Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/626903-her-yas-icin-boy-uzatma-metotlari.html)

SparrowTanis 03-07-2019 09:42 PM

Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
1- My story of growing tall

angel_star / August 14, 2011, 05:22:27 PM


Merhaba sevgili insanlar,

Arzuma bu kadar cabuk cevap veren evren sayesinde 3 ay icinde 5-6 inc (13-15 cm) uzadim. Bana bunu nasil yaptigimi soran bazi PM'ler aliyorum. Yani dusundum ki bunu burada bir gonderi olarak paylasayim de buna ihtiyacı olan kimseye yardimci olsun ve cevrimici olmadigim veya PM'lere hemen yanit veremedigim zamanlarda bile buna herhangi biri erisebilsin. PM'den uyelerimizden biriyle henuz yeni paylastigim hikayemi kopyalayip yapistiriyorum.

Size arzumu ne sekilde ve nasil tezahur ettirdigimi soylemeden once, sizinle kucuk bir olay paylasacagim. Bunu her dusundugumde beni gulumsetiyor. Bir kac gun once erkek arkadasimin annesi eve geldi. Gelisiguzel konustuktan bir sure sonra aniden "Hey, sen gercekten uzun gorunuyorsun. Bu elbisenden dolayı mı?" diye haykirdi. Dedim ki "Hayir, gercekten boyum uzadi.". Benimle biraz dalga gecti ve dedi ki "Tabi ya dogru! Bu yasta nasil buyuyebilirsin (Ben 24 yasindayim)?" Ben sadece gulumsedim ve dedim ki "Bu mumkun.".

Bunu size anlatiyor olmamin sebebi, cogu insanin hersey ama HERSEY hakkinda onyargili kanilari var! Buna inanabiliyor musun? Onlar fiziksel buyumemizi kapsayan her seyde bir sinirlama olduguna inanma egilimindedirler. Ayrica onlar inanirlar ki fiziksel buyume, ozellikle de boy, fazlasiyla kontrolumuzun otesindedir. Boyle insanlarin ortasinda yasarken, biz de bu inanclari bilincalti olarak absorbe etme egiliminde oluruz. Bu size oldu mu? Bu bana kesinlikle oldu. Yani bir zamanlar, kizlarin buyumesinin ergenlikten sonra yavasladigina gercekten inaniyordum. Ve tahmin et ne oldu, sahiden de ergenlikten sonra buyuk olcude buyumeyi biraktim. Ben 5.2 ft idim (158,5 cm) ve 11 yasindayken siniftaki en uzun bendim (bu ergenlige girdigimde) ve 18 yasina dogru ben yalnizca 5.3 ft idim (161,5 cm) !! Bunun mumkun olmadigini dusundugumden dolayi 7 yilda 1 inc'ten (2,54 cm) fazla buyumedim.

Sonra birkac yil once LOA'yi ogrendim ve bircok seyi tezahur ettirmeye basladim. Boyumu bu ogretiyle arttirmaya sadece birkac ay once karar verdim. Iste yaptigim sey:
Ne kadar buyumek istedigimi kesinlestirdim. 5.9 ft (180 cm) olmak istedim. ASLA ben kisayim diye dusunmemeye karar verdim. Eger birisi benim icin kisayim diye yorum yapsaydi onu yalnizca gormezden gelirdim. Boyumu uzatmayi "denememe"ye karar verdim cunku o halde ben sadece "deneme"yi kendime cekerdim! Yani "sanki ben uzunmusum gibi" davranmaya basladim. Sadece gozlerimi kapatirdim ve yeni boyumun icine girmek uzere oldugumdan dolayi hos, gururlu ve kendinden emin hissederdim. Gorsellestirmede pek iyi degilim diye onun yerine kendimi uzun "imgelemekten" ziyade uzun "hissetmeye" odaklandim.

Ondan sonra sirf beynimi rasyonel adimlar attigima ikna etmek icin bazi gerinme egzersizleri (onlar benim dans isinma hareketlerimin bir parcasiydi, herneyse) yaptim. Yine de egzersizle cok zaman harcamadim.

Bu kadar. Bir sure sonra uzamayi tamamiyla unuttum. Diger islerle ve baska seylerle mesgul oldum. Birden insanlar bana benim daha uzun gorundugumu soylemeye basladilar. Bu yuzden boyumu kontrol ettim ve ben 5.8 ft (177 cm) 'idim!! Istedigimden yalnizca 1 inc daha az. Ama simdi bu yuksekligin iyi oldugunu hissediyorum. 5.9 ft (180 cm) benim icin biraz erkeksi gozukebilirdi. Bu benim hikayem. Bana daha herhangi bir sey sormaktan cekinmeyin!

Hersey gonlunuzce olsun
Kucak dolusu sevgiler
Angel

SparrowTanis 03-07-2019 11:37 PM

Cevap: Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
2- Bioenerji Uzmanı - Erol KONUK | Bioenerji Seans Yorumları

Erol Konuk / BİOENERJİ SEANS YORUMU - 1

1,5 yaşında çocuk felci geçirmem nedeniyle sağ bacakta 3cm kısalık vardı. Ayrıca sağ dizimde kas yırtılması ve sol dizimde kemik içi ödem vardı...
...3 seanstan sonra bacaklarımdaki kaslarımın güçlendiğini görebilmek, anlatılmaz güzel bir duyguydu...
...5. seans anında cansız olan sağ bacağımı istem dışı hareket ettirerek, kaldırıp sağa ve sola attım. Omuriliğimde ve bacağımda kemiklerdeki ve kaslardaki hareketleri hissettim. Sanki sinirler damarlar çekiliyor, ameliyat oluyor gibiydim. Renkli ışıklar gördüm...
...Ayrıca kafamda bir ağırlık ve sürekli bir baş ağrısı vardı. Elhamdülüllah kalmadı. Bioenerjinin çok ama çok özel bir uygulama olduğuna inanıyorum...
...Allaha’a inanan bir insan O’nun verdiklerine bazen hayran kalır. Bu gün 6. Seanstan sonra, ayağımdaki 3cm kısalığın düzeldiğini, sağ bacağımın uzadığını eşimde ben de fark ettik. Artık topallamadan yürüyorum. Çok şükür Elhamdülüllah. Benim için bir mucizeyi yaşıyorum. Kemik ve kalsarımın uzadığını gördüm. Sağ bacağım sol bacağımla aynı hizaya geldi. Ayrıca skolyoz olan belimde müthiş bir rahatlama oldu. Sanki yürürken dimdik yürüyebiliyorum. Sırt kaslarımda güçlenme ve iyileşme oldu. Hamd olsun bugün hafifin en hafifiyim.
Biliyor musunuz? Bu gün ben hiç ağrısız uyandım. Ağrılı uyuduğunu dahi unutmuşum. İnsanın bu lütfu görmesini tarif edemem. Bioenerji bana göre bir lütuf, inanmak ve niyeti çok içten yapmak gerekiyor. Daha önce kısa mesafeyi zor ve acı içinde topallayarak yürürken dün en az 2km yol yürüdüm ve ağrı dahi hissetmedim. Allah’ın insanoğluna verdiği enerji gücü bir lütuf herkes mutlaka denemeli.

SparrowTanis 03-07-2019 11:45 PM

Cevap: Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
FAKAT! Biyoenerji hakkinda bir UYARI:

Biyoenerji seansina girmenin kisiyi baska boyuttaki varliklarin MUSALLATina maruz biraktigi soyleniyor. Bu seanslarin da o varliklar araciligiyla gerceklestirildigi soyleniyor. O yuzden bu mevzuya dikkat edip iyice arastiralim, sorup sorusturalim. Bilmeden bir ise kalkismayalim lutfen.

Not: Musallatin ruhsati kotu enerji yaymak, manevi ve psikolojik yonden zayif olmaktir. Yani gunahlar ve hayirli ameller terazisine gore bu enerjilerin maruziyetine kaliniyor.

SparrowTanis 03-07-2019 11:53 PM

Cevap: Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
Devam edecek

Carpedayam 23-07-2019 02:41 AM

Cevap: Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
Arkadaşlar bahsettiğiniz metod telkin kullanmadan yapılan bir işlemmi veya telkin kulalnıp sonucunu alanlar var mı...

buzdevri 11-06-2022 04:13 PM

Cevap: Her Yas icin Boy Uzatma Metotlari
 
evet çok etkili bir yöntem bende regresyonistim travma kaynaklı oluşan hastalıkları bulup hücrelerde biriken negatif hisleri boşaltıp iyileşme sağlıyoruz


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.