Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Biz Bir Aileyiz:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/372201-biz-bir-aileyiz.html)

elector- 21-06-2009 08:45 PM

Biz Bir Aileyiz:))

düşündüm de , bu çekim yasasını bizden çok daha iyi kullabilme becerisine sahip olup da, bu yasadan haberi olmayan milyonlarca insan var. bu kitle , çekim yasasını kullanırken , olumlu veya olumsuz sonuçlar almakta , ve hayretten hayrete zıplamaktalar :D..çünkü mantıklı bir nedenini bulamıyorlar..yüz ifadelerinde hep bir şaşırmışlık belirir..bir türlü çözemezler nedenini.......
bencillik gibi algılanmasın ama , biz , bu forumda buluşan insanlar , çok şanslıyız, kederlerimizi mutluluklarımızı burada , birbirimizi görmesek de birbirimizi tanımasak da , paylaşabilme şansına sahibiz.. reel hayat diye tabir ettiğimiz gerçek yaşamda , bu çekim yasasından bahsetmek, bulunduğum toplum un kültürü , gelenek ve görenekleri baz alındığında , komiklik oluyor..
bir kaç arkadaşa bahsettim, ikisi hariç , diğerleri , gözlerime deli imişim gibi bakıyorlardı :D
bu ne çeşit bir düşünce, neden kafaları bulandırıyorsun? olmaz öyle şey ..şeklinde cevaplar almaya da alıştım .. ama ben yine de anlatmaya devam ediyorum ..
mikrofon sizde , buyrun arkadaşlar değerli fikirlerimizi paylaşalım , değerli olmadığını düşündüğümüz fikirlerimizi de paylaşalım , belki başkaları , bizim görmediğimizi görür ..

gülpor 21-06-2009 09:13 PM

Cevap: Biz Bir Aileyiz:))

Elektro kardeş slm,ahh bu çekim yasası,noolduysa onun yüzünden olduusmil56,beş senedir köy köy diye diyee,sonuç bi köyde yaşıyorummkhkh56,olsun ya köylerde güzeldir,mutluyum benkahvesmileyartık, sadece olmak istediğim yere ,olaylara ve deneyimlere odaklanıyorum...her yer cicişş güzellsevincli

elector- 21-06-2009 10:39 PM

gülpor , çok şanslı olduğunu görmek için teleskopa bile gerek yok :))...köyde yaşam bambaşkadır , hele ensesi kalıın bir baba dayı varsa , geniş arazilerin varsa , ekonomik buhranlarla yolun , uzaktan yakından kesişmiyo ise , değmeyelim keyfine :)).. köyde yediğim bir omlet in tadı ile şehirde yediğim naylon yumurtalardan yapılmış bir bir iğrenç omleti karşılaştır kaliteyi gör... yayık ayranı ha keza... bir başkadır köylerin havası ,suyu , yeşili , mavisi ..bir gün çook zengin olursam , ben de köye taşınacağım ..artık zenginliğin amacı , dolu para kasaları değil , zenginliğin zirvesi temiz hava , temiz su , sakin ve huzurlu bir yaşamdır bence..

gülpor 21-06-2009 11:11 PM

Alıntı:

elector- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467752)
gülpor , çok şanslı olduğunu görmek için teleskopa bile gerek yok :))...köyde yaşam bambaşkadır , hele ensesi kalıın bir baba dayı varsa , geniş arazilerin varsa , ekonomik buhranlarla yolun , uzaktan yakından kesişmiyo ise , değmeyelim keyfine :)).. köyde yediğim bir omlet in tadı ile şehirde yediğim naylon yumurtalardan yapılmış bir bir iğrenç omleti karşılaştır kaliteyi gör... yayık ayranı ha keza... bir başkadır köylerin havası ,suyu , yeşili , mavisi ..bir gün çook zengin olursam , ben de köye taşınacağım ..artık zenginliğin amacı , dolu para kasaları değil , zenginliğin zirvesi temiz hava , temiz su , sakin ve huzurlu bir yaşamdır bence..

Tabiiki güzellikleri var kardeşşkahvesmiley,bende bunları görmeye çalışıyorum,görüyorum diyelimm...geçici bir süre burdayız ...senin yukarda yazdıklarını bulmak benim hayat amacım olsa,kolay olcak ama... bunlar bi yere kadar ...emin ol organik yiyecekler,lezizz...dediğim gibi...ailecek yaşıyoz işte doğal doğal...super

haa unutmadan sana köyde mutlu günler dilerim kardeşşsmil56

(hiç şansın yok gidicen köyee)

arca 25-06-2009 02:38 PM

Hayatımda bir şeyleri yarım yapıyorum diye düşünüyordum bu ben değildim ben daha farklı yaratıldım diye hissediyordum bir gün insan düşünerek neler yapabilir diye internette araştırma yapmaya başladım nerden esti bilemiyorum. Temizlik yaparken bir kitap buldum odamda yatılı kalan arkadaşım unutmuştu ilgimi çekti sonra bir kitap daha gördüm arkadaşımda bunlarla ilgili onuda okudum ve hayatım değişti sayfasını nasıl bulduğumu inanın hatırlamıyorum matrixe hükmedin derken buralara kadar geldim sizleri tanıdım benim gibi eksik bişeyler yanlış bişeyler olduğunu farkeden arkadaşlar.. şimdi kendimi kuş gibi hafif hissediyorum evliliğim çocuğum bambaşka anlam katıyor hayatıma. herşeyin farkındayım artık ama bununlada yetinemiyorum herkesin herşeyi farketmesi için çalışmaya devam etmek istiyorum insanların kendi gerçeklerini görmeleri gerek bence burda bitmemeli daha fazla bişeyler yapmalıyız mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seviyorum bunları daha çok görmek istiyorum ee nereden başlayacağımızı öğrendiğimize göre işimiz çok kolay artık hepimizin yolu daha da açık olsun..

elector- 25-06-2009 05:49 PM

Arca, sana katılmamak için , Afrika nın Messai Mara otlaklarının bir üyesi olmak lazım gibime geliyor :)) :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 AM.