![]() |
Cevap: Bilinçaltınız sizinle konuşabilir mi? ne zaman sevınc duygusu ıcınde olsam guneslı bır gun goruyorum. ıstanbul dayım. hıssedıyorum bunu. cok mutluyum gulumseyerek yuruyorum. bınalardan zıyade yesıllıgı goruyorum.kıyafetimi sac seklimi her seyi net bir sekilde görüyorum.etrafa ısık sacıyorum. isime dogru gidiyorum. ama ne is yaptıgımı göremiyorum. benim icin bir seyler var. ama ne bilmiyorum. beni yansıtan benim olmam gereken yer. yapmam gereken yapmaktan keyıf duyacagım gercek meslegım. yanlıs bölümde okudugumu hissettiriyor bu resim bana. keyfim kacıyor. ne oldugunu bulmam gerek. resmı tamamlamalıyım ama nasıl??? |
Cevap: Bilinçaltınız sizinle konuşabilir mi? Doğru soruları bulup sormaya devam etmelisin Sayuricim. Shamanic ' in yazdığı ilk yöntem gerçekten etkili olmalı. Ben yazmasam da 2 hafta önce biraz sıkıntılıydım. Ve kendime ne olacak bu işin sonu diye soruyordum. Sonra gazetede kocaman yazılarla "Kötü günler geçiyor" ya da "Kötü günler geride kaldı" gibi bir manşet gördüm, okudum ve ferahladım. O gün kötüydü belki bugün işler düzelmiş durumda şükürler olsun. Sorular sorun ve işaretleri takip edin cevaplar mutlaka gelir. Bütün iş cevapları görmektedir. Sevgi ve ışıkla kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM. |