![]() |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR bırakmak için neler denemedim neler sevincli telkin olumlama ilaçlar vs vs olmadı idea3 neyse pest etmiyorum şimdi yeni bir yöntem deniyorum sıgaraya direnç oluşturmadan bırAK YÖNTEMİ bayada işe yarıyor gibi başarırsam sitemize yazmayı sevmeyen ben bir e kitap halinde veya sayfa açarak aktarıcam ah bir başarsam şu meret düşmedi yakamdan gitti yok yok sil bu sözleri seni seviyorum seni seviyorum sevgimi gönderiyorum sıgarasız günlerimde ki halim s45apksigrt56dunk56bad45sad456tuh788şaşkınx>:( sıgara içtim günlerdeki halimdertykahvesmileysmil56art56art56bisikletguita rgirlhaha8977blissycilgin897ne süper dimi zararı olmasa meretin hale bak ya direnci gösterme kır yöntemi skan67uy8978977yu89kahvesmileysevincli biraz zamana ihtiyacım var hadi bakalıma az kaldı diyorum eee tiryakilik bir anda olmadı ki bırakma bir anda olsun dimi sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR sigarayla savaşım 8 ay öncesinde başladı.. o günden beri bırakmaya çalışıyorum. Ama eskiye göre bir günde bir paket sigara içerken şimdi günde sadece bir kaç dal sigaraya ihitiyaç duyuyorum. Şimdide bırakmaya çalışıyorum. Dünden beri hiç sigara içmiyorum. :D Kesinlikle bu kez başarmakta kararlıyım.. ;) |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR carinoo siz baya yol katetmişsiniz tebrik ederim 25889sizi darısı bana ve diğer bırakamayacağını ifade eden arkadaşlarımıza olsun sıgara ve ben yapışık ikiz gibi olduk liliş bırksa bırakmıyo bende cidi cidi kovamıyom yanımdan seviyorum ne edim eeeeeeeeeeeeee herşeyin bir sonu var ya sıgaranın sonu benden önce gelicek yada benim sonum daha önce tercihler tercihler ve öğrenilmiş çaresizlik.......................... sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Öncelikle sigarayı bırakmak için bir sebebiniz olmalı..:) Kendinizi azıcık olsun zorlarsanız zamanla azalttığınızı fark edeceksiniz... :) Sizde sevgi ve saygıyla kalınız.. ;) |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Ben ilkokul ve ortaokul da içiyordum, arkadaş çevresi işte. Neyse ortaokul da komşu sigara içtiğimi görünce iki haftada azaltarak bıraktım. Bıraktığım günden beri sigarayı ağzıma sürmedim. |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Bırakmamak için bahaneler bulmak daha kolaydır da ondan.. ''Bu kadar zor'' olması gibi bahaneler mesela :) |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR İrade önemli bu konuda bahanelere sığınmayacak bırakmak isteyen.Bazı insanlar iradelerinin ne kadar güçlü olduğunun farkında bile değil.Benim dayım 20 senedir sigara içiyordu.Hemde ne içmek! Birgün bırakmaya karar verdi. Aradan 1 ay geçince üzerinde nikotinin etkisi de yok olmaya başladı.Sordum ona ne anladın sen bu işten diye. dediği şey artık kokusunu alınca iğreniyorum nasıl oldu da içtim o kadar sene.... |
Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Bu tür zorlukları zihnimizde kendimiz oluşturuyoruz. Yıllarca içtikten sonra bırak bir ayı bir günde bırakan insan bile gördüm. Bırakma konusunda motivasyonunuz, isteğinizi destekleyecek inanç sizi o dertten hızla uzaklaştırabilir. Bu tür kararları almak için illa bir musibetle karşılaşmak gerekmez. Özellikle kendimizde ya da çevremizde. İrade sahibi olmak her konuda muhteşem bir güçtür. Her insan bu güce sahiptir. Tek sorun bazıları kullanmayı seçerken bazıları bahaneler üretir. Sağlıklı yaşamak için de hayatta yapılan seçimler vardır. Seçimlerinizi sağlıktan yana kullanmak en doğrusu. ; Herkese sağlık dolu, sigarasız günler dilerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |