Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Deja-Vu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/)
-   -   Sivilce ilacina baslamaliyim? Çok sıkıştım yardim lutfen:(( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/625838-sivilce-ilacina-baslamaliyim-cok-sikistim-yardim-lutfen.html)

beyza95 13-07-2016 11:21 PM

Sivilce ilacina baslamaliyim? Çok sıkıştım yardim lutfen:((
 
Merhaba ben aknetrente baslamak istiyorum ama depresyona yatkin bi insanim daha önce basladim iç sıkıntısı depresyon falan yapinca birakmak zorunda kaldim.psikolojik olarak güclü deilim.Ama cildimde bi turlu eskisi bebek halinde deil pırıl pırıl bi cilde sahiptim.Şu an cok kötu deil ama eski halini hatirladikca katlanamiyorum bu haline :( Baya kafama takiyorum hic mutlu deilim bu sekilde.Üstelik 5 ay sonra dugunum var ve hic bu sekilde evlenmek istemiyorum tekrar baslama niyetindeyim ama dugun nişan arefeside depresyona girmekten korkuyorum.Napicam şaştim kaldim,sıkıştım resmen:( krem falan kullandim temizlemedi dogru duzgun.Sizce napmaliyim? :( bu halimlede depresyona girmis gibiyim zaten hic mutlu deilim:( Sizce deger mi?

KıpçakBeyi 14-07-2016 12:56 AM

Cevap: Sivilce ilacina baslamaliyim? Çok sıkıştım yardim lutfen:((
 
Depresyon için ben sarı kantaron otu ve yağını öneriyorum.Genelde herkese doğadan relax çay öneriyordum o da bir alternatif.

Sivilce konusuna yorum yapamayacağım.Öyle büyük sivilce sıkıntısı yaşamadım ama dayı oğlu çok çekti hatta sıkıntılı bir ilaç var ekşisözlükte sayfalarca yazmışlar onu bile yaptı azaldı mı evet ama tamamen yüzü tertemiz olmadı.Alternatif tıbbı düşündün mü?

İlaca başla veya başlama diyemem ama kendine bu kadar sivilceyi dert ediyorsan o sende zaten depresyon başlangıcına ya da hafif depresyona doğru giden bir yol almaya başlayacak gibi duruyor.

Depresyon için bahsettiğim bitkisel şeyleri öneririm bir önce onları dene belki seni rahatlatır ve dert etmezsin yada ilaç kullanırken yaşabileceğin komplikasyonları aza indirebilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.