![]() |
Odtü Öğretim Elemanları Derneği (ODTÜ OED Odtü Öğretim Elemanları Derneği (ODTÜ OED AdresODTÜ GÜNEŞEVİ 06531 Çankaya,Ankara 2.Adres Telefon: (3129 210 42 25 Faks:312 210 42 25 Eposta oed@metu.edu.tr Web adresi www.metu.edu.tr/home/wwwoed Kuruluş: 1990 Üye Sayısı: 297 Yönetim Kuruluİnci Gökmen,Olgu Çalışkan Çalışan Sayısı1 Yurt Dışı temsilcilik0 Amaçlarüyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaclarını karşılamak, üniversitedeki bilimsel çalışmaları geliştirmek, bilimsel araştırmalar düzenlemek ve akademik yaşamın her aşamasında bilimsel ölçüt ve düşüncelerin egemenliğini korumak ve sağlamaktır.Dernek üyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık oturumlar, seminerler, konferanslar, paneller, sempozyumlar, toplantılar, sergiler ve yarışmalar düzenler, yayınlar yapar, ödüller koyar ve benzer amaçlar taşıyan öteki Kuruluş: larla işbirliği yapar. çalışmalarKamu yönetimi temel yasa tasarısı taslağı üzerine görüşler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |