Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Bilinmeyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/)
-   -   parapsikiloji hakkında bilgisi olan? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/14524-parapsikiloji-hakkinda-bilgisi-olan.html)

rslmrv 08-11-2008 10:26 AM

parapsikiloji hakkında bilgisi olan?

arkadaşlar bu aralar bu parapsikoloji hakkında çok şey duyuyorum bendede bi merak uyandı.bilgisi olan arkadaşlar bu konudan bahsedip bu bilgilerini paylaşabilirlermi?şimdiden teşekkürler tender45

CeM 08-11-2008 04:06 PM

Ynt: parapsikiloji hakkında bilgisi olan?

Bende uzun süredir ilgileniyorum,merak ettiklerin varsa cevaplarız... sapkal89 hismiley

rslmrv 08-11-2008 09:46 PM

önerebileceğiniz kitaplar yada siteler varmı araştırabileceğim.tabi sizdeki bilgileride paylaşmanızı isterim...teşekkürler tender45

CeM 08-11-2008 10:14 PM

İlk olarak şunu belirteyim parapsikoloji doğaüstü olayları diğer bir değişle metafiziği(bilinmeyen)inceleyen bilim dalıdır fakat bu bilim dalı tüm Dünya da sadece 8 üniversite okutuluyor sadanim
Kitap konusuna gelince ben pek kitap okuyan birisi değilimdir 4897 fakat ruh ve madde yayınlarının bu konuda iyi kitapları var... super
Site konusuna gelince benim takıldığım y789 siteler var bi kaç tane onları özelden gönderirim...
Sormak istediklerin olursa lütfen sor:) Sevgiler...

3.tekil şahıs 03-08-2009 12:36 PM

Cevap: parapsikiloji hakkında bilgisi olan?

ben de parapsıkolojıyle ılgılenıyorum.. _azcoK_

..bıldıgım guzel bır sıte vardı fakat,yenı bır sıstem sebebıyle mı bılmem sıte baya bır karısmıs ..

teoman_ 03-08-2009 01:39 PM

onunla ilgili soylenecek tek sey
para psikolojiyi düzeltir :)

pofuduk 03-08-2009 05:52 PM

aslında benim en soğuk olduğum konu ve hiç sevmem...Telepatiye biraz inanırım ama bilinmeyenle ilgilenmek insanlara çok cazip geliyor ama o kitapları yazanlar bilinmeyeni nasıl biliyorlar, tamamen aldatmaca, ölüm sonrası yaşanacak olanlar(dini kitap dışındakiler), ruhlarla haberleşmek, uzaylılar falan saçmalığın daniskasi.

Bu kitaplar insanı sorgulamadan okunursa, kişiliğinden de eder, psikolojik sorun da oluşturur, dinden imandan da eder.Beyin bir çöp kovası gibi boş, yalan yanlış şeylerle doluverir.

3.tekil şahıs 04-08-2009 12:08 AM

sayın pofuduk****.. =)

bıraz ofkelısınız ya da onyargılısınız sankı..
sonucta bır seye genel hatlarıyla bakacak olursak,her ayrıntısını kabul etmemızı beklemek zaten yanlıs olur..bazı seylere sacmalık demenız normal,vunku bazı kısımlarına ben de ınanmıyorum fakat kendınız de demıssınız,telepatı yebıraz ınandıgınızı..her seyını kabul etmeyebılırız,bu cok normal ... ama hak verdgımız bır ufak nokta dahı olsa vardır *** pıyasada o kadar safsata donuyor kı,pp sızı o kadar da cop tenekesıne gıdecek bılgılerle doldursa bır sey farketmez zaten ..

...sürç-i lisan ettıysek affola ....

rslmrv 04-08-2009 10:29 AM

açıkcası bende herşeye hop diye atlayıp inanacak biri değilimdr ancak şahit olduğum bazı olaylar beni bunun hakkında bilgilenmeye yöneltti.ve burda arkadaşlar sağolsunlar bildikleri en doğru bilgiyi iletiyolar bu nedenle böyle bi soruyu buraya sormayı doru buldum...sevgili pofuduk bilginin öğrenmenin zararı olmaz diye düşünmekteyim:)))

pofuduk 04-08-2009 09:20 PM

Alıntı:

3.tekil şahıs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473323)
sayın pofuduk****.. =)

bıraz ofkelısınız ya da onyargılısınız sankı..
sonucta bır seye genel hatlarıyla bakacak olursak,her ayrıntısını kabul etmemızı beklemek zaten yanlıs olur..bazı seylere sacmalık demenız normal,vunku bazı kısımlarına ben de ınanmıyorum fakat kendınız de demıssınız,telepatı yebıraz ınandıgınızı..her seyını kabul etmeyebılırız,bu cok normal ... ama hak verdgımız bır ufak nokta dahı olsa vardır *** pıyasada o kadar safsata donuyor kı,pp sızı o kadar da cop tenekesıne gıdecek bılgılerle doldursa bır sey farketmez zaten ..

...sürç-i lisan ettıysek affola ....

savumanız bu kadar basit olmamalı, piyasada birsürü safsata var zaten deyip...Akıl var, mizan var...Bile bile de boş şeyleri okuyamam.Çünkü ispat yok, çünkü bilimsel değil, doğruluğu veya yanlışlığı ispatlanamaz.Önyargılı falan değilim.

İnanç konusu başka bir konu, dinler.Orada susarım.Ama parapsikoloji tamamen aldatmaca.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.