Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bu müziklere dikkat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bu-muziklere-dikkat/)
-   -   Seçim Müzikleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bu-muziklere-dikkat/618648-secim-muzikleri.html)

kumar12 17-05-2011 03:04 PM

Seçim Müzikleri
 
türk insanı olarak % 80 e yakınımız subliminal mesajları bilmiyoruz.. Biz de siteden öğrendiklerimiz sayesinde bilgilendik..
Hep merak etmişimdir Özellikle bu aralar saat başı seçim otobüsü geçiyo ve bangır bangır müzikler çalıyo.Aslında kimse bu müzikleri beğenmiyor bi an önce geçsin diyiyoruz içimizden..Peki bu seçim müziklerinde varmı subliminal mesaj?? Aslında en olması gereken yer diye düşünüyorum..
Siyasi konuya girmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece merak ediyorumm seçim otobüslerindeki şarkılar ne kadar masum? Hepimizin anlık dinlediği şarkılar bizi ne kadar etkiliyor? En önemlisi subliminal mesaj olup olmadıgını nasıl anlıyacaz??
Örneğin 12 eylüldeki referandumda yakınlarım dahil olmak üzere tanıdgım ne kadar insan varsa Hayır diyicez demişti..Fakat sonuçlar açıklandıgında Dağ kadar farkla evet çıkmıştı..Bizi yönlendiren o şarkılar olabilir mi?

papatyagibiyaşamak 17-05-2011 03:14 PM

Cevap: Seçim Müzikleri
 
İlginç bir düşünce, daha önce hiç aklıma gelmemişti, neden olmasın olabilir bence...

ELPARANOID 17-05-2011 03:19 PM

Cevap: Seçim Müzikleri
 
ABD-de secimlerde subliminal kullanilmasina dair bir delil internette var. Yanılmıyorsam Fox tv-de yapılmış görsel bir propaganda. Diğer devletlerde de ola bilir. Bu insanların iradesini kendi rızaları olmadan etkilemektir ki, gelecekte kanunlara suç olarak eklene bilir.

Ahmetay74 17-05-2011 06:22 PM

Cevap: Seçim Müzikleri
 
bunu bizzat "Metin2" adlı kore kökenli(koreliler çinliler gibi çakmacı felanmıdır acaba,bilen varmı ondan söyledimsevincli) oyunda yaşadım. insanda gerçekten şüphe uyandırıyor. isterseniz bi ekleyeyim de kontrol edelim sevincli hy789 bu arada seçimlerdeki müzikleri bulanlar varsa ayıklayıp bakalım. (nasıl olcak o iş khkh56)

yelda_k 17-05-2011 07:22 PM

Cevap: Seçim Müzikleri
 
hiç düşünmemiştim ama çok mantıklı geldiii...

referandumdada başbakanlık seçimlerindede hep aynı şeyy oluyor aslındaaa onu seçmedik onu seçmedik dyorlar sonuçç ise başka çıkıyorrr. bunu nasıl anlayabbilirizkiii
aslında bu konuda başka şeylerde var ama siyaset yapmayacağım.y789.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.