Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Marketde Secret Kategorisi

Forum de ve  Beyaz Masa Forumumuzda Bulunan  Marketde Secret Kategorisi Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Marketde Secret Kategorisi için kişisel gelişim konusunda www comMarketde Secret Kategorisi İyi oldu bu piyango işi tkl ler bana kaldi izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20-11-2007, 05:47 PM   #11 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

hayatimdegisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,369
2,068 Mesajinıza toplam 11,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
hayatimdegisti - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Ynt: Marketde Secret Kategorisi

İyi oldu bu piyango işi tkl ler bana kaldi

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 05:48 PM   #12 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,307
506 Mesajinıza toplam 3,776 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

aaaaaa!!!!
bak bunlarda karıştı birbirine..hayırdır..... dusun

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-gunlugu.html
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 05:49 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
137 Mesajinıza toplam 364 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
seni gidi seniii
yakında seni de şu batan banka müdürünün yanında görcez desene

hadi hayırlısı...

bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 05:49 PM   #14 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

506 Mesajinıza toplam 3,776 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

istiyorum tkl'lerimi banane banane....
ıyyyyy,
çok şımardım bugün......

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!

Alt 20-11-2007, 05:52 PM   #15 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
suzzy bak gördün mü heyacandan elim ayağıma girdi anacım..benim yazıda seninkinin içine dalmışş yaw..

ayyy sorma şekerim...
3 kere piyango çektim ucuz yolundan..
kaşıkla verdiler gepçeylen aldılar yahu..allahtan ucuzunu oynamışım...
ağla zateeen acıcık tkl'lerim vardı
iyice azaldı.... dusun

yaa aynen al benden de o kadar..olsun be bizde aşkta kazanırız..üzülme.. wave

ewet haklısın canım ben aşkta kazandığımı düşünüyorum .....
ne diyeyim ....
allah olmayanada versin

Alt 20-11-2007, 08:12 PM   #16 (permalink)
suzzy
Guest

aman tanrıııım...
gelsin tkl'ler ...ay zengin olmak ne güzzzeeel....

Alt 20-11-2007, 08:16 PM   #17 (permalink)
suzzy
Guest

atakaaaaan....
gönderdiğin şifrelerin elime geçmeme sebebi eski üyeliğime atmışsın hepsini....
sağol halloldu bu işte, hayal ablam sanada sağol...senle de bizzat lafliycaz...şimdi kızım sıkıştırıyo kalkmam lazım....

Alt 21-11-2007, 01:57 AM   #18 (permalink)
Binbaşı

Tesekkür: 0
577 Mesajinıza toplam 1,472 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayalayaz is an unknown quantity at this point

ben bankaya yatırdım tlk larımı..gerçi banka bizi zenginmi ediyo..yoksa batırıyormu anlayabilmiş değilim. dusun .hem yatırırken para kesiyor hem çekerken..neyse şimdiden bunun kavgasını etmiycem..hele bir malikanemin parası biriksin..sürekli gezip kendime Deniz kenarında... yani denize sıfır bir yer arıyorum..idealimdeki malikaneyi bulunca eklicem siteye ..ozaman tlk lar yetmezse kredi çekerim..siz bankaya para yatırın..banka kredi verebilecek duruma gelsin..atakan sende şu limitleri düşür ablam..tüm tlklar bankaya yatsın..belki bana kredi lazım olcak...ben kredi başvurusu yaptığımda hayatımdeğişti bankası o kadar zengin değil hamfendimi diceksin..ayıp oluyo ama..milleti tlklarını yastık altında tutmaya alıştıryorsun..yastık altında duran tlk lar hazineye ne kadar katkıda bulunur biliyosun..hayatım değişti memleketini batırmaksa niyetin. söylede bilelim..merak etme kredileri çekip neydi o adaların ismi kara para aklayan..oraya yatıraraktan arazi olmam kendim bizzat..namusumla öderim borcumu...gerekirse gece gündüz mesaj yazar konu açarım..allah allah..

YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ,(hanibal) <br />YA'DA YOLDAN ÇEKİL.(mümin sekman)
hayalayaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2007, 02:03 AM   #19 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

hayatimdegisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,369
2,068 Mesajinıza toplam 11,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
hayatimdegisti - MSN üzeri Mesaj gönder

Ama o kadar faiz veriyoruz faiz olarak aylik %15
Biraz komisyon alsak ne olur yani 500 yatirma masraf parasi.Bu banka nasil işlesin...

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ben bankaya yatırdım tlk larımı..gerçi banka bizi zenginmi ediyo..yoksa batırıyormu anlayabilmiş değilim. dusun .hem yatırırken para kesiyor hem çekerken..neyse şimdiden bunun kavgasını etmiycem..hele bir malikanemin parası biriksin..sürekli gezip kendime Deniz kenarında... yani denize sıfır bir yer arıyorum..idealimdeki malikaneyi bulunca eklicem siteye ..ozaman tlk lar yetmezse kredi çekerim..siz bankaya para yatırın..banka kredi verebilecek duruma gelsin..atakan sende şu limitleri düşür ablam..tüm tlklar bankaya yatsın..belki bana kredi lazım olcak...ben kredi başvurusu yaptığımda hayatımdeğişti bankası o kadar zengin değil hamfendimi diceksin..ayıp oluyo ama..milleti tlklarını yastık altında tutmaya alıştıryorsun..yastık altında duran tlk lar hazineye ne kadar katkıda bulunur biliyosun..hayatım değişti memleketini batırmaksa niyetin. söylede bilelim..merak etme kredileri çekip neydi o adaların ismi kara para aklayan..oraya yatıraraktan arazi olmam kendim bizzat..namusumla öderim borcumu...gerekirse gece gündüz mesaj yazar konu açarım..allah allah..

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 12:22 AM   #20 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 99
295 Mesajinıza toplam 1,419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is on a distinguished road

merhaba ya allah aşkına ben yeniyim kusurumada bakmayında bu puan ney neye yarıyor ne oluyor vallaha birşey anlamadım ya 7 saattir ara ara sitedeki yazıları çok okumamdan mı nedir anlamamda kıtlaştı veya yeniyim ondan açıklaya bilirmisiniz teşekkürler dusun

yokluk ,varlıgın aynasıdır.

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)