![]() |
Süper kupayı kim alır sizce :) ben bir fanatik cimbomlu olarak tabiki galatasaray diyorum :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) aslında çok popüler bi konuya değindiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım :( kimse takımlarla ilgilenmiyo galiba bu sitede :/ |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Derbilerin favorisi olmaz, her ikisi de çok ciddi transferler yaptılar. Ancak Fenerbahçe Vaslui karşısında tel tel döküldü. Vasat bir futbol oynuyorlar. Galatasaray kazanır gibi görünüyor. neseli56 |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Hiç bir fikrim yok eskiden oturup zevk alarak maç izleeyn ben şimdi geçen yıl ki olaylardan sonra zaten futbolun tadının kaçtığını düşünüyorum. Hevesimi kırdılar. :) Şaka bir fanatik değilim. Spor zevk için izlenmeli. İyi oynayan iki takım varsa ortada izlenir ama her maçı kendi adıma dizi gibi (dizi de izlemiyorum ya hoş) takip emiyorum. :) İyi oynayan kazansın. |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) FENERBAHÇE ! |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Alıntı:
|
|
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Kimseye zarar vermediğin sürece bir şeyi tutkuyla sevmek ve desteklemek güzel olur bence. Ama isterim ki desteklediğim taraflar da centilmence yarışsın yoksa eğlence olmuyor benim için. Kandırılmışlık hissi doğuyor tatlım. :) Seviyorsan sen boşver devam et. Kendin gibi bir eş bulursun birlikte maçlara gidersiniz. Benim öyle arkadaşlarım var. ;) Üniversiteden bir arkadaşımın sevgilisi kaç kez maç sürprizi yaptım bir bakıyoruz bunlar yine tribünde çok tatlılar ama. :D Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaa... :D |
|
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) |
|
|
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Görürüz inşallah. :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Tabikiiiiiiiii GALATASARAYYYY k8908 k8908 k8908 k8908 |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Anket mi yapsaydık acaba? |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Hadi bakalım anketi açtım oyları görelim. :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Çekimserim 44a Not: Beşiktaşlıyım. |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Bir oy vereydin 6. hissine danış :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) bende anket açmayı istedim becerememştim :) teşekkürler =) |
|
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) valla bende bi erkek için cimbomdan vazgeçmem :))) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) bence GALATASARAY alacak:)) |
|
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) büyük konuşmayı sevmem ama konuşacağım . kuantumun kralını evrenden çekeceğim : eminim , içimde bir gram şüphe yok fenerbahçe maçı kazanacak ! |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) ben büyük konuşmucam ama bütün herşey sanki galatasaray ın süper kupayı alması için meydana geliyor ben inanıyorum allahın izniyle alıcaz kupayı :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) GALATAYARAAAAAAAYYYY..... gssmile |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) cimbom bom956k oley cimbom bomhpm2 |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) CİM BOM BOM ALDIIIIIII........ |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Gözünüzaydın. Tebrikler. |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Thanks baby ;) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla EN BÜYÜK AŞKIM CİMBOMUM <3 |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) cüneyt çakıra burdan sevgilerimi gönderiyorum . |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler biz 10 kişi kaldık haksız yere bir kırmızı kart aldık ve ona rağmen muhteşem oynadık keşke hakem daha adaletli olsaydı ama biz çok güzel oynadık hepsini alnından öpüyorum sonuna kadar hakettik |
küfür edip etmediğini bilmiyorum ama ya ettiyse .. başarısızlığı bahanelere vurmak acizliktir .. tebrikler .. |
2. si burada herhangi bir başarısızlık göremediğim için acizlikten hiç bahsetmicem benim takımım orada sonuna kadar haketti kupayı gerisi boşşşşşşşşş SARIYLSA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA ALDIK KUPAYI......... |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) haksız yere kırmızı kart mı ? güldürme beni ilk yarı atması gerekiyordu o çirkefi . |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Mac bıtelı kac gun oldu hala tartısmalar suruyor mu :) yalnız fenere bır yılda ıkı kere kupayı kaptırmadık ya bravo bıze ;) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) hakeden aldı kupayı.. her zamanki gibi. |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Şşşşt çocuklar, uslu uslu tartıştınız katılan herkese teşekkürler. Herkesin bakış açısına göre değişir bu işler. Herkes kendi takımı kazansın ister. Ben cantilmenlik kazansın istiyorum. Yayında ve yağımda emeği geçen herkese teşekkürler. Konunun kapatılma vakti geldi bence. E biraz da kişisel gelişime mi dönsek? :) Herkese sevgiler. Başka kupa heyecanlarında görüşürüz. :) |
Cevap: Süper kupayı kim alır sizce :) Sevgılı ugur,pozısyonu bı daha gosterır mısın,bak top adamın ayagından cıktııı......hehehe |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 AM. |