmasıdır [img]/images/smilies/frown.gif[/img] bu bende psikolojik bir yıkım yaptı ve sanki penisim yokmuş gibi hissediyorum kan ve ıdrar tetkıklerı yaptırdım hormanlarımın normal oldugunu gordum sadece trigliserit 500 cıvarı cıktı bu yağlanmanın damr sertliğine yol açıyor dolayısı ile bendeki penis sertleşmemesinin bunun alakası varmı ne yapmalıyım tesekkurler Uzm.Dr. Ahmet Ersoygür 22.10.12:11:01 Bu tip sorunlarla sıkça karşılaşılabilmekte. çaresi de mevcut. Dolayısıyla bu kadar üzülmenizi gerektiren bir durum olmadığını düşünüyorum. Yaşamakta olduğunuz endişe ve depresyon da dikkate alındığında öncelikle bir an evvel cinsel işlev bozukluklarıyla tecrübeli bir psikiyatri uzmanına başvurmanızı öneririm. Bu endişe ve kaygılarınız giderildiğinde her hangi bir sorun kalmayacağına inanmaktayım. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |