![]() |
dibe vurmak boyle birsey olsa gerek daha soncesı de var tabı ama bir kaç aydır kendımı o kadar ... hıssedıyorum kı,hayatı da o kadar anlamsız amacsız goruyorum kı anlatmak guc.Icımde en ufak bı yasama sevıncı,hayata en ufak bı ılgım kalmadı.Hayatta ılgımı ceken ,yapmaya deger verebılecegım hıc bırsey yok bana gore.Dıger ınsanların da kendını kandrdıgını bosu bosuna debelendıgını dusunmeye basladım.Kımseyle konusmak,ılıskı kurmak ıstemıyorum,yanıma gelenı de terslıyorum soguk davranıyorum kacıp gıdıyo,kımse kalmamaya basladı cevremde.en basıtınden DUsundugumde bunun en ıyı cozumu zevk alabılecegım ugraslar,ıyı vakıt gecırebılecegım ınsanlar bulmak,ama bu noktadan sonra benı mutlu edecek ılgımı cekebılecek bır sey cıkacagına hıc ıhtımal vermıyorum,hayat sankı benım ıcın bıttı.Buraya bıle uye olup yazarken kırk saat dusundum ıkı satır yazmaya bıle gucum yok,ne ısım var dıye.Bı yerde ıcını boslatmak ıstıyor ınsan...yazayım dedım bsıler.Cogu ınsanın benden daha cok sıkıntısı vardır belkıde bılıyorum ama hayatla olan bagınızı kopmak uzereyse bu da fena bısı. |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek hoşgeldin aramıza nickinden de belli biraz halin :) Derin bir nefes al ve bir daha düşün derim hayat ile bağını farket sevgiler |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek yargılama kendini bizler farklımıyız ki hepimiz aynıyız zamanla düzeleceğine inanıyorum herşeyin bittiğini düşünme |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek söylemeden geçemicem dibe vurmadan çıkılmaz bunu unutma en büyük atlayışlar dibe vurmayla sağlanır |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek bu saaten sonra toparlamak da zor gıbı,ufak bı adım atmak bıle gozumde ımkansız.herkesın hayatında bellı donemlerde buhranları oluyor tabı ama bu sefer cok uzun gibi.Arkadaslarımı cevremdekılerı ısımı herseyımı kaybedecem gıbı gelıyor oyle de olacak sankı ve de cOk da umrumda degıl hıc bırsey dıyorum kendı kendıme.Surklı dusunmekten beymı ısınıyor bos bos kendı kendımı yemekten ve sonuc bır hıc bır ufak ısık bıle yok.. |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek merak etme bende senden farklı değilim ruh halim karman çorman. ama farkındalığın farkındayım en azından. yani ben böylede mutluyum arakdaş. kimse varmış yokmuş çokta önemli değil çünkü Kim Bana Varlığıyla Ne Kattı ki Yokluğyla kaybettirmiş olsun. onalr zaten hayatımdayken sömürdüler beni şimdi en azından sömürmelerine izin vermediğim için kış kışlıyorum :D topu onlara atıyorum artık gelirlerse giderim çağırlırlarsa koşa koşa yardıma giderim ama yok artık öyle cepten yemek. her iyi şeye varım ama bana gelip dert yancaklar acınacaklar gözümün onunda başka arkadaşıma hayatın en mutlu yanlaını paylaşcaklar yok artık.. geçti artık... ben böyle mutluyum dipte sonda sanırlar beni ama cem yılmazın reklamı gbi ters dönünce en ön sırada benim :) |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek Gecen uc sene once benzer cumlelerı bende kuruyordum hattaa daha kotulerını..Hergunb daha da agırlasan buhranlar aglamalar hayattaan kopmalar amaa IYIKIDE OLMUS yaaaa :) Sımdıkı Ben harıkaa bılıyormusun asıgım kendısıne resmen..Boyle dıbe vuruslar ıyıdır altından temızledıkce muhtesem bırı cıkarr ve gerıye dondugunde ıyıkı yasamısım sukurler olsun dersın bence tum temılık calısmalarına tam gaz devam et asla bırakmaaa hepsı gecıcekktır |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek bunun adi debresyon farkinda veya farkinda olmadan yasamayan yoktur bu mereti debresyon dunde kaldi telkinini dinlersen faydasini gorursun bol yuruyus yap seni huzursuz eden insanlarla en azindan moralin duzelene kadar gorusme gecer 3 gun sonrada burada mutluluk yazilarini okuruz kardesim. |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek Alıntı:
katılıyorum (henüz senin kadar mutlu olmasamda) katılıyorum çünkü badana yada ev dekore ederken yada bahar temizliği yaprken ne kadar çok dağıtırsanız o kadar çok temizler ve ferahlarsınız. |
Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek sevgili asdfelan kardeşim birkaç aya kadar aynı,belki daha beter duygular içerisindeydim.artık çek çarenin ölüm olduğunu düşünmeye başlamıştım.yazını okurken irkildim ama inan ben daha beter şeyler yazıyor,düşünüyordum.hiç birşey ama hiç bir şey zevk vermiyordu.bunun adının majör depresyon olduğunun da farkındaydım... ama biliyorum ki r etmek Yaratıcının (c.c) kesinlikle yasakladığı şeylerden birisi.ne kadar zorlansam da kendimi toparlamaya çalıştım.ailem de artık iyice endişeleniyordu.ilaç,psikoterapi hiçbir şey etki etmiyordu... sonra bu siteyi keşfettim.olumlama,telkin,nefes egzersizi bunları uygulamaya başladım.çekirdek inanç tespiti yaptırdım.tam 4 çekirdek inancım çıktı biliyo musun.zaten bekliyordum da.şuan telkin,olumlama ve spora devam ediyorum.daha bir iyiyim inşallah... ama en en önemli yapmamız gereken şey;şükür,dua...Allaha yakarmak,ibadet etmek bizi en ferahlatan şey.rica ederim duanı,şükrünü eksik etme.depresyonun dünyadaki herşeyden daha acı birşey olduğunu yaşadım ve biliyorum.bu durumunun geçici bir depresif durum olduğunu unutma.ben az da olsa toparladım daha da iyi olacağımı biliyorum.iyi haberlerini bekliyorum inşalla. sevgiler...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |