![]() |
Soru:"Her yerim ağrıyor :(" Merhaba, Benim şikayetim azıcık cereya, hatta cereyan bile değil azıcık hava akımında bile kalsam bütün kaburgalarım, sırtım ağrıyor. Ağrıdan duramıyorum. Biraz terlesem vücudum buz gibi oluyor ve aynı ağrılar başlıyor. Ağrı mideme vuruyor, midemde para büyüklüğünde bir alan ağrımaya başlıyor, bazen sanki birşey akıyormuş gibi oluyor. Üzerimi örtüp yatıp biraz ısınınca bu ağrıların hepsi geçiyor. 39 yaşındayım ve hareketsiz bir işte büro ortamında çalışıyorum. Hareketsizlikten mi kaynaklanıyor bilemiyorum. Yalnız bu durum aşırı derecede beni huzursuz ediyor. Ne yapmam gerektiği konusunda değerli doktorlarımızın yorumunu bekliyorum. Teşekkürler. Prof.Dr. Vural KAVUNCU 23.05. 22:48:40 Bazı kişilerde otonom sinir sistemi denilen kendi kendine çalışan sinir sistemimiz aşırı tepki vererekçalışır. Bazen de mide barsak hastalıklarında aşırı hassasiyet olur. Öncelikle bir gastroenterolog tarafından da görülmenizde yarar var. Sizin gibi hastalar genellikle kaplıca kürlerinden çok yarar görüyorlar. Size de öneririm. Prof. Dr. Vural Kavuncu Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |