Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/625924-birkac-haftadir-cd-dinliyorumcekirdek-inanclarim.html)

marea476 10-10-2016 05:12 AM

Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

merhaba ,
ben cekirdek inanclarım için cd yaptırdım..mail yoluyla ve cd geldi.

ilk iki turu yazıldıgı ekilde dinledim sayılır. İLk 10 gunden sonra brkaç gün ara verip yeniden basladım ama muthiş öfkelenmeler ve sinirlilik olduugndan 6 saat deilde 2 -3 saat dinledim..sonra gene ara verdim , bir hafta kadar..
tekrar 2-3 saat şeklinde dinledim sayılır 10 gun..Ama 4 turu 10 gun hergun şeklinde yapamadım da..gun aşşırı dinliyorum şimdi.

13 tane isme özel telkinim geldi.İlk cd aldıgımda telefonla sorularım yanıtlanmıştı , su an yeni durumlar sözkonusu ben yeniden telefona cmayı hep unutuyorum..buraya yazmak isteidm bende belki cevap verilir..bilgisi olan olur yada..

soru 1: iş konusunda o kadar gamsızımki..iş aramıyorum 3-4 aydır işsizim..normalde cok panik ve stres yapan biriyim bu işsizlik konusunda..Ama şimdi bu umursamaz halim neden oldu acaba..Cd telkinlerinin etkisi var mıdır ? cıkarmam gereken telkinler olabilir mi ?param bitti umrumda degil sanki..iş arayamıyorum kendime içimden calışmak gelmiyor bi nolursa olsun havasındayım..

soru 2 : ego ve sucluluk dahil olmak üzere 13 tane telkinim var..bu kadar cok cekirdek inanc olur mu ? yani ben dinledim sonucta olmazsa da yapcak bişi yok..2 aydır Cd elimde işte.hatta 3 ay oldu.

soru 3 : telkin içerikliyle ilgili bilgisi olan var mı..tam metin olmasa da olur yani..

telkinlerim sırasıyla ;

Amazon kadını.
Anne baba destegi
bolluk bereket
düzen ve garanti bagımlılıgı
düzenleyiciler
ego güçlendirici
hizmet eden
kadın kimligi
kahraman kurtarıcı
kendine güven
otorite korkusu
sinmekten özgürleş
sucluluk
yokluk

soru 4 : Acaba bu şekilde hepsini degilde artık secmece yapsam..mesela bolluk bereket dinlesem birkaç saat bazı günler..yada amazon kadın ve kadın kimligi..vs ..Bu şekilde yapsam zararlı olur mu ? biraz ne olduklarını bilmem lazım..
ego guven ve sucluluk cok eskiden beri dinlediklerim ve bilgim var.
Amazon kadınla (yada kadın kimligi , hangisiydi hatırlamadım )ilgili Atakan beyin telde soyledigi hatırımda. erkek yanım gucluymuş bundan sebep de hayat beni yoruyormuş. kadın kimligimi kabul etmem lazımmış..
dierlerini hiç hatırlamıyorum ne demişti? sırayla bana cevap vermişti genel bilgi ama cidden unuttum..
Zaten cok da unutuyorum herseyi.boşvermekten artık..neden böyle oldum.
bu gamsızlık beni tedirgin etmeye başladı.

marea476 10-10-2016 03:34 PM

Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

ilgilenen olmamış..

KıpçakBeyi 10-10-2016 05:38 PM

Geçici bir süreç olabilir.Bir de aslında anı yaşama isteğinin normal insanlara özgü bir özellik olduğunu söylemişti terapistim.Hiç bir şeyi takmama az düşünme , düşünce değil eylem adamı olmak.

Zamanla taşlar yerine oturacaktır.Ben en baştan başlamaya karar verdim mesela.

marea476 11-10-2016 03:21 PM

bilmiyorum bu halim bana zarar veriyo maddi olarak..iş arayamıyorum..bi gamsızlık ..bi boşvermişlik.
özelimde de olmadık sıkıntılarım olmuştu..ondan mı bu tepkim bilmem..

siz telkin cd dinlendiniz mi ? cekirdek inanc :? bu kadar cok cekirdek inanc olur mu ? ben maille soru cevalayıp yaptırdım..

iyi geldi aslında..kafama takıtıgım bazı meseleleri de sıfırladım sanki..

Atakan beye tel mi acsam ? yapcak ne varki..dinledim zaten dinlyeceğim kadar..

telkin içerikler konusunda bilginiz var mı peki Kıpcak bey?

KıpçakBeyi 12-10-2016 10:00 AM

Evet çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Ben telefonla yaptırdım. Çok daha fazla çekirdek inanç olabiliyor genel de en genel olanlar oluyor ve pek çok kişinin çekirdek inancı aynı olabiliyor.

Telkin içerikleri o da hepsi değil sipariş CD kısmında bulunabiliyor.

Sürecin inkâr , isyan ve kabullenme şeklinde geçtiğini terapisti söylemişti.

İsyandan da geliyor olabilir.

gianni 12-10-2016 01:41 PM

merhaba ben yeni üyeyim ve ekonomik nedenlerimden dolayı isme özel cd ve çalışma yaptıramadım,sanıyorum iş hayatımda ve özelimde olumlu değişmeler oldukça bilinç altı ve olumsuz düşünceler ile ilgili özel cd talebim olabilir,ben buradaki ücretsiz olan ego ve suçluluk mp3 lerini iki hafta oldu dinliyorum hafta sonları hariç bendeki değişimler olumlu yönde oldu belkide ben öyle hissediyorum mesela fikrimi söylemek hakkımı aramak haklı olduğum konularda beyanda bulunmak gibi açıkcası kendimi iyi hissediyorum hatta bazı konularda ki sessiz kaldığım konulardı bunlar neredeyse kendimi alkışlayacak kadar oldum hatta alkışladım sonrasın da umuyorum konu başlıklarınızda fayda şifa iyileşme adına her ne derseniz deyin işinize yarar bence atakan beye danışın bilgi isteyin ben henüz tanışamadım ve özel bir sorum olmadı kendisine ama size cevap verecektir diyorum burada gördüğüm kadarıyla pek çok kişi kendisinden destek almış ve alıyor ,

şimdilik benden bu kadar işe dönmem lazım kalın sağlıcakla

marea476 12-10-2016 05:13 PM

cok pahalı degil aslında..cekirdek inanc calışması..

grupanya fırsatı ile aldım ben 100 tl daha ucuzdu. 140 tl. ödedim..fazla gelmedi bana..denemeye deger diye düşündüm..
telefonla eminim cok daha iyidir ama bende issiz konumda oldugumdan bu kadar verebildim.

psikolog psikyatr bilmem ne bir seansı bu kadar..bişeye de yaradıkları yok..anlat anlat dinlesinler.

bende olumlu buluyorum ama bu gamsızlık tasasızlık kafamı karıştırdı..ayrıca git gel depresif oldum..

dinlemeyi bıraktım..tekrar başlıycam ama hepsini mi dinlesem..secsem mi ,?

marea476 18-10-2016 11:52 PM

Alıntı:

KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859576)
Evet çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Ben telefonla yaptırdım. Çok daha fazla çekirdek inanç olabiliyor genel de en genel olanlar oluyor ve pek çok kişinin çekirdek inancı aynı olabiliyor.

Telkin içerikleri o da hepsi değil sipariş CD kısmında bulunabiliyor.

Sürecin inkâr , isyan ve kabullenme şeklinde geçtiğini terapisti söylemişti.

İsyandan da geliyor olabilir.

peki sizin kac tane telkininiz vardı..?

bunları dinledikten sonra 1,5 ay..ne degisti bakıs acınızda..

ben daha sinirli ve ofkeli depresyonlu gecirdigim zamanlar olmasına ragmen..daha kaygısız daha rahat daha pozitif bakan biriyim su an..

ama öyle hayatımda mucize filan yok...preblemim olan tekrarlar devam ediyor..ama bundan sonrası öenmli..belki zaman gectikçe düzene girecek bişeyler hayatımda..bilmiyorum işte.

MuminOKAN 19-10-2016 01:46 AM

merhaba ,
ben cekirdek inanclarım için cd yaptırdım..mail yoluyla ve cd geldi.

ilk iki turu yazıldıgı ekilde dinledim sayılır. İLk 10 gunden sonra brkaç gün ara verip yeniden basladım ama muthiş öfkelenmeler ve sinirlilik olduugndan 6 saat deilde 2 -3 saat dinledim..sonra gene ara verdim , bir hafta kadar..
tekrar 2-3 saat şeklinde dinledim sayılır 10 gun..Ama 4 turu 10 gun hergun şeklinde yapamadım da..gun aşşırı dinliyorum şimdi.

önerildiği şekilde dinlemeye yeniden başlamanızı öneririm.

13 tane isme özel telkinim geldi.İlk cd aldıgımda telefonla sorularım yanıtlanmıştı , su an yeni durumlar sözkonusu ben yeniden telefona cmayı hep unutuyorum..buraya yazmak isteidm bende belki cevap verilir..bilgisi olan olur yada..

soru 1: iş konusunda o kadar gamsızımki..iş aramıyorum 3-4 aydır işsizim..normalde cok panik ve stres yapan biriyim bu işsizlik konusunda..Ama şimdi bu umursamaz halim neden oldu acaba..Cd telkinlerinin etkisi var mıdır ? cıkarmam gereken telkinler olabilir mi ?param bitti umrumda degil sanki..iş arayamıyorum kendime içimden calışmak gelmiyor bi nolursa olsun havasındayım..

telkinelerin bir etkisi olabilir ama geçici olduğunu biliyoruz.

soru 2 : ego ve sucluluk dahil olmak üzere 13 tane telkinim var..bu kadar cok cekirdek inanc olur mu ? yani ben dinledim sonucta olmazsa da yapcak bişi yok..2 aydır Cd elimde işte.hatta 3 ay oldu.

çekirdek inançlar bir çok konu üzerinden teşhis edildiği için, sayının fazlalığı gözardı edilebilir. buna takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum. telkinlerin hepsini listenize koymayıp genellikle ilk etapta ego ve kendine güven telkinlerini ortalama 80 saat dinlemeniz önerilir.

soru 3 : telkin içerikliyle ilgili bilgisi olan var mı..tam metin olmasa da olur yani..

telkinlerim sırasıyla ;

Amazon kadını.
Anne baba destegi
bolluk bereket
düzen ve garanti bagımlılıgı
düzenleyiciler
ego güçlendirici
hizmet eden
kadın kimligi
kahraman kurtarıcı
kendine güven
otorite korkusu
sinmekten özgürleş
sucluluk
yokluk

bu sorunun direk cevabını Atakan beyden öğrenebiliriz. Telefon açabilirsiniz.

soru 4 : Acaba bu şekilde hepsini degilde artık secmece yapsam..mesela bolluk bereket dinlesem birkaç saat bazı günler..yada amazon kadın ve kadın kimligi..vs ..Bu şekilde yapsam zararlı olur mu ? biraz ne olduklarını bilmem lazım..
ego guven ve sucluluk cok eskiden beri dinlediklerim ve bilgim var.
Amazon kadınla (yada kadın kimligi , hangisiydi hatırlamadım )ilgili Atakan beyin telde soyledigi hatırımda. erkek yanım gucluymuş bundan sebep de hayat beni yoruyormuş. kadın kimligimi kabul etmem lazımmış..
dierlerini hiç hatırlamıyorum ne demişti? sırayla bana cevap vermişti genel bilgi ama cidden unuttum..
Zaten cok da unutuyorum herseyi.boşvermekten artık..neden böyle oldum.
bu gamsızlık beni tedirgin etmeye başladı.

bu konuya cevap yukarıda mevcut.

kişisel önerim;
fırsatınız varken kitap okuyun,
hafıza konusu için balık yağı tüketebilirsiniz,
eğlenceli olduğuna inandığım sudoku bulmacaları var çözebilirsiniz,
ve en önemlisi kendinize bir hobi edinin...

marea476 23-10-2016 01:57 PM

gamsız oldum..eskisi gibi panik ve stres yapmıyorum kafama takmıyorum işsizligi derken..İŞE BASLADIM..üstelik cok daa memnun olacagım bir iş ortamı ..şükür..şimdilik izlenimler olumlu.daha birkac gun oldu..

demekki kendine stres yapmasanda iş bulunuyor ve başlayabiliyormuşum..

telkinlerime bir süre ara vericem ..sonra tekrar en baştan dinlesem programı nasıl olur acaba..
şimdiye kadar dinledigim bende kalıcı degişiklik yapmış mıdır bilinçaltımda..yoksa gecici mi bu degişikliler..merakteyım

KıpçakBeyi 23-10-2016 02:53 PM

Hayırlı olsun öncelikle.Cevap yazamıyorum kusura bakmakyın şehir dışında eğitimdeyim ve misafirhanenin interneti berbat.Benim saç kurutma makinesi (6 yaşında ki lap top um kendisi) daha berbat.

Neyse işin açıkcası pek çok farklı terapi yöntemi var çoğunlukla Freud'un araştırmalarını baz alıyor.Belki en doğru teoriler değil ama işe yarıyor.

Mazlow'un bir hiyerarşisi vardır.İnsan barınma ve açlık gibi temel ihtiyaçlarını giderdikten sonra aradığı ilk şey güven duygusu ya da güvenliktir.Pek çoğumuz aslında bu moddayız.Güvenlik ve güç arıyoruz.Farklı yöntemlerimiz var.Evrimsel psikolojiyi vs araya sokuyor kimselerde aynı yere çıkıyor.0-6 yaş arasında hatırlamadığımız pek çok olay ve travma yaşıyoruz.Bunlar da bizi şekillendiriyor.

Cinsel kimliğimiz oluşuyor.Sorun bu noktada her çocuğu annenin yetiştirmesi babanın seyretmesi.Bu noktada kız çocuklar (bunun neden böyle olduğunu biliyorum ama anlatması uzun sürer ) babaya yanaşıyor ve ecenebilerin babasının kızı dediği şey oluyor.Kız çoğunlukla güven duygusunu babasından alıyor bu da çocuk da aslında kimlik çatışmaları yaratıyor.Kadın kimliğini tam olarak kabullenemiyor.Erkeler için sonuç daha kötü oluyor güven duygusunu ya anneden alıyor ya da hiç alamıyor.Bu nedenle ego sağlıklı gelişmiyor.Sosyal fobiler böyle oluşuyor hatta eşcinselliğe kadar giden bir yolu var bunun.Şartları var elbette baba oğul ilişkisi çok sağlam olmasa da aslında güveni babadan alabilir çocuk.Baba pasif (aslında olmayan baba ) veya aşırı baskıcı otoriter olunca çocuk o güven duygusunu hiç hissdemiyor.

Güven ve irade aslında ego denilen şey.Ego bencillik değildir.Gelişmediği zaman insanlar bunu farklı şekillerde kapatmaya çalışır.Asker olurlar mesela (özellikle bayan askerlerde bu selamlatma muhabbeti fazladır) kendilerini selamlatmak isterler , botlarını askere boyatırlar , güçlü olduklarını göstermek için ezerler insanları ama aslında poserdırlar (güçlü olmadıklarını bilirler).Vücut geliştirme ya da boks gibi sporlar yaparlar (kimileri gerçekten bu noktada o özgüveni kazanabilirler.Spor mücadele ruhu verir.Başarma azmi verir.Kimileri hocasını babası yerine koyar mesela )Sevmiyor sevmiyorda ki esas çocuk mesela anne yok baba sevgisiz ve ilgisiz.Kimileri okul kabadayısı olur korkunun onlara güven vereceğini düşünür.Örnekleri çoğaltabilirim.

Kurumum iyi eğitimci olabileceğimi düşünmüş ki beni eğiticilerin eğitimi diye bir eğitime gönderdi.Hocalarımızın hepsi eğitim fakültesinden.Eğitim ( bunları okur ve araştırırken ) bana çok fayda sağladı.Yetişkin eğitiminin temelinde güven vardır.Eğitici eğitilen ilişikisi güven üzerine kuramazsanız.Eğitilen sizden bir şey alamaz.

Hepimiz güven arıyoruz hayatta.

Bunların çoğunu terapistimden öğrendim.Terapistimin önerdiği bir kitap var en iyi terapistim ben isimli (Dr. Cem Keçe yazarı) öneririm.

Terapinin işe yaraması için önyargı olmaması lazım.O güven guygusu oluşmalı en azından yapacağım ve iyi olacağım düşüncesi (bende vardı telkinlerin sonucu muhtemelen) olmadan sadece bir içini boşaltma süreci oluyor.Kimi insanlarda her şeyini bastıran insanlarda bu da etkili olabiliyor.O bastırılan duygular ortaya çıkıyor.Terapi aslında son dönemde yaşam koçluğuna dönmüş durumda.Sadece konuşulmuyor aslında sizi size çözdürüyor.Neyse ama maalesef ülkemizde sgk karşılamadaığı için çok pahalı oluyor.Ücretsiz olanlar da ise nitelik az oluyor.

Psikiyatrist ise maalesef ücretsiz olsa da işe yaramıyor.Şöyle şöyle diyince hemen anti depresanı basıyor ama o neden ortadan kalkmıyor.

Benim en büyük sıkıntım kafamı taş gibi etmesi ve zor uyanmam.Hak edene hak ettiğini verme işi bende terapiden sonra oluştu.

Anlatıldığı gibi dinlerseniz bir adım ilerleyeceğinizi düşünüyorum ama ego yeterince gelişmeden etkiler biraz sınırlı kalabilir.Çekirdek inanç beni bir noktaya taşıdı ve bazı dirençlerimi kırdı ama her şey bitmedi.Şimdi tekrar ego güçlendirici dinlemeye başladım.

KıpçakBeyi 23-10-2016 02:57 PM

Cümle telkin dinlerken benim en büyük sıkıntım şeklinde ...

marea476 23-10-2016 06:44 PM

teşekkürler anlattıklarınız için..

benim cekirdek inanc calışması yaptırmamanın nedeni,,hayatımdaki kısır döngüleri ve hep aynı tekrarlardı..benim farklı şekillerde ama hep aynı sorunlarla boguşmamdı..iş bulmak,ev bulmak ,kalıcak yer düşünmek,erkeklerle bir türlü ilerlemeyen ilişkiler.vs.vs.
bu nedenle degişimin olup olmadıgını görmem için zaman lazım.

şimdilik bir süre ara vermek istemem de, depresif ve öfkeli bir tutuma bürünmem..yeni işimde kendiminde cözemedigim bir kişiyle ilk günlerimi harcamak istemiyorum. belki bir ay sonra filan ,tekrar en baştan alıp anlatıldıgı şekilde dinlerim..

Sonuc olarak ,cekirdek inanc calışması yaptırmayı ben herkese tavsiye ediyorum..terapiden psikologdan daha yararlı bence..daha sonuc odaklı..

marea476 28-10-2016 08:42 PM

bütün telkinlerim 2 saatte bitiyor..yani hergun 1 tur bile dinlesem iyidir. 3 tur yapabilirsem aksamları gece uyurken 6 saat dinlemil olurum..

1.sete baslayayım dedim . 10 gun*6-8 onerildigine göre 60-80 saat dinlemem gerek diye takip yapıcam.

anne baba destegini dinlerken belli kesimlerde cok aglamaklı hüzünlü oluyorum..yeni farkettim

marea476 14-06-2017 03:52 PM

hayatımdaki kısır donguler basladı gene.saglıgım sebebiyle isten ayrıldım..bir ayı gecti.

telkinlerimi yeniden dinlemeye basladım..turdayım..pek bi etkisi olmuyor gibi..sinirlilik agresilik vs..gecen seer daha net hissetmitim olan biten degiimi..aradan nerdeyse 1 sene gecti. 4 tur dinleyememitim..en bastan basladım yine.içerikleri konusunda da Atakan bey soruma cevap gonderdi.
simdilik sadece ruyalarımda desigiklik var..issiz kalmayı pek kaama takmıyorum gıbı ama canım sıkkın..hersey iyi giderken yine tepetaklak oldum..hayatım boyle gecti zaten..bakalım 2.turdayım bu dea daha basarılı olucak mı cekirdek telkinlerle hayatım...yılmadan dinliycem..

bilaltr 14-06-2017 05:03 PM

telkinler hiç bi işe yaramıo bence..tamamen placebo etkisi yarıyo diyenler...
yarasaydı sigarayı bırakırdım..ayrıca bu hayatta iki sorun var..biri para diğeri seks..yok kendine güven, yok uykusuzluk, yok bilmemne bunlar dolaylı sorunlar..niye bu iki başlıkla ilgili ücretsiz telkin yokki..çekirdek inanç ve kollektif bilinçaltımız bu iki kavram üzerine kurulu bence..ama tamamen ticari olduğu için 5-6 tane gereksiz ücretsiz telkinlerle göz boyama var..ha diyeceksin kimse sana zorla dinle veya telkin satın al demio..işte bizdeki de umut be, o kadar bitmişizki nerelerden medet umuyoz

marea476 14-06-2017 05:41 PM

belki önerilen sekilde dinlemediginiz icin yarar görmemişsinizdir.
ego guven ve sucluluk onleyiciyi dinleyip ardından depresyon dunde kaldı telkini ekleyin bu üclüyü bir süre dinleyin bence.

marea476 17-06-2017 06:00 PM

2. turun sonuna geldim..
asırı uyuyorum..ruyalarımı hatırlamaz oldum. birkac gun once moralim cok bozuktu..gecmise takılıp duruyodum..bu gecti ama uyku cok fazla..
bakalım 4 tur tamamlanınca. neler degisecek

KıpçakBeyi 20-06-2017 05:40 PM

Aşırı uyuma yada ağır uyku etkisi bazı insanlarda (ben de dahil ) görülebiliyor.

marea476 30-06-2017 07:11 PM

3 tur bitti ara vermek zorunda kaldım.
o kadar gecmise takılıp kendimi suclamaya basladımki...durup durup agladıgım bile oldu.bir cesit depresyon geciriyorum..neden telkinler bende bu sekilde etki gösterdi acaba..unuttugum bir sürü sey kafamda yeniden canlandı. bunlar hep 3. turda oldu..
bende belli bir süre ara verdim.. 4. tura sonra gecicem..
anlamıyorum neden böyle.

marea476 11-07-2017 09:56 PM

hala aynı suclamalar devam ettiginden 4.tura gecmiyorum..
neden olabilir bu.

marea476 14-08-2017 06:52 AM

bahsettigim sıkıntılı durumu atakan beye iletmiştim..bana yeni telkinler gönderdi 7 tane.isimlerini bilmiyorum.15 gün dinledim.
kendimi asırı suclayıcı depresif halim gecti gemesine ama yinede cok iyi degilim. şimdide garip bi sekilde babamı eleştiriyorum..anneme kızgınım..
asırı derecede uyuyorum..
ayrıca atalet var üstümde, hicbişey yapmak istemiyorum ve yapmıyorum..tembelim.
dilerim bu haller gecicidir.
yoksa sekirdek inancımdan kurtulmak isterken hicde hos olmayan bir yapım olucak.
gecer diye düsünüyorum...telkinleri dinlemeye ara verdim bugun..bir süre dinlemiycem..

benzer seyler yasayanlar lütfen yazsın paylaşalım

lolason 15-08-2017 12:35 AM

benzer seyler yasayanlar lütfen yazsın paylaşalım[/QUOTE]

1 senedir mütemadiyen telkin dinliyorum elimde toplam 25 paralı telkin var yakında telkinlerin tesiriyle alakalı bir yazın yazacağım.

suçluluk duygularından kurtul telkinini dinlerken geçmişte yaptığım hatalar ve gençlik saikiyle işlediğim bir takım utanç verici hadiseler beni adeta ağlatacaktı.
bahsettiğim hatalar hayatın seyrinde unutulmuş hiç aklıma gelmeyen hatıralardı fakat telkin bana hatırlattığı gibi bir nevi beyim bunları muhakeme ettirdi ve 15-20 gün diledikten sonra telkini dinlemeye bıraktım.
belki devam etseydim bir temizlenme yaşanırdı ama bıraktım ve geçen ay yeni geçmiş oluşturucu telkini aldım dinliyorum şimdilik bir tesirini görmedim.

ego güçlendirici telkinini 3-4 ay dinledim ve beni enaniyet ve nefsaniyet sahibi bir godomana dönüştürdü :) insanları hep eleştiriyor kimseyi beğenmiyordum ve çok sinirli bir insan olmuştum. bu telkinin faydası oldu ama zararı da malum
bu telkini de dinlemeyi bıraktıktan sonra tesiri zamanla kayboldu.

marea476 19-08-2017 11:11 PM

telkinlerin olumsuz etkileri olabiliyor ama gecici bence.
bilincaltını yeniden yapılandırmak ,sessiz sakin olmasa gerek..catısmalar cıkıcak mutlaka

KıpçakBeyi 21-08-2017 04:40 AM

Alıntı:

lolason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860931)
benzer seyler yasayanlar lütfen yazsın paylaşalım

1 senedir mütemadiyen telkin dinliyorum elimde toplam 25 paralı telkin var yakında telkinlerin tesiriyle alakalı bir yazın yazacağım.

suçluluk duygularından kurtul telkinini dinlerken geçmişte yaptığım hatalar ve gençlik saikiyle işlediğim bir takım utanç verici hadiseler beni adeta ağlatacaktı.
bahsettiğim hatalar hayatın seyrinde unutulmuş hiç aklıma gelmeyen hatıralardı fakat telkin bana hatırlattığı gibi bir nevi beyim bunları muhakeme ettirdi ve 15-20 gün diledikten sonra telkini dinlemeye bıraktım.
belki devam etseydim bir temizlenme yaşanırdı ama bıraktım ve geçen ay yeni geçmiş oluşturucu telkini aldım dinliyorum şimdilik bir tesirini görmedim.

ego güçlendirici telkinini 3-4 ay dinledim ve beni enaniyet ve nefsaniyet sahibi bir godomana dönüştürdü :) insanları hep eleştiriyor kimseyi beğenmiyordum ve çok sinirli bir insan olmuştum. bu telkinin faydası oldu ama zararı da malum
bu telkini de dinlemeyi bıraktıktan sonra tesiri zamanla kayboldu.[/QUOTE]

Demek ki o olaylar hakkında kendinizi suçlamışsınız ya da o olayların tek sorumlusu kendinizi görmüşsünüz.O muhakemeden sonra evet böyle böyle olaylar yaşadım ama ben aslında suçsuzdum veya aslında ben kurbandım.(Arkadaş kurbanı oldum , kötü çevrem nedeniyle onara bulaştım vs) gibi bazı kelimeler edip kendinize telkin verseydiniz rahatlardınız.Çünkü bu telkin o duyguların üstüne gitmenizi sağlıyor ve bir şekilde üzerine gidip kendinizi affediyorsunuz.Artık kendinizi suçlamıyorsunuz.

Ben neredeyse bir senedir suçluluk dinlemiyorum ama ego güçlendirici telkinini zaman zaman koyuyorum ve kendime duyduğum güven artıyor.

marea476 21-08-2017 06:39 PM

3 tur yeni özel telkinleri dinledim gece.daha fazla dinlemek istemedim zaten kafam allak bullak.
darmadagınım.
işimden olmak icime oturdu..hayt düzene girip hersey güzel giderken paldır küldür düştüm yine..
yorgunum..
tembelim..hicbirşey yapmıyorum..yeni iş bile bakmıyorum.
gece uykum yok...gündüzleri uyuyorum

telkinler asırı vurdumduymaz yaptı beni..
sanki hicbir pozitif etkide yok gibi.. kendimi asırı suclamadan kurtuldum ama yinede mutlu degilim gibi.
baskalarıyla kıyaslama yapmaktan vazgecemiyorum..bu annden geliyor.gözü hep baskalarının hayatında cocugundaydı..bizi bu sekilde o yetiştirdi..şimdi bilinçaltımdaki düsüncelerden temizlenmeye calısıyorum...
hiç olmadıgı kadar babamı eleştiriyorum..aslında o da ne cok hatalar yapmıs bana karsı..ben ona cok düşkündüm..görmedim heralde..ölümünden sonra toparlanmam yıllar aldı..şimdi gecmişe bakıyorurum ne cok hatasını görüyorum onu da sucluyorum..
bütün gün evdeyim..ya uyuyorum..ya nette filan dolanıyorum..ev işi bile yapmaz oldum.
cok tartışmalar oldu bir ay önce ailemde..sanırım bunlar da tetikledi ruh halimi..
içimde mutlulugu yakalayamıyorum..
telkinler şimdilik negatif etkide. zamanla toparlanır diye düşünüyorum ama pek umutlu oldugumu söyleyemem..

yalnızlık ne zor sey..
kendi kendime yetemiyorum belki..bu bana hic ögretilmediki..hep baskalarını bagımlı olmayı asıladılar..yanımda hep arkadas vs olmalıydı.okula gidip gelirken bile.
anne baba destegi telkini dinlerken cok ic cekip aglamaklı olurdum..anlam veremiyordum..sanırım asıl sorun ordaymıs.

speechless 22-08-2017 01:06 PM

bende çekirdek inancın 3. turundayım, dinlemeye başladığımdan beri üzerimde çok büyük bir ağırlık var kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum, iş yapasım gelmiyor içimden. Bu ağırlık fiziki durumuma da yansımış olmalı ki çökmüşsün gibi yorumlar aldım çevreden. İşlerim de öyle bir durgun hal aldı ki yaprak kımıldamıyor desem isabet olacak. Birde insanlara karşı daha bir ürkek çekingen oldum, eskiden çekingen bir tarafım vardı ancak bana karşı sıcak davranana ben çok daha sıcak yaklaşıyordum şimdi bir ürkeklik var içimde, öyle göz teması falan kuramaz oldum. Olumlu yaşadığım bir taraf varsa da inanın farkında değilim

marea476 22-08-2017 01:43 PM

Alıntı:

speechless Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860956)
bende çekirdek inancın 3. turundayım, dinlemeye başladığımdan beri üzerimde çok büyük bir ağırlık var kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum, iş yapasım gelmiyor içimden. Bu ağırlık fiziki durumuma da yansımış olmalı ki çökmüşsün gibi yorumlar aldım çevreden. İşlerim de öyle bir durgun hal aldı ki yaprak kımıldamıyor desem isabet olacak. Birde insanlara karşı daha bir ürkek çekingen oldum, eskiden çekingen bir tarafım vardı ancak bana karşı sıcak davranana ben çok daha sıcak yaklaşıyordum şimdi bir ürkeklik var içimde, öyle göz teması falan kuramaz oldum. Olumlu yaşadığım bir taraf varsa da inanın farkında değilim

direnc olabilir.. belki gecicidir..

bende yeniden dinlemeye basladım..ama günde 3 turu gecmiycek sekilde dinliyorum 2 gündür. yeni yapılan telkinleri.
fakat depresyonda gibiyim..duygu iniş cıkıslarım var. annemi babamı cok sucluyorum..gecmişe dair kendimi asırı suclar oldugumdan bana özel yeni telkinler verilmişti.simdi de anne baba suclaması ,daha dogrusu eleştiri diyelim.haklı eleştiriler. iç dünyamda hala rahatlayamadım.
üzgünüm..umutsuzum. iş aramam gerekir fakat bir türlü calışmak istemiyorum..ee param bitiyor.

içimde bir harp var sanki..kazanan kim belli degil.

tek olumlu sey , kendimi de hatalarımla birlikte kabullenmek.gecmişten kurtulamıyorum bi türlü ama kendimi suclamıyorum artık..sadece bagımlı kişilikmişim ben eskiden..kendi hayatımın kıymetini bilememiş.kendi hayatımı kendi menfaatimi düşünerek insa edememişm.
mutlu degilim..tuhaf bi dinginlikde var ama..hersey gecicek gibisinden telkinler de veriyorum arada..
bu sabah agladım agladım..cok kötü uyandım yataktan.kötüydüm..biraz acıldım..şimdi. kosullarımda sıkıntılı su ara.belki ondan da cok bunalımdayım fakat telkinlerin de etkisi var.

sonu iyi olur insallah diyere,günlük az da olsa dinlemeye devam edicem bir süre daha..

gecen sene böyle degildi..pozitif etkileri olmustu..ama 3.tura gecmemiştim yarıda kalmıstı.. bu sene 3.turda sıkıntılar basladı hala da devam ediyor.

Aslında ,cekirde telkin dc si yaptırıp dinleyenler paylassa , bize iyi gelirdi.bilirdik kimde nasıl etkiler var.

benim direncim cok sanırım..kolay kolay gecmiycek bazı bilincaltı kodlarım..
kendimi şanssız bahtsız görmeye basladım iyice.

speechless 23-08-2017 03:01 PM

Afedersiniz anlamadım ben, çekirdek inanç çalışması yaptırdınız ve geçen sene 3.turu yarıda mı bıraktınız marea476?

marea476 23-08-2017 07:40 PM

Alıntı:

speechless Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860960)
Afedersiniz anlamadım ben, çekirdek inanç çalışması yaptırdınız ve geçen sene 3.turu yarıda mı bıraktınız marea476?

evvet..gecen sene yaptırmıstım.cd geldi..13 14 tane telkin vardı..isimleride yazıyodu..amazon kadın..yokluk vs gibi.

4 tur dinlemek gerkiyor ben dinlememiştim. 2 tur dan sonra bırakmıstım..yeni bir ise basladım sinirli oluyorum diye..

gectigimiz aylarda yeniden basladım..bu seferde 3.turda asırı derecede kendimi gecmişi suclar oldum..bende atakan beyle iletişime gectim ,cekirden inanc sitesinden..direnc olabilir dediler..yeni telkinler gönderdi 7 tane idi. 15 gun dinle tekrar haberlesiriz dediler..öyle yaptım..sonra bi daha 15 gün dinle dendi..onu da yaptım..
bir daha yazmadım onlara.
burdaki üyelerin tecrüblerine bakarak ve kendimi irdeleyerek bir sona varmaya calısıyorum..hergun 3 defa bu yeni özel telkinleri dinliyorum.bir süre böyle devam edicem.

speechless 24-08-2017 01:41 PM

hakikaten telkin dinleme kolay gibi görünse de kolay bir iş değil. Özellikle günde 8 saati tamamlayabilmek. Tam disiplinli bir şekilde uygulayabildiğim söylenemez ama başından beri mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum. Kendi işyerim olduğu ve tek başıma çalıştığım için genellikle iş yerinde dinleyebiliyorum. Sonuç almadan bırakmamak lazım diye düşünüyorum ama şimdi de bu söylemlerden sonuç da alınamayabileceğini algılıyorum. Hayatı değişenler şimdi plajdalar galiba değerli yorumlarını alamıyoruz. Üzücü olan bir taraf da satıştan sonra gereken ilginin gösterilmemesi. Mail gönderdim cevap gelmedi diyorum bir tek kişi benimle iletişime geçmiş değil, 3.tur bugün bitiyor ve ben iyi şeyler hissetmiyorum, hayatımda da iyi şeyler olmuyor. İç dünyamı dışarıya açan birisi değilim ama şu an iç dünyam biraz daha karamsar. Dışsal olarak da olumsuz yorumlar almaya devam ediyorum, şu an tek başıma içerden dışardan saldırıya uğramış gibi hissediyor ve direnmeye çalışıyorum(sanırım aklım). Açıkçası bu teknik ne kadar başarılı bilemiyorum. Çalışmaları çok profesyonel bulmuyorum, çalışmalar derken sunuluş şeklini kastediyorum yoksa çalışmaların içeriği hakkında zaten yorum yapmam imkansız. Telkinlerde hep pozitif söylemlermi yer alıyor bilemiyorum. İçimizdeki negatif düşüncelerle yer değiştirebilecekmi, yer değiştirirse nasıl yer değiştirecek gibi yüzlerce soru aklımdan geçiyor. Direnç gösteren nedir bilinçaltımız mı aklımız mı? Kontrol kimde? Bilinçaltım bana ne söylüyor sesini duymak istiyorum.

speechless 24-08-2017 01:55 PM

bilaltr kardeşime de bir cevap yazmak istedim sigarayı bırakacak olan sensin telkinler değil, telkinlerin sigarayı bıraktırtmasını istiyorsan hayalden öteye geçemezsin, böyle düşünüp böyle hareket etmen gerekiyor, telkinler ancak senin içindeki kuvveti harekete geçirebilecek bir yardımcı araç yoksa %100sigara bıraktırıcı bir kaynak değil. Dünyada %100 sigara bıraktırıcı tek bir kaynak var oda irade. Telkinler iradene sahip çıkmana yardımcı olacaktır, eğer istersen.

marea476 24-08-2017 04:09 PM

psikolojim yerlerde bugun yine..umutsuz..mutsuz bi haldeyim..
garip garip ruyalar gördüm..akrabalar hep.
yine kıyaslamalar..su olmadı bu olmadı gibi kısmetsizliklere yönelmem basladı..
bu noktadan nasıl cıkılır bilmiyorum..dün telkin dinlemedim.asırı uyku yaptıgından..asırı saatlerce kafamı kaldıramıyorum..
iş yok..iş aramıyorum..dondum kaldım sanki.. kimseyi görmek de istemiyorum..aslında kimseyi degil..belli kişileri görmek istemiyorum..annemle alakalı olaylar kafamda hep.
sıkıntılıyım..
gecer mi gecer heralde.Allah büyük..

speechless 25-08-2017 12:49 PM

Ben profesyonel değilim yaptığım yorum doğru olmayabilir ancak bana göre telkin dinlemeyi bırakmamalısınız. Negatif bir etki görüyorsanız benim gibi bu telkinlerin etkilediğine yine bir işarettir. Negatifi pozitife çevirmek istikrar gerektirir bu bakımda hiç olmadığınız kadar istekli, kararlı ve disiplinli davranırsanız ancak üstesinden gelebilirsiniz. Bende dalgalanma olmuyor gün geçtikçe daha da bir karamsarlık çöküyor, aslına bakarsanız bende ne yapacağımı bilemiyorum ama CD ile gelen tek sayfalık bilgiye uymaya çalışıyorum. İşin tekniğini bilemiyorum ama 1 gün ara verip sonra tekrar dinleyim derseniz bütün çalışmayı mahvedebilirsiniz. Bazıları 7.tur 8.turdan bahsediyor bence bu şekilde 180 tur gidilse yine de bir sonuç alınamaz diye düşünüyorum.

marea476 25-08-2017 10:39 PM

bugun 1 tur dinledim..
ara vermeyi bende istemiyorum ama o kadar bunalıma girip kafamı kaldıramaz halde oluyorumkii.bir iki gun ara beni kendime getiriyor..

cekirdek inanclarım konusunda , bende cok farklı telkinler vardı hangisi cekirdek bilememiştim..bazı seyler şimdi netlesti kafamda..anne baba destegi benim cekirdek inancım bence..cünkü hep olumsuzluklar ve yapamazsınedemezsinlerle kafama girdiler..galiba onlardan aldıgım olumsuz bilincaltı kodlarını temizlemoem zaman alıcak.yasımda cok kusuk degilki..yılların bakıs acısını nasıl degiştireyim..özellikle para bolluk zenginlik konusunda..yine onlardan gelen olumsuzluklar var..

asırı yorgunluk ve depresyon moduna girmesem hic ara vermem..fakat dayanamıyorum. biraz etki süresi uzar bu sekilde ama yine degişim olur..zaten bu yasadıklarımda degişimin asaması..

hayatımda hicbir degişiklik yok şimdilik..bazılarının yazdıgı gibi mucizeler filan olmadı yani.
bakıs acım yavastan yavastan degişiyor.

speechless 28-08-2017 01:15 PM

Danıştınız mı peki ne dediler, herkes kendine göre dinlerse farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor, bu işin bir de bilimsel tarafı olmalı. İşin açıkçası ben çok araştırmadım ama site sahibini de amatör ruhlu bir profesyonel olarak zannediyorum. Bu bakımdan söylenenleri uygulayıp sonuç almaya çalışıyorum.

speechless 28-08-2017 01:44 PM

Bir de merak ettiğim benim çekirdek inanç listem doğa, piyano, new age çalışmaları hepsi birlikte 6,3 saat tutuyor. Ben bunları dinledikten sonra tekrar başa dönüp dinleyebilirsem 8 saati tamamlamaya çalışıyorum. Bu 8 saat çok önemli ise çekirdek inanç çalışmasının bütünün 8 saat olması gerekmez mi? Şimdi ben burada soruyorum ama foruma yetkili ve bilgili arkadaşlar neden katılmıyor acaba onu da merak etmeden geçemiyorum.

marea476 28-08-2017 04:18 PM

Alıntı:

speechless Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860981)
Danıştınız mı peki ne dediler, herkes kendine göre dinlerse farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor, bu işin bir de bilimsel tarafı olmalı. İşin açıkçası ben çok araştırmadım ama site sahibini de amatör ruhlu bir profesyonel olarak zannediyorum. Bu bakımdan söylenenleri uygulayıp sonuç almaya çalışıyorum.

telefon acabilrisiniz..
canlı destek hattına yazabilirsiniz..cevap veriliyor..

ben yeni telkinlerden sonra bi daha aramadım..kafama göre ayarlayıp dinliyorum işte. 15 gün dinle denmişti..sonra tekrar 15 gün dendi..ama bi daha yazmadım ben ..peşine düşmedim..

siz bence canlı destek hattına yazın

speechless 28-08-2017 04:42 PM

telefon açabilirim, canlı destek hattına yazabilirim de benim amacım herkes öğrensin. Ben çekirdek inanç çalışması ile birlikte verilen tek sayfalık uygulama kağıdının tam açıklayıcı bilgiler içermediğini yetersiz olduğunu düşünüyorum.

marea476 28-08-2017 05:33 PM

o kagıt sadece yol haritası gibi.

evet. yetkili kişiler az da olsa foruma katılsa iyi olur. moderatorler bile yok..
10yıl once ,yeterince insan bilmiyordu belki o nedenle aktif idiler.
şimdi sistem ve işleri belli bi yere gelmiştir.. onun icin siteye falan gerek duymuyolar bence.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.