![]() |
alkol bağimlısı eşime nasıl bir olumlama yapmalıyım bı türlü dogru olumlama yapmayı bulamadım. eşim alkol bağımlısı çekim yasasına gore onu alkolden nasıl uzaklastırırım alkol kelımesını vurgulamadan nasıl yapabılırım.bu konuda aklına dogru olumlama ve istek gelen arkadaşların fikirlerini olumlaamalarını ve tavsiyelerını beklıorum. ( eşim tedaviyi kabul etmıor bu arada ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ) tesekkur ederım |
Cevap: alkol bağimlısı eşime nasıl bir olumlama yapmalıyım Bence öncelikle eşinizi gözleriniz kapalı karşınızda imgeleyin ve onu affedin ona sevginizi yollayın çünkü ona olan kızgınlık yada kırgınlığınız geçmeden olumlama yapmak işe yaramaz aslında kabul ettirseniz keşke kendisi yapsa olumlama ama rededer büyük ihtimal benim tavsiyem sunu demeniz; eşim kendisi için en sağlıklı ve en huzurlu yaşam biçimini seçip onu yaşıyor. Alkolle olan tüm bağlantısının yerini sevgi ve sağlık imgeleri alıyor. Joseph Murphy'ye göre bir olumlama daha var o da şu ;Alkolizmin asıl nedeni olumsuz ve yıkıcı düşüncelerdir bu insanlarda yıkıcılık yetersizlik hayal kırıklığı vardır olumlama sudur ayıklık ve zihinsel huzur şimdi eşimin ve mutlaka onu 21 gün boyunca zihnen kutlayın mesela tebrikler kocacım alkolü bıraktın gibi |
Cevap: alkol bağimlısı eşime nasıl bir olumlama yapmalıyım çok teşekkür ederım. bu olumlamalar cok güzel.denicem mutlaka... |
Cevap: alkol bağimlısı eşime nasıl bir olumlama yapmalıyım merhaba..benimde bir önerim olacak zero limit kitabında da bahsedildiği ve sevgili house'nin de bahsettiği gibi hoo po bu gibi bağımlıklar için mükemmel.. seni seviyorum özür dilerim seni seviyorum lütfen beni affet. ben birde bu günlerde bunu suyun olumlu gücünden yararlanarak yapıyorum.olumlamalarını yaptıktan sonra bir kağıda sevgi sözcüklerini yazıp içtiğiniz damacanın üstüne yapıştırın yada sürahinin..suyu içtikce damarlarında tüm sevginiz ve iyi niyetleriniz dolaşsın..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |