|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Boy Uzatma Boy uzatmak,çaresi,çocuklarda boy uzatma,boy uzatmanın boy uzatmak, boy uzatma ilacı, boy uzatma tedavisi, ilaçla boy uzatma, boy uzatma için, boy uzatma ilaçları, boy uzatma ilaç, çocuklarda boy uzatma, ilizarov boy uzatma, çocuk boy uzatma, boy uzatan, boy uzatma tozu, boy uzama, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma teknikleri, boy uzatma, ameliyatla boy uzatma, boy uzatma egzersızlerı, boy uzatma formullerı, boy uzatma telkini, boy uzatma telkinleri, hormonla boy uzatma, pilatesle boy uzatma, zıplayarak boy uzatma, boy uzatmak, boy uzatma ilacı, boy uzatma tedavisi, ilaçla boy uzatma, boy uzatma için, boy uzatma ilaçları, boy uzatma ilaç, çocuklarda boy uzatma, ilizarov boy uzatma, çocuk boy uzatma, boy uzatan, boy uzatma tozu, boy uzama, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma teknikleri, boy uzatma, ameliyatla boy uzatma, boy uzatma egzersızlerı, boy uzatma formullerı, boy uzatma telkini, boy uzatma telkinleri, hormonla boy uzatma, pilatesle boy uzatma, zıplayarak boy uzatma, |
Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim de ve Boy Uzatma Forumumuzda Bulunan TELKİNLE BOY UZATMA Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor TELKİNLE BOY UZATMA için kişisel gelişim konusunda www comTELKİNLE BOY UZATMA Alıntı: melek:) Nickli Üyeden Alıntı benim de bacaklarımda hafif bi ağrı var,iyiye işaret heralde :) Kessinlikle iyiye,çok iyiye işaret:) izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1821 (permalink) | ||||
|
Çevirmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,229
546 Mesajinıza toplam 2,763 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kessinlikle iyiye,çok iyiye işaret:)
|
||||
|
|
|
| İyi ki varsın phantomm ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 8 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), cadi_bm (10-03-2010), carpediem27 (10-03-2010), eski (10-03-2010), melek:) (14-03-2010), pinnko (10-03-2010), seromoni (10-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1822 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 834
165 Mesajinıza toplam 697 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Natura sound therapy başlığındaki tbox nikli bir arkadaşın yazısını buraya eklemek istedim. Delta (0-4 Hz) Derin uyku Bu dereceye beyni sokmak gerçek zaman alabilir. Eğer yeterince bu durumu sağlarsak astral seyahat için uygun olabilir.(lusidcilerede uyar kanımca) Theta(4-8 Hz) Hayal kurma imgeleme çalışsacaksanız iyi gelebilir. Alpha(8-12 Hz) relaksasyon rahatlama ve kimilerine göre beynin vücüdü iyileştirmeye başladığı frekans aralığı Alpha 2(12-15 Hz) konsantrasyon odaklanmanız için iyi gelecektir. ![]() Beta1(15-18 Hz) problem çözme Normal durumumuz ve Bilinçin susmadığı anlar. Devamlı birşeyler düşünen beyin Beta2(18-25 Hz) Anksiyete Endişe, kaygı, korku, gerilim, sıkıntı gibi anlar .0 - 25 Hz arası beyin aktiviteleri arası beynimizin yapdığı dalgalanmadır. Burada ki frekanslara göre kendi istediğiniz tını ayarına getirirn Natura Sound trerapy i . KULAKLIK Kullanmıyorsanız etkileri göstermiyecektir. ![]() Birde Programın Kendisi Dalga boylarına ayırmış. Dalga boyları ve yararları . Beta 13-16 Hz Dikkat ve Konsantrasyon Beta durumunda odaklı ve keskin tutacaktır. Beyniniz kolayca analiz,organize bilgi,bağlantı kurma ve yeni fikirler üretme durumunda olacaktır. Bu durum size Sınav hazırlıklarında,spor yaparken, sunum yaparken veya dikkat gereken herhangi bir durumda size dikkat ve konsantrasyon sağlayacaktır. Alpha 8-12 Hz Yaratıcılık,Rahatlama,Görselleme Alfa durumu Betadan daha fazla fark yaratır. Rahatlama hissi size ,güzel görme ve yaratıcı bir enerji sağlayacaktır. Alfa durumu ortamdan soyutlanma,problem çözmekte ve imgelemede ,yaratıcılınızın çıkış noktası olmasını sağlayacaktır. Tetha 4-7 Hz Derin Rahatlama, Meditasyon ,Hafıza Daha yavaş dalgalanma Teta hafif uyku durumunu yansıtır. Bu durum Lucid Rüya kontrolü için tasvir edilir. Teta dalgalanması stress atmak ve unutulmuş bilgilerin hatırlanması için uygundur. Bu batış durumunda derin meditasyon size daha iyi sağlık,daha az uyku, daha fazla yaratıcılık ve gelişmiş öğrenim sağlıyacatır. Delta 0-3 Hz İyileşme ve Derin uyku Delta dalgalanması en yavaş olandır derin uykuya özdeşdir. HGH büyüme hormonu salgılatır. HGH iyileşmeye yardımeder. Delta durumu uyanıkken ulaşabilirseniz , size bilinçüstü(yada bilinaltı) sınırsız beyin aktivitesi bilinçli yapılabilir kılar. Programın açıkladıklarını kendi yorumum ve ingilizcem yettiği kadar size aktardım. Umarım yararlı olur
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın seromoni ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | melek:) (14-03-2010), ncksz18 (10-03-2010), phantomm (10-03-2010), pinnko (10-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1823 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 2,085
335 Mesajinıza toplam 1,442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Alıntı:
Teşekkür seromoni
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
|||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (10-03-2010), seromoni (11-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1824 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 67
74 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() |
Ben telkinleri dinlerken ilk 2 ay boyunca 1.5 sm uzadim ama daha sonra uzamadim. Hala dinliyorum. Belki ilk baharda dinlemek daha faydali olur))
|
||
|
|
|
|
|
#1825 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
335 Mesajinıza toplam 1,442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Alıntı:
bir döngüyü tekrar ediyor olabilir. Etmese bile bahar ve yaz aylarında sabah erken spor yapmayı seviyorum. Kış mevsiminde ise eve yakın bir spor salonu olsa mükemmel olur kendi adıma. Havalar ısındığında sabah kalkıp dışarıda 5 km koşup gelmek güne iyi başlamak için ideal. Sonuçta insan fizyolojiside düşüncelere cevap veren 'akıllı' dokulardan oluştuğuna göre, hem telkin hemde bu düşüncenin 'vücud' bulmasını sağlayacak uygun aktiviteler. Sonuçta daha hızlı gelişim kaçınılmaz. Evet,baharda her şey daha güzel olacak.
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
|||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 6 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), ELPARANOID (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (12-03-2010), seromoni (12-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1826 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() ![]() |
Arkadaşlar yukarıdaki mesajı yazdım buraya ikinci kez gönderince bu mesajın içeriğini silmek gerekti. Şİmdi forum yönetimine yazıp silinmesini beklemektense ben içeriğiini değiştiriyorum. Yalnız yukarıdaki mesaj için kendimi ihbar etme fırsatı doğmuş oldu. Ben sadece yukarıda bir cümle bir şey yazıp düşüncemi belirtecektim. iyice uzadı. Biraz zorlama oldu yani yukarıdaki mesaj. ![]() ![]() Neyse canım,köşe yazarları da her gün çok iyi yazılar çıkarmıyorlar yani, bazen köşe boş kalmasın diye bir şeyler yazıyorlar. Sonuçta bu mesajın içeriğide,mesajın kendisi oldu. Bu arada benim 350 mesaj daha yazmam gerekiyor. Terfi etmek için. Hayırlısı bakalım. Sağlıcakla kalın. ![]()
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 Konu pinnko tarafından (12-03-2010 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (12-03-2010), seromoni (12-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1827 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
165 Mesajinıza toplam 697 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
A a aa!Ne diyorsuun Pinnko! ben bu mesajına bayılmıştım halbuki Sakın böyle düşünüpde bizi güzel yazılarından mahrum bırkma Kesinlikle doğru tespitlerde bulunuyorsun, bana yeni bir şevk verdi bahar mesajın ![]() ![]()
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın seromoni ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (12-03-2010), pinnko (12-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1828 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() ![]() |
Elparanoid kaç yaşındasın?
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın seromoni ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (12-03-2010), pinnko (12-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
|
|
#1829 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() ![]() |
...Sizleri alkışlıyorum...
||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#1830 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() ![]() |
Şimdi arkadaşlar bu mesajı gruba yazmıştım. Bu vesile ile üye olmayıpta mesajı okuyan arkadaşlarımızı tekrar Dusunce Gucuyle Uzayanlar grubuna üye olmaya davet ediyorum. Saygıyla Duyurulur. ....@seromoni ....Şimdi nasıl alıştı isen o şekilde devam et. ....Eğer uyuyabiliyorsan ki uyuyabiliyorsun,zaten gevşemiş durumdasın. ....Ben her iki mesajınıda okuyunca kendimi suçlu hissettim. 'Keşke hiç yazmasaydım' diye bir an öyle düşündüm. İnsanların kafası karışıyor. Bende öyleydim. Bu en basit egzersiz ve bunu bir takım protokol kuralları gibi katı olması gerekmiyor. Ve her hangi bir kişinin,bu üstad da olabilir,usta,guru her neyse, hiç birininde yazdıklarının, yapacağımız çalışmalar için belirleyici olması gerekmiyor. Bizler zaten sağlıklı insanlarız ve düzenli olarak gevşeme egzersizleri yapııyoruz. Ayrıca yatakta,kanapede,sandalye veya minderde istediğiniz yerde yapabiliriz. Çimlerin üzerinde,dağların zirvelerinde (müthiş olur). Şimdi anladığım kadarıyla; Kürenin vb.nin 'mantal enerji' absorbe etmesi için nefes alırken tamam,nefes verirkende içerde biriken enerjinin toplanması yada içeriye yayılması aşamasında sırtın kasılıyor. Benim yaptığım şu: Öncesinde mutlaka elimi yüzümü yıkıyorum işte neyse yada banyo yapmış oluyorum, dişimi fırçalıyorum. Hem ferahlıyorum hemde elimizde vesaire birikmiş negatif elektrik gidiyor. Odayı iyice havalandırıyorum. Gündüz bazen perdeleride kapatıyorum. Ortamın tamamen sessiz olmasına dikkat ediyorum. Duvar saatleri bile başka odadadır bu çalışma esnasında rahat etmek için . Sandalyeye oturuyorum. Omurilik ve boynum dik fakat kasmadan rahat. Gözlerimi kapatıp burun deliklerime veriyorum dikkatimi hafifçe. Nefes alış verişimi izlemeye başlıyorum sakince. Çok müdahale etmeye gerek yok bu aşamada. Yani illaki kontrolü ele almak gerekmiyor. İzlesenizde kafi. Sakin sakin nefes alıyorum,verirken sayıyorum,bir. Nefes alıyorum,verirken sayıyorum,iki. Nefes alıyorum,verirken sayıyorum,üç. ... Nefes alıyorum,verirken sayıyorum,on. On olduğunda başa dönüyorum tekrar. Bir,iki,üç...Devam ediyor. 20 dakika. Bu çalışma esnasında zihinsel dikkat öylesine kolayca ve farketmeden başka konulara gidiyor. Bunu 'farkettiğimiz' anda yine sakince nefesimize dönüyoruz, baştan saymaya başlıyoruz. Yine dikkatimiz bedenimizde 'dolanır' ve ağrıyan bir yere odaklanmış 'bulduğumda' kendimi,yine sakince 'oradan ayrılır' ve nefesime dönerim. Bazen üçten yukarıya sayamadığım da olur. Bir çok düşünce üşüşür,gözümün önüne görüntüler,anılar gelir, dün gördüğüm birine fitil olduğum aklıma gelir, duyduğum bir ses,geçmişten veya gelecekten bir duyguyu tetikler. Zincirleme gider böyle. Bu hengamenin arasında bir an nefesime odaklı olmadığımın 'farkına varırım'. İşte o an yeniden nefesime dönerim. Dikkatim vücudumda 'dolanır'. Ağrıyan bir yerimi hissetmeye başlarım. Yine 'orda' olduğumu farkettiğimde burun deliklerime yönelirim. Bu böyle sürer gider. Siz alt karın boşluğunada odaklanabilirsiniz. Aslında en iyi ordan hissedilir. Şimdi son zamanlarda yatarken çalışma yapmadım. Onuda yapmaya başladıktan sonra yazarım. Geç yattığım için yatınca hemen uyuyorum bir süredir. .......................... Şunu söyler bilgeler,okumuşsunuzdur. '' Biz düşüncelerimizin kendisi değiliz. Çünkü onları gözlemleyebiliyoruz.Düşüncelerimizi izleyebiliyoruz. Zihnimizden hangi düşüncenin geçtiğini biliyoruz.'' Burada kesiyorum. ......................... Düşüncelerimizin kendisi değiliz,efendisiyiz,olmalıyız. Hükmedebilmeliyiz. Düşüncelerimizi kontrol edebilmeliyiz. Buradan şuna geleceğim. Biz düşüncelerimizin farkına varıyorsak onları yönetebiliriz. Düşüncelerimizi yönetelim ki istediğimiz 'mucizeleri yaratalım'. Burada ayırdına varmak istiyorum. Farkındalığımız artsın. Biz kimiz? Neden yapıyoruz? Aşağıda phantomm'unda dediği gibi,seromoni'nin dediği gibi. alara3333'ün dediği gibi. (Çiçek dağıtmayı burada kestim,yeterli.) Düşüncemizi yönlendirerek daha kaliteli,müreffeh,amaçlarını gerçekleştiren insanlar olalım,kendimize faydamız olsun ki bizden sonrakilere de, çevremizede faydamız olsun. Işık verelim,aydınlatalım,aydınlanalım,arınalım. Sonuçta burası bir forum ve burada bir konuda bilgisi olan bilgisini paylaşıyor, bilmediğinide soruyor. Forum ,paylaşım yeri yani. Sevgiyle kalın.
||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | alara333 (12-03-2010), melek:) (14-03-2010), phantomm (12-03-2010), seromoni (12-03-2010), WaMPiReLLa (21-03-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Konuk) | |
|
|