Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

Pamukk 18-06-2009 07:40 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

arkadaşlar bir hafta da " hayatımıza sevgiyi ve sevgi dolu insanları çekmek "için çalışma yapalım olur mu :)u859

peacemaker 18-06-2009 08:22 PM

olma mı sevgili pamukk tabii ki olur da :) anda kalalım daha 2.günümüz.hele bi 5-6 olalım o zaman karar verelimmi sonraki konuya?bugünü kaçırmayalımm:)
olma mı?? ben bu olma mı yı çok seviyorum.İç anadoluda büyüdüm ve ege de okudum.7 yıl egede kalınca herşeylerini görüyosun ve benimsiyosun bir süre sonra.bir nevi egeli oldum bende 7 yılda.en sevdiğim kelimelerden biri de bu oldu . olma mı :) y789

ismira 18-06-2009 08:33 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467352)
arkadaşlar bir hafta da " hayatımıza sevgiyi ve sevgi dolu insanları çekmek "için çalışma yapalım olur mu :)u859

Canım benim, neden olmasın? Ama özel olarak çalışma yapmasak da, sürekli bu dörtlüyü tekrarlarken sevgi enerjisinin frekansına kendimizi ayarlamış oluyoruz ve bunun doğal sonucu olarak sevgiyi hayatımıza daha çok çekiyoruz... Bu yüzden çok güçlü ve harika bir yöntem busevincli

Sevgiyle katılımların artışı da çok memnuniyet verici...

ismira 18-06-2009 08:54 PM

Sevgili arkadaşlar, önerilerim olabilir demiştim... Şimdi izin verirseniz bir küçük hatırlatma yapmak istiyorum:

Biliyorsunuz bugün sevgili yurdahalla yapılan çalışma da var. Burada yaptığımız çalışmanın esası niyet kurmak değil biliyorsunuz. Biz bilinçli ve bilinçaltı hafızamızdaki kayıtlardan arınmak üzere çalışıyoruz. Bunu yaptıkça, daha çok güven ve huzur hissederiz... İstek ve arzularımızın tezahürüyle ilgili olarak da...Sıfır noktasında yaratım olanakları sınırsızdır...

Bu yüzden o çalışmanın hemen öncesinde bu çalışmayı yapıyor olmamız çok iyi bence bu aşamada. Ancak yurdahalla çalışmaya katılıp niyet ve olumlamalarını belirleyen arkadaşların, daha sonra sorunları halen devam ediyormuş olarak burada dile getirmeleri, imgeleme ve olumlamaların sonucunu sekteye uğratabilir.Çekim yasasının işleyiş kurallarını aklımızda tutalım ve olumsuz duruma bağlı kalmayalım, yurdahalla çalışma bitiminde konuyu serbest bırakalım, derim.

Çok dediysem de özür dilerim...y789

MuminOKAN 18-06-2009 09:15 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

normal şartlar altında direk bakarsanız üzücü bir durum ama biraz daha içsel bakarsanız duruma, çok iyi birşey. mesela biraz dinlenmeniz gerekiyor olabilir, daha iyi bir işte çalışma durumunuz da var.
malum, yarın ne olacağını kimse bilmiyor, hatta birazdan ne olacağını kimse bilmiyor. olasılıklar dünyasındayız ve herşey olabilir. bize sadece seçmek kalıyor.

ayrıca gelişmeye bu kadar erken cevap aldığınızı görmek bence çok güzel birşey. sizin için daha iyisi olacağına inanıyorum. büyük değişimler yaşayacağınızı biliyorsunuz değil mi? sevincli

sapkal89

aquariel 18-06-2009 09:29 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

Cok ama cok uzuldum. Bence bunda bir hayir var. Seni cok daha guzel bir is bekliyor olabilir. Ne olurkendini cok uzme. Yeni isine baslayana kadar tatil yap....

saman 18-06-2009 09:39 PM

saat'e karar verildimi, 10:00 11:00 hangisi ??

konu işsizlik üzerine değil mi? :)

ismira 18-06-2009 09:44 PM

Şimdi yeni katılan arkadaşlarımız için de bir kolaylık olsun diye burada konuyu toparlamaya çalışayım:

Amacımız; sevgiyle arınma.

Anlayış ; Her şey kendi içimizde. Dışarıda gördüklerimiz içimizdekilerin aynada yansıması. Dolayısıyla dışarıda sorun olarak gördüğümüz durumu iyileştirmek için sadece ve sadece kendi içimizde çalışabiliriz. Bizdeki karşılık gelen tarafı iyileştirdiğimizde dışarıdaki durum ya da kişi iyileşir.

Yöntem ; % 100 sorumluluğu üstlen. Soruna kendi içinde yol açan nedenler hafıza kayıtlarıdır. Bunların sıfırlanmasını Yaratan'dan talep et.

Formül ; İki kalıbımız var. Kitlesel durumlardan hareketle veya bireysel durumdan hareketle çalışabiliriz.

1) Ey Büyük Yaratıcı..(İsterseniz Allah , Tanrı , Tao , Sevgi vs.. Kendinize göre Kullanabilirsiniz Çünkü O TEKTİR.. )

Dışarıda Kendini Gösteren ........ ( Buraya Sorunun Adı Gelecek..Ör.'İşsizlik sorunu' veya 'Ülkemizde herkesin kendine uygun, maddi manevi doyumla çalıştığı işinin olmaması' ) Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ(Bu Kısım Çok Önemli .. ) Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni
affet..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..

Seni Seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim

Daha Sonrasında İse son 4 cümleyi Mantra Söylermiş Gibi Söyleyin..
-----------------------------------------------------------------------

Ama SorumLuLuk Kısmının Altını Israrla Çiziyorum..
Sonuçta Herşey Bir'dir.. Hepimizi Birbirimizle Bağlıyız Ve Birbirimizden sorumLuyuz.. Ben Karşımdaki Kişinin Hislerini Kendimde Hissedersem Ve Arınırsam Böylece İkimizde Arınmış OLuruz.. Birbirimize Etki Ettiğimiz Gerçeğinin En Büyük İspatıdır Bu..

(TR-ance)

2) "duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni
affet... Teşekkür ederim..."

(İsmira)

Her hafta bir konu üzerinde çalışıyoruz. Bu haftanın konusu 'İŞ'

Saat 11 başlama saatimiz, ancak saat 10'da başlamak isteyenler öyle de yapabilir. Dua ve enerjilerimiz birleşecektir...

Umarım yararlı olur... Sevgiler...

Pamukk 18-06-2009 09:53 PM

Sevgili Peacemaker haklsın super şimdi odaklandıgımız konu üzerinden gidelim zaten sevgi bu frekanstan bize akar sevgili ismira 'nın da dediği gibi onayi

Ben de egeliyim bilmezmiyim olmamı yı ..öledir gari :)

Sevgiyle kalınnn

ismira 18-06-2009 09:54 PM

Arkadaşlar, biraz fazla oluyorum belki, ama madem burada pratikle öğreneceğiz arınmayı, mazur görün...

Ne yaptığımızın farkında mıyız?..

hayatkadereinat işten kovuldu, evet. Bu üzücü bir durum, evet. Ama bu nedir?

dışarıda 'sorun' olarak gördüğümüz bir 'durum'...

Biz ne yapıyoruz? Eski düşünme biçimimizle, dışarıda çalışıyoruz, onu teselli ederek iyileştirmeye çalışıyoruz...

Ne yapmamız lazım?..

Lütfen onda 'sorun' olarak karşımıza çıkan durumu düzeltmek için, sorumluluğu üzerimize alalım, kendi içimizdeki kayıtlarımızı sıfırlayalım.
Saat 11'e kadar bu konuda çalışmaya ne dersiniz?...

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM.