Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bırakmak Gerçekten Zor mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakmak-gercekten-zor-mu/)
-   -   SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakmak-gercekten-zor-mu/1923-sigara-neden-bukadar-zor-birakilir.html)

cent 09-02-2011 03:20 PM

Cevap: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

bırakmak için neler denemedim neler sevincli
telkin olumlama ilaçlar vs vs
olmadı idea3
neyse pest etmiyorum şimdi yeni bir yöntem deniyorum
sıgaraya direnç oluşturmadan bırAK YÖNTEMİ
bayada işe yarıyor gibi
başarırsam sitemize yazmayı sevmeyen ben bir e kitap halinde veya sayfa açarak aktarıcam
ah bir başarsam şu meret düşmedi yakamdan gitti
yok yok sil bu sözleri seni seviyorum seni seviyorum
sevgimi gönderiyorum
sıgarasız günlerimde ki halim s45apksigrt56dunk56bad45sad456tuh788şaşkınx>:(

sıgara içtim günlerdeki halimdertykahvesmileysmil56art56art56bisikletguita rgirlhaha8977blissycilgin897ne süper dimi zararı olmasa meretin

hale bak ya

direnci gösterme kır yöntemi skan67uy8978977yu89kahvesmileysevincli

biraz zamana ihtiyacım var hadi bakalıma az kaldı diyorum eee tiryakilik bir anda olmadı ki bırakma bir anda olsun dimi
sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

carinoo 09-02-2011 04:24 PM

sigarayla savaşım 8 ay öncesinde başladı.. o günden beri bırakmaya çalışıyorum. Ama eskiye göre bir günde bir paket sigara içerken şimdi günde sadece bir kaç dal sigaraya ihitiyaç duyuyorum. Şimdide bırakmaya çalışıyorum. Dünden beri hiç sigara içmiyorum. :D Kesinlikle bu kez başarmakta kararlıyım.. ;)

cent 09-02-2011 04:54 PM

carinoo siz baya yol katetmişsiniz tebrik ederim 25889sizi darısı bana ve diğer bırakamayacağını ifade eden arkadaşlarımıza olsun
sıgara ve ben yapışık ikiz gibi olduk
liliş bırksa bırakmıyo
bende cidi cidi kovamıyom yanımdan
seviyorum ne edim
eeeeeeeeeeeeee herşeyin bir sonu var
ya sıgaranın sonu benden önce gelicek yada benim sonum daha önce
tercihler tercihler ve öğrenilmiş çaresizlik..........................

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

carinoo 09-02-2011 05:01 PM

Öncelikle sigarayı bırakmak için bir sebebiniz olmalı..:) Kendinizi azıcık olsun zorlarsanız zamanla azalttığınızı fark edeceksiniz... :)

Sizde sevgi ve saygıyla kalınız.. ;)

Lusid 08-02-2012 10:26 PM

Ben ilkokul ve ortaokul da içiyordum, arkadaş çevresi işte. Neyse ortaokul da komşu sigara içtiğimi görünce iki haftada azaltarak bıraktım. Bıraktığım günden beri sigarayı ağzıma sürmedim.

fedor 08-02-2012 10:29 PM

Bırakmamak için bahaneler bulmak daha kolaydır da ondan.. ''Bu kadar zor'' olması gibi bahaneler mesela :)

Zafer yolcusu 08-02-2012 11:56 PM

İrade önemli bu konuda bahanelere sığınmayacak bırakmak isteyen.Bazı insanlar iradelerinin ne kadar güçlü olduğunun farkında bile değil.Benim dayım 20 senedir sigara içiyordu.Hemde ne içmek! Birgün bırakmaya karar verdi. Aradan 1 ay geçince üzerinde nikotinin etkisi de yok olmaya başladı.Sordum ona ne anladın sen bu işten diye. dediği şey artık kokusunu alınca iğreniyorum nasıl oldu da içtim o kadar sene....

sweeet 09-02-2012 12:05 AM

Bu tür zorlukları zihnimizde kendimiz oluşturuyoruz. Yıllarca içtikten sonra bırak bir ayı bir günde bırakan insan bile gördüm. Bırakma konusunda motivasyonunuz, isteğinizi destekleyecek inanç sizi o dertten hızla uzaklaştırabilir. Bu tür kararları almak için illa bir musibetle karşılaşmak gerekmez. Özellikle kendimizde ya da çevremizde.

İrade sahibi olmak her konuda muhteşem bir güçtür. Her insan bu güce sahiptir. Tek sorun bazıları kullanmayı seçerken bazıları bahaneler üretir.

Sağlıklı yaşamak için de hayatta yapılan seçimler vardır. Seçimlerinizi sağlıktan yana kullanmak en doğrusu. ;

Herkese sağlık dolu, sigarasız günler dilerim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM.