Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/)
-   -   Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/11552-ustadan-beyin-gucu-icin-taktikler.html)

CeM 29-07-2008 04:55 PM

Ynt: Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler....
 
Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkürler Cem ilgilendigin icin,,, Merakla bekliyorum... Bu arada tabii kendisi de hakli konuyla kitaplar mevcut.. Ben sadece teknik olarak neyi tercih ettigini kisaca daha iyi öz bir sekilde anlamamiz icin sormustum.. Neyse ben bekliyim cevabini..

Sevgiyle KAl..

Monarge,hem kendisi hemde ben çok yoğun olduğumuz için anca iletişim kurabilmdim cevap aşağı ki gibi; super

"basitce" anlatmayi dogru bulmuyorum.. cunku bastan sona bu bir surec; kendini hazirlama, pratik, pratik esnasinda kendine uyarlama ve aliskanlik haline gelmesi gibi..

ornegin 160 kusur sayfalik (neden basitce anlatilamiyacina bir ornek) paul scheele'nin "photoreading whole mind system" kitabini okumanizi oneririm.. kitap dakikada 25.000 kelime nasil okunuru ogretiyor..

CeM 29-07-2008 05:01 PM

Ynt: Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler....
 
yukarıda ismi geçen kitap da e-kitap şeklinde şuradan indirebilirsiniz(ben indirmedim) http://rs13.rapidshare.com/files/102....eBook-EEn.pdf
----------------------------
şimdi baktım kitap ingilizceymiş(linkte ki kitap)

monange 29-07-2008 07:04 PM

Ynt: Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler....
 
yrl78 Tesekkürler Cem bu yogunlugun icinde zaman ayirip ilgilendigin icin ... Evet katiliyorum hicbirsey cok sabit degil... Bunun teknigi ilgili bilgileri ve hafiza güclendirme kitaplarini okumak lazim anladigim kadariyla... Verdigin linki görünce önce cok heyecanlandim sonra daaa 88a .. Ingilizcem sanirim kitabi anlamaya yetmez... Türkcesini veya benzer bir kitabi bulmaya calisayim bende.. Eger bulabilirsem size de mutlaka danisirim dogru bir kitap mi diye...

Sevgiyle Kal.. 956k

CeM 29-07-2008 07:38 PM

Ynt: Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler....
 
Tabii yardımcı oluruz ama inan bana eğer sen bu benim için faydalı olur diyosan,mutlaka öyle olur,çünkü sahip olduğumuz gücü kullanmak için sadece kaynak bunlar yol göstermek için onayi yüzlerce kaynak...daha doğrusu anahtar belki benim çalışma felsefem sana çok ters gelir belki de seninkisi benimkine 4897 sung66 ama evet gerçketen bu işi bilen adamlar da var,yani nasıl yapılcabiliceğini iyi bilen ve öğreten...Bana soracak olursan bende kaynak yok yok malesef(yani bahsettiğimiz konu hakkında)ben biraz daha mistik konulara ilgileniyorum ve telkinlerin de gerçekten çok faydası oluyor bana.Sanırım senin içinde fografik hafıza teknikleri,hızlı okuma vb. telkinler ekstra olarak yarar sağlıyacağına inanıyorum bi de son olarak aklıma gelmişken belirteyim ben bi ara mega hafıza seti alıcaktım bu konu için gerçekten etkili oluyomuş diye duydum ama denemediğim için bilmiyorum şimdi reklam da yapmıyayım ama benim önerim eğer meraklıysan fotografik hafıza teknikleri ile çalışmak(telkinde olabilir,sette olabilir)artı yukarıda belirttiğimiz kitap ve ona ek olarak kendine en yakın hissettiğin kitaplarla düzenli çalışarak ben verim alacağına inanıyorum.... super

kiss3

hiçyoktum 02-05-2009 01:03 AM

Cevap: Ustadan Beyin Gücü İçin Taktikler....
 
kendisini burda görmekten çok mutlu olucağımızı iletirmisin.söz soru yağmuruna tutmucağız en azından kendi adıma söz veriyorum.

şöyle arasıra makalelerini felan paylaşşasada olur.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.