Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bu müziklere dikkat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bu-muziklere-dikkat/)
-   -   Maskott'un Şarkısında Subliminal Mesaj Mı Var? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bu-muziklere-dikkat/619432-maskottun-sarkisinda-subliminal-mesaj-mi-var.html)

Entel_Zebani 06-08-2011 01:58 PM

Maskott'un Şarkısında Subliminal Mesaj Mı Var?
 
Merhaba arkadaşlar,
1 yıldır dinlediğim bir müzik albümünde dün farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.Ama önce Maskott grubunu tanıtayım .)

http://www.tersninja.com/turkce-rock...stik-1992-2009

Maskott,Kargo grubunun dağılmasının ardından gruptan hatırlayacağınız Koray Candemir ve Serkan Çeliköz tarafından kuruldu.Albümleri Mayıs 2010'da çıktı.Grup yaptıkları müziği ''Piyano Temelli Rock''olarak tanımlamaktadır.Benimde en sevdiğim Türk Rock grubudur.
Fazla uzatmadan tespitime geçeyim.Albümün ''Mum Gibi'' isimli parçası albümdeki diğer şarkılara göre en uzun,piyanonun en çok hissedildiği ve geri vokallerin fazla olduğu parça.Şarkının 03.10'uncu dakikasından itibaren dikkatle dinleyin.Tıpkı Atakan abinin kaydettiği telkinler gibi rahatlatıcı bir su sesi ve bebek sesleri geliyor.Bana mı öyle geldi yoksa sizce de öyle mi?Yorumlarınızı bekliyorum...

Şarkıyı bu linkten dinleyebilirsiniz.Kulaklıkla dinlerseniz daha net duyabilirsiniz.
10. Mum Gibi | Maskott - Tuval (2010) - TRdinle.com

ginka 06-08-2011 02:28 PM

Cevap: Maskott'un Şarkısında Subliminal Mesaj Mı Var?
 
ya medyada işin ucunda paraların döndüğü yerlerde olumsuz subliminal mesaj vardır... mesela bu albümü al bunu yap paranı harca gibisinden olucaktır en iyi hali :D subliminal öyle birşey ki menfaat üstünde kötü niyetlerle bile güzelcene kullanılabilir :)
ama bu siteye güveniyorum iyiki var :)

Entel_Zebani 06-08-2011 03:05 PM

Cevap: Maskott'un Şarkısında Subliminal Mesaj Mı Var?
 
Ben albümü daha bu parçayı dinlemeden aldım .)) Şaka bir tarafa bence de albümü al,bizi dinle gibi basit bir şey olabilir ama bu bile yeterli zaten


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.