Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar Shamanic sunduğunuz bilgiler çok değerli ve eşsiz bilgiler bunları bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederim bende 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ve şunu anlatayım kısaca mmüsadenizle hayatımda her işim tam olacak derken hep yarım kaldı bitme noktasına gelmiş tüm işlerim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2009, 02:59 AM   #101 (permalink)
Teğmen
 
bolukbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bolukbas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

merhabalar Shamanic sunduğunuz bilgiler çok değerli ve eşsiz bilgiler bunları bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederim bende 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ve şunu anlatayım kısaca mmüsadenizle hayatımda her işim tam olacak derken hep yarım kaldı bitme noktasına gelmiş tüm işlerim olumsuzlukla noktalandı tam bir karamsarlık ve kadercilik anlayışı içersindeydim ama içimden bir ses bu konuda bir araştırma yapmamın gerektiğini söyledi ve hemn üye oldum sizin gibi değerli insanlarında bu sitede olduğunu görmek bana ayrıca mutluluk ve huzur verdi bu sitede insanların tam bir dayanışma içersinde olması tamda benim istediğim gibi bir ortam sundu bana ben ders birden başlayacağım hem yazma hemde bir kutuya koyma ve saklama metodunuz var her ikisini de denesem olurmu inanın bu siteye girdikten sonra olumsuz düşüncelerim burda yazılanları okuyunca silindi ve kendime şunu dedim hayatta imkansız diye birşey yoktur ve üstün olan varlık insan istediği zaman yaratıcısı tarafından istekleri her zaman yerine getirilir bende 5 vakit namaz kılan bir insanım ve hiçkimsenin düşüncesine karışılmaması gerektiğini herkezin allah tarafından verilen özgür bir iradeye sahip olduğunu bilerek ibadetimi ederim herkezin düşünceside benim için çok ama çok değerlidir her insan yeniliklere açık olmalıdır önemli olan yaradana inanmak dinin hiçbir önemi yok insanlar allah katında eşittir vede birdir sevgili Shamanicsize çok teşekkür ederim yeniden son bir soruyla affınıza sığınıp cümlelerime veda edeceğim kutuya koyduğumuz isteklerimiz gerçekleşincemi suya koyacağız yoksa gerçekleşmeden suya koyup yazı silindikten sonra gömeceğiz saygılarımla Mutlu olun Mutlu kalın....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bolukbas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2009, 08:18 PM   #102 (permalink)
Teğmen
 
anceline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 62
Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anceline is on a distinguished road
Red face Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

...1 yıl önce arzu ettiğim gibi bir eve taşındım..

vitiligo diye bilinen cilt rahatsızlığımı ortadan kaldırdım..

aynı zamanda ruhsal gelişimim ve farkındalığım içinde niyet çalışmalrım olmuştur daima..

Bütün arkadaşlara selam.. Shamanic sana bir sorum olacak . Bu vitiligo adlı cilt rahatsızlığını nasıl bir yöntemle iyileştirdin? Olumlamalar mı meditasyon mu yoksa sağlıklı olduğuna dair imgelemeler mi ? Bana bu konuda yardımcı olur musun.Ben de gül hastasıyım. Aylardır mücadele içindeyim. Gitmediğim doktor kalmadı. Kortizonlu ilaçlar öneriyorlar yan etkilerini düşününce kullanmak istemiyorum zaten geçici bir rahatlama sağlayıp hastalığı azdırıyor bu tip ilaçlar.Strese dayalı bu rahatsızlığı yenmek ve cildimin pürüsüzsüz ve sağlıklı olduğu günlerime dönmek istiyorum. Rehberliğin için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sevgiler
__________________
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol !
anceline isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2009, 10:06 AM   #103 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

HARİKA YA TAM ANLAMIYLA SÜPER GEÇ OKUDUĞUM İÇİN ÜZÜLDÜM ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK İYİKİ VARSINIZ
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2009, 03:06 PM   #104 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 173
59 Mesajinıza toplam 301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
glshzn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Teşekkürler shamanic!

Gerçekten uygulanması gereken tekniklerin harika bir özeti olmuş bu yazılanlar. Hemen uygulayacağım elbette ama önce şöyle birşey sormak istiyorum, birçok insanın yazıda da bahsettiğin üzre para ve ilişki istediği göz önünde bulundurulursa muhakkak birileri merak etmiştir, ben sorayım. Şöyle bir cümle geçiyor yazıda: "Ann beni seviyor derseniz etkili olmaz, Ann'in beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum demelisiniz." gibi.

Bu cümleye göre, inançlarımıza göre yaşayacaklarımız mı değişip gelişiyor(konu mankeni Ann'in sevmesi gerçekleşiyor) veya sadece kendimizi iyi hissetmemizi mi sağlıyor? Yani bu cümledeki amaç nedir? Geleceğimizi şekillendirmek mi yoksa iyi hissetmek mi? Bir insanın duygularını düşünce gücüyle değiştirebilecek bir kontrol gücümüz olmadığına göre bizim yaptığımız duygusal seçimler nasıl gerçekliğini buluyor? Bu da ayrı bir soru.

Gerçi sitedeki telkinleri dinledikçe, yazılanları okudukça farkındalıklar da özgüvenle, mutlulukla beraber arttığından, hayata daha pozitif bir elektrik yayarak tam da ihtiyacınız olan kişiyi buluyorsunuz. Tecrübeyle sabittir.

Siz pozitif olun, mutlu hissedin, iyi şeyler düşünün, yardım edin sonrasında bütün güzellikler yağıyor.. Bu, duygularınızı tatmin edecek bir ilişki de olabilir, para da olabilir, arkadaşlıklar da olabilir.. Hatta en basitinden kontör bile olabilir. Gerçekten. Oluyor..

Kendi başına da olumlama yapmak mümkün fakat telkinlerin bilinçaltına yerleştirdiği kadar direnç göstermeksizin olmuyor..Çünkü ne yapsam, ağır bir griple uyandığım bir sabah şükürle kalkmazdım yatağımdan. Bu telkinin başarısı olmalı.

Bu sabah birkaç gündür olduğu gibi griple uyandım. Ateşim var, başım ağrıyor, öksürüyorum felan.. Ama uyandığımda kendimi " herşey çok güzel ya, çok mutluyum, hayatımdan evimden okulumdan arkadaşlarımdan çok memnunum!" derken yakaladım.

Bilinçaltı bilince hükmetmeye başlayıp da dilinize de doluyorsa artık bu cümleleri, o zaman zaten istediğiniz herşeyi kendi içinizde doğru şekilde ifade etmiş olmayı ve o insan bu olay demeksizin karşınıza doğru şeyleri çekmeyi başarıyorsunuz.

Ve bu Harika bir duygu.

Bu güzel niyet ve olumlama teknikleriyle hem kendimizi çok iyi hissedebilir hem de ihtiyacımız olan şeylerin bizi bulmasını sağlayabiliriz.

Herkes başarılar dilerim bu yolda!
glshzn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2009, 04:21 PM   #105 (permalink)
Yüzbaşı
 
derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 578
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

harika harika bilgiler notlarımı aldım uygulamayı seçiyorummmmm
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 08:18 AM   #106 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

güzel bir paylaşım teşekkür ederim
__________________
hemen şimdi mutlu olalım
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 12:12 PM   #107 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

günaydınlar

sorularınızı yeni gördüm.. gecikmiş olmama rağmen yanıtlarımı kabul ederseniz sevinirim..

sevgili bolukbas dileklerimiz gerçekleştikten sonra bu şekilde ritüel düzenleyebiliriz..

sevgili anceline rahatsızlığın eminim geçmiştir yine de yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa bildiklerimi sunmaya hazırım canım..

sevgili glshzn
"
Bu cümleye göre, inançlarımıza göre yaşayacaklarımız mı değişip gelişiyor"

evet canım aynen bu şekilde.. inanç sistemimiz yaşam kalitemizi belirler.. yaptığımız bilinçaltı programları yeni inanç kayıtları oluşturarak gerçekleğimizin değişmesini sağlar..


"
Bir insanın duygularını düşünce gücüyle değiştirebilecek bir kontrol gücümüz olmadığına göre bizim yaptığımız duygusal seçimler nasıl gerçekliğini buluyor?"

afirmasyon örneği tam da bu soruyu anlatoyor aslında.. biz karşımızdaki insanın duygularını değiştirmiyoruz, kendi hissetmek istediğimiz duyguyu seçiyoruz..

kalpten kalbe bir yol var derler.. bu kuantum gerçekliktede böyledir..

karşımızdaki kişi için ne düşünüyorsak o da bizim için aynısını düşünüyordur.. kendimiz için ne hissediyorsak karşımızda ki bizim için onu hissediyordur..

afirmasyonları yaparken bilinçaltındaki kayıtlara ulaşabilmesi için duygu yakıtı ile tetikleniyor olması lazım.. kuru kuru olumlama yapıyor olmamız bir fayda sağlamayacağı gibi süreklililiğide olmaz, ister istemez bilinçaltı bu gereksiz diyerek bilinç düzeyinde bize bunu yaptırmaz..

ikili ilişkilere ait afirmasyonların devam edebilmesi için karşı tarafında sizinle benzer çekim alanında olması gerekir.. eğer o tamamen başka bir kişiyi seviyor ve duygusal enerjisi oraya akıyor ise yaptığınız olumlama bu noktada farklı bir görev alarak sizi korur.. ya o kişiyi tutku ile istemeyi bırakırsınız ya da karşınıza aşık olacağınız başka bir kişi çıkar..

başka bir açıda değerlendirdiğimizde ise bu soruyu; hayatta olan her şey bizim sorumluluğumuzdadır.. başlangıç ve son a müdahale edemeyiz.. arada yaşanan her şeyi biz kendi en mükemmel halimizi ortaya çıkartabilmek için bu dünyaya gelmeden önce seçmişizdir.. öyleyse her şey bizim yansımamızdır.. bizim yazdığımız bir oyunda sahne alan oyunculardır..

peki bu oyunda karşımızda ki kişi hangi rolü oynuyor bana neyi anlatmak istiyor.. onun bana olan duygularını değiştirmek istememin altında yatan neden kendime karşı olan duygularımı değiştirmek mi.. sevilmek istiyorsam kendimi sevmeyi mi öğrenmeliyim.. güvenilir olmak için kendime güvenmeyi.. saygı duyulmak için kendime saygı duymayı

elbette ki bunlar sözde değil öz de olmalı..
sebepten sonuca gidemiyorsak sonuçtan sebebi bulmalı ve değiştirmeliyiz.. yaptığımız olumlamalar sadece bir anahtardır.. içimizdeki hazinenin anahtarı..

peki insan niye aşık olur.. ikili ilişkilerde ki aşk dediğimiz şey nedir..

ya da hayranlık duyduklarımız.. çok sevdiklerimiz neden severiz onları?

cevaplar şu şekilde olabilir mi ?

kendimizde olmayanı onlarda gördüğümüz için severiz ..
kendimizde olanı çoğalttıkları için severiz..

öyleyse beğenmediklerimiz nefret ettiklerimiz.. düşman ilan ettiklerimiz..

onlarda bizden bir parça olmasın..
onlar gibi olmaktan korktuğumuz için beğenmeyiz..
aynı bizin gibi oldukları için kendimize bile tahammülümüz yokken ikincisini kabul edemediğimiz için düşmanımız ilan ederiz..
içimizde olanı çoğalttıkları için görüşmek istemeyiz..

şimdi bir olumlama yaparken hep birlikte bir daha düşünelim.. neyi değiştiriyoruz.. kime göre değiştiriyoruz.. her şey bizde başlayıp bizde bitiyor ise değişen sadece yansımalarımızdır...

sevdiğim bir şiir ve resim ile çok uzattığım cevabımı noktalandırıyorum..

harikulade güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileklerimle..

sevgiler..



Bakabilir misin aynaya!
Sen karşındakinin karşısındakisin!
Biri düş
biri gerçek,
hangisi gerçek bilir misin?

kaçamazsın gerçeklerden
yansıyan sen misin?
yoksa karşındaki mi?
Bilebilir misin?
Yaşanılan nedir gerçekte?
Ve yaşanılmayan!
Ya da ne bıraktığın geride...
anlamsızı anlamlı yapan nedir?
Varoluş,yok oluş ve
dönmeyiş bir daha...
Hayat bir yansımaysa,
biz ne taraftayız,
bulunduğumuz yer,
aynanın hangi yüzü?
1999-Ümit ZAYİM


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 12:59 PM   #108 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim iyiki varsınız
  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 01:10 PM   #109 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 198
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really nice
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Çok güzel olmuş benı resmen ucurdu. Hayatın kendisi ve koşuşturmasında hep suçluyoruz karşyı ama hiç kendimize bakmıyoruz. Bir saniye durup önce kendimize bakalım.. Sevgiyle kalın
umelihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 02:09 PM   #110 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 173
59 Mesajinıza toplam 301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
glshzn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Tekrar teşekkürler shamanic!
Gayet tatmin edici bir cevaptı. Duygu ve düşüncelerimizle istediğimiz insanların kalbine gidebilecek yolları açabilmemiz fikri çok cazip. Fakat senin de dediğin gibi iş bu konuya gelince sadece beyin gücü değil kalbin gücü de gerekiyor. Sadece mantıklı olarak istemek değil, kalbinin de duygularla onaylaması gerekiyor yazdıklarından anladığım kadarıyla.

Bu da zaten egoyla mı içtenlikle mi istediğinin ayırt edici noktası..

Afirmasyonu da ilk defa duyuyorum, cahilliğimi bağışlayın. Bu benzetmeyi bu yüzden anlayamadım.
Araştırıp öğrenip algılarımı genişletmeye çalışıcam şimdi.
glshzn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar Shamanic sunduğunuz bilgiler çok değerli ve eşsiz bilgiler bunları bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederim bende 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ve şunu anlatayım kısaca mmüsadenizle hayatımda her işim tam olacak derken hep yarım kaldı bitme noktasına gelmiş tüm işlerim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.