Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bırakmak Gerçekten Zor mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakmak-gercekten-zor-mu/)
-   -   SAVAŞIYORUM BAŞARICAM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakmak-gercekten-zor-mu/1649-savasiyorum-basaricam.html)

Acredita 18-07-2007 02:28 PM

SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
88a Herkeze merhabalar. Ben Sermin. Yaklaşık 2 saattir siteyi gezip inceledikten sonra :) nedendir bilinmez sigarayı bırakmama dair bir konuda ben sizlerle paylaşayım istedim. Dün bir aktara gittim bir toz karışım (ismiBIKTIM) varmış. Aldım kullanmaya başladım. (www.sigaradanbiktim.com ve www.ermisaktar.com.) Biraz bu karışımdan bahsedeyim. İçeriği bitkisel otlardan karanfil, meyan balı, defne tohumu, melissa, yulaf çöven, su nanesi, at kestanesi, karabaş otu, acı yavşan, çörek otu ve polen den hazırlanmış. Küçücük bir plastik kaşığın 1\3 ü kadarını (eskiden panda dondurma kaşıkları vardı düz küçücük onlar işte :) ) ağzınıza dilinizin üzerine koyuyosunuz. 15 20 saniye ağzınızda emiyosunuz ve yutuyosunuz. Dün saat 17:30 İtibari ile artık sigara içmiyorum karışımı kullandığımdan beri ağzım çok güzel kokuyo :) aklıma gelmiyor mu tabiki geliyo deli gibi hemde ama bu sabah öyle güzel uyandım ki buna değerdi. daha 1 gün oldu bakalım bırakabilecekmiyim. Sigarayı bırakma telkinini de dinliyorum doğal olarak :)) Herşey güzel olacak inanıyorum ve bu savaştan galip çıkacakmıyım çok merak ediyorum. Görüşmek üzere arkadaşlar..

cnb 18-07-2007 02:57 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
Merhaba Sermin,
öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum,
bi sorum olacak,
bu karışıma sadece aktarlardan mı ulaşılabiliyor,
bi de deneyimlerini önümüzdeki günlerde de aktarırsan çok sevinirim.
Sevgiler ve sigarayla savaşında başarılaaaar... art56art56

nilcelep 18-07-2007 06:23 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
tebrikler sermin..bende bu ayon 22 sınde bir ay olacak
ama benımkı tamamen kendı ırademle oldu.inankı hiçde zor değil arkadasım bende senınle ve sana destegım bu konuda inankı başaracaksın arkadasım.tekrar kutlarım seni.sevgiler.

Bugle 18-07-2007 06:45 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
Sigara karşıtları ve sigaradan özgürleşenler gün geçtikçe artıyor..Dünya sağlık örgütü sigaraya standart getirmeye karar vermiş.İçerisindeki bağımlılık ve kanser yapıcı kimyasallardan arınmış,nikotini ve katranı düşük sigaralar üretilecekmiş. Sanırım dünyada hızla yayılan sağlıklı ve uzun yaşam dalgası sigara üreticilerini panikletti ki sağlığa zararlı olmayan sigara üretimine başlayacaklar bundan sonra..Ne olursa olsun,sigara sigaradır..Burada sadece bedensel zararları değil ''bir şeye bağımlı olma hali''nden de kurtulma çabalarımız sözkonusu..sigara içmek kendini geliştirmek,kendini sevmek yolundakilere hiç yakışmıyor..Bunu farkeden herkesi ve özellikle de sermincim seni canı gönülden kutluyorum,yanında ve arkanda olduğumu bilmeni istiyorum..
Kasım'da sigarayı bırakalı 2 yıl olacak..Bireysel devrimimin 2. yılını buradan hepberaber kutlarız.sisgarayı bırakmak için tek bir şeye ihtiyacın var:İRADE...sevgiler..

Acredita 18-07-2007 10:49 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
Evet cnb hangi şehirdesin bilmiyorum fakat İstanbul üsküdar'da bir aktardan aldım. Bize orayı önermişlerdi.. Bugün karışımı kullanalı ilk günüm sigarayı aramıyorum ama nadiren çok canım cektiğinde vazgeçecek gibi hissediyorum ama karışımdan atınca ağzıma o istek yok oluyo. Keskin karanfil tadından mıdır nedir bilinmez ama sanki o kadar sene sigara içen, bırakamayacağımı düşünen ben değilmişim gibi. :)) cilgin897 thumbsanim 25889 Bakalım en az 3 gün en fazla 10 gün dediler tamamen bırakmak için. Deneyip göreceğim... Okuduğunuz , cevapladığınız, destek olduğunuz için teşekkür ederim...

cnb 19-07-2007 08:27 AM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
Asıl ben teşekkür ederim ,tecrübelerini paylaştığın için,
dilerim en kısa zamanda her şey rayına oturur,
ve sigara illetinden sonsuza dek kurtulursun,
darısı benim başıma sung66

nilcelep 01-08-2007 02:24 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
hadi arkadaslar gorelim sizi biz sizinle birlikteyiz basaracaksiniz size guveniyoruz.sizin yazdiklarinizi okudukca icim aciliyor.bu arada bugle sana katiliyorum haklisin arkadasim sana ozel sms yolluyorum geliyormu bilmiyorum bugle.herkese sevgiler

Bugle 01-08-2007 04:06 PM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
Geldi canım özelden mesajın..ben de sana cevap yazmak istedim,mesaj kutun doluymuş gönderemedim..

savigogo 12-08-2007 10:37 AM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
merhabalar.. Ben de aralıksız 5 yıl sigara içtikten sonra tam 12gündür içmiyorum wave daha önce düşüncesi bile korkutuyordu ,başaramam ,dayanamam diyordum ama en sonunda karar verdim ve bırakıyorum dedim.İlk 4-5 gün biraz zorlandım yardımcı olması için nikotin bandı da kullanıyorum 1 ay kullanıcam sancılı dönemleri atlatmamda faydası oldu bantsız daha zor olurdu sanırım tabi kişiye göre değişir bu durum annem hiç bi ek yardım almadan 15yılın sonunda pat die bırakmıştı 44 zor bir dönem aslında mesela 12gündür hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum(sigara içtikleri için) hatta evden hiç çıkmadım kendimi tutamayıp marketin birine girerim ve s,gara alırım korkusuyla bu dönemi evde sigara içmeyen ailemle atlatmayı tercih ettim.şuan oldukça rahatım daha derin ve rahat nefes alabiliyorum herşeyin 5 yıl önceki kokusunu ve tadını özlemişim thumbsanim bütün sigara içenlere bu güzelliği yaşamalarını tavsiye ediyorum

nilcelep 26-03-2008 12:25 AM

Ynt: SAVAŞIYORUM BAŞARICAM
 
sermin ne durumdasin uzun zamandir yazmadin???


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.