Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Beslenme

Uyarılar

Beslenme sağlıklı beslenme, hamilelikte beslenme, beslenme nedir, günlük beslenme, kanser beslenme, beslenme hastalıkları, gebelikte beslenme, çocuk beslenme, bebek beslenme, hamilelik beslenme, beslenme diyet, çocuklarda beslenme, beslenme ve, sağlık beslenme, bebeklerde beslenme, gebelik beslenme, spor beslenme, beslenme çeşitleri, karaciğer beslenme, beslenme hamilelikte, doğal beslenme, bitkiler beslenme, kolestrol beslenme, demir beslenme, beslenme vitaminler, beslenme ürünleri, beslenme faydaları, şeker beslenme, beslenme diyeti, bitkisel beslenme

14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

Sağlık ve Beslenme 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme Yine bir Yeniay fazına yaklaşmaktayız. 14 Şubat Sevgililer gününde saat 04.51 gerçekleşecek olan Yeniay’ın ardından 28 Şubat tarihine kadar Ay büyüyen fazda olacak. 28 Şubat tarihine kadar büyüyen fazın etkilerini bedenimizde hissedecek, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beslenme telkin cd indir izle İstanbul Beslenme nerededir kimdir Beslenme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beslenme hipnoz Beslenme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beslenme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beslenme kuantum düşünce kitap haberi

14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-02-2010, 11:35 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme


Yine bir Yeniay fazına yaklaşmaktayız.

14 Şubat Sevgililer gününde saat 04.51 gerçekleşecek olan Yeniay’ın ardından 28 Şubat tarihine kadar Ay büyüyen fazda olacak.

28 Şubat tarihine kadar büyüyen fazın etkilerini bedenimizde hissedecek, hatta yine bu fazın etkilerine göre iştahımız açılacak, belki de yemek konusunda abartıya kaçacağız. Eğer kilo problemimiz varsa, ya da sağlıklı beslenmenin faydalarından yararlanmak istiyorsak, Ay’a kulak vermeli ve bu büyüyen fazda nasıl beslenmemiz gerektiğine dikkat etmeliyiz.

Ben de bu yazımda, 28 Şubat tarihinde gerçekleşecek Dolunay’a kadar nasıl beslenmemiz gerektiği hakkında, Ay Taktikleri kitabımdan ve onun son sayfalarında bulunan birkaç yılı kapsayan Ay takviminden yararlanarak, bazı tüyolar sunmak istiyorum.

Burada bahsettiğim tüyoları uyguladığınızda hem bedeninize büyük bir iyilik etmiş, hem de kilonuzu kontrol altında tutmuş olursunuz. Hatta bu sayede 28 Şubat’taki Dolunay’ın hemen ardından başlayacak olan küçülen Ay fazında kolay kilo vermek için gerekli zemini de hazırlamış olursunuz.

28 Şubat’taki Dolunay’ın ardından başlayan ve 15 Mart’taki Yeniay’a kadar süren Küçülen Ay fazı ile birlikte bedenimiz depoladıklarını kullanmaya başlayacaktır. Bu dönemde genel olarak fiziksel aktivitelere daha yatkın, daha hareketli oluruz. Metabolizmamız hızlanır. Eğer Küçülen ay fazında bunlara ilave olarak fiziksel hareketlerimizi artırır, beslenmemizi kontrol altında tutarsak kolayca kilo verebiliriz. Eğer kilo verme ihtiyacımız yoksa porsiyonlarınızı küçültmeden Ay Taktikleri’ne uygun beslendiğimizde kilo almayız.

Ay’ın üzerimizdeki etkileri tabii ki sadece beslenmemizi değil, hayatımızın her alanını kapsıyor. Ruhsallığımızdan, ilişkilerimizden, aşkımızdan, işimizden, günlük işlerimizden, kariyerimizden, bütçemizden, doğamızdan tutun da alım satım işlerimiz üzerinde bile Ay’ın önemli bir rolü var. Tüm bu saydıklarımla ilgili birçok bilgiyi Ay Taktikleri kitabında bulabilirsiniz. Fakat bu yazım sadece beslenme ile alakalı olacak ve kendinizi sağlıklı hissetmenizi sağlayacak öneriler sunacak.

Buraya kadar yazdıklarım ilginizi çektiyse ve beslenmenizde en azından bir süreliğine Ay’a kulak vermek istiyorsanız, yazımı okuduktan sonra yazıcınızı hazırlayın ve burada yazılanları basıp, mutfağınızın bir köşesine asın.

Ay büyürken bedenimiz rezervlerini doldurmak için yediklerimizi depolar. Normal beslenmeye devam edersek bugünlerde kilo alma riskimiz her zamankinden çok daha fazladır. Eğer kilo probleminiz varsa, porsiyonlarınızı küçülterek en azından kilonuzu koruyabilirsiniz. Bu dönemde kilo vermeye çalışmayın lütfen, ya hayal kırıklığına uğrarsınız ya da bedeninizi çok zorladığınız için, ihtiyacınız olan enerjiden yoksun kalırsınız. Kısacası kararı ihtiyacınıza göre belirlemelisiniz.

14 Şubat Pazar: Ay Kova burcunda Yeniay 04.51;
Ay Kova burcundayken (hava elementi) bedenimiz yağları iyi sindirir. Kilo probleminiz yoksa bugün yağa ağırlık verebilirsiniz. Fakat kilo probleminiz varsa günlük yağ tüketiminize bağlı kalmanız, bedeninizin yağ ihtiyacını karşılayacaktır. Ay Kova’dayken, çiçek bitkileri tüketmek daha doğru olacaktır. Enginar, brokoli, karnabahar gibi sebzeler yemeliyiz. Salgı bezlerimizi ve hormonlarımızı etkisi altına alan hava elementi gününde ayrıca patates, mercimek ve zeytin yiyebiliriz.

15-16-17 Şubat Pazartesi-Salı-Çarşamba: Ay Balık burcunda büyümekte;
Ay Balık burcundayken (su elementi) bedenimiz karbonhidratı daha iyi sindirir. Bu yüzden beslenmemizde karbonhidrata ağırlık vermelisiniz. Bitkisel besinlerde ise yaprak besinleri tüketmelisiniz. Ispanak, semizotu gibi yaprak sebzeleri öğününüze katabilirsiniz. Sinir sistemi ile su elementinin bağlantısı vardır. Sinir sistemini düzene sokmak için üzüm, üzüm suyu, rezene çayı, mısır tüketebilirsiniz. Ayrıca Balık burcundayken iştahımız daha fazla açılır, bağımlılık ve alışkanlıklar ön plana çıkar. Alkollü içecekleri abartmamalı, çikolatanın fazlasından muhakkak uzak durmalısınız.

18-19 Perşembe- Cuma: Ay Koç burcunda büyümekte;
Ay Koç burcundayken ( ateş elementi) bedenimiz proteinleri daha iyi sindirir. Üç gün süresince protein açısından zengin gıdalara ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca bu birkaç gün bitkisel besinlerde meyveler ön plana çıkmaktadır. Mevsimine uygun her türlü meyve ve sebzeyi tüketebilirsiniz. Protein kullanımını kolaylaştırmak için marul tüketmeniz faydalı olacaktır. Koç’un yönetiminde olan gözleri güçlendirmek için kereviz, yeşilbiber ve havuç tüketebilirsiniz.

20-21Cumartesi-Pazar: Ay Boğa burcunda büyümekte;
Ay Boğa burcundayken (toprak elementi) bedenimiz tuz ve mineralleri daha iyi özümser. İki gün süresince yediklerimizin ve içtiklerimizin tuz ve mineral açısından zengin olmasına özen göstermeliyiz. Eğer her hangi bir sağlık probleminden dolayı tuzu kısıtlı kullanıyorsanız, bugünlerde hiç tuz tüketmemelisiniz. Sağlıklı iseniz tuzun dozunu biraz kaçırmanız sorun yaratmayacaktır. Boğa günlerinde kök bitkiler önem kazanmaktadır. Yemeklerinizde havuç, patates, kereviz, kuru soğan ve kuru sarımsak gibi sebzelere ağırlık vermelisiniz. Ayrıca toprak elementi dolaşım sistemini de yönetmektedir. Dolaşım sisteminizi dengede tutmak için portakal, greyfurt, limon tüketmeniz de çok yararlı olacaktır. Dikkat! Boğa günlerinde iştahımız açılır!!!

22-23 Pazartesi-Salı: Ay İkizler burcunda büyümekte;
Ay İkizler burcundayken (hava elementi) bedenimiz yağları iyi sindirir. Kilo probleminiz yoksa bugün iki gün süresince yağa ağırlık verebilirsiniz. Ancak kilo probleminiz varsa, günlük yağ tüketiminize bağlı kalmanız bile bedeninizin yağ ihtiyacını karşılayacaktır. Ay İkizler’deyken, çiçek bitkileri tüketmek daha doğru olacaktır. Enginar, brokoli, karnabahar gibi sebzeler yemeliyiz. Salgı bezlerimizi ve hormonlarımızı etkisi altına alan hava elementi gününde ayrıca patates, mercimek ve zeytin yiyebiliriz. Yağ metabolizmasını dengelemesi için Lahana turşusu yiyebilirsiniz.

24-25-26 Çarşamba-Perşembe-Cuma: Ay Yengeç burcunda büyümekte;
Ay Yengeç burcundayken (su elementi) bedenimiz karbonhidratı daha iyi sindirir. Bu yüzden beslenmemizde karbonhidrata ağırlık vermelisiniz. Bitkisel besinlerde ise yaprak besinleri tüketmelisiniz. Ispanak, semizotu gibi yaprak sebzeleri öğününüze katabilirsiniz. Sinir sistemi ile su elementinin bağlantısı vardır. Sinir sistemini düzene sokmak için üzüm, üzüm suyu, rezene çayı, mısır tüketebilirsiniz. Ayrıca Yengeç burcundayken mideniz her zamankinden daha hassastır, hatta kolaylıkla gıda zehirlenmesi de yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bugünlerde mideyi mümkün oldukça az doldurmak yararlı olacaktır. Yeni lezzetler keşfetmek için Yengeç günleri hiç uygun değildir.

27-28 Cumartesi-Pazar : Ay Aslan burcunda Dolunay (Dolunay 28 Şubat – saat 18.38’de Başak burcunda );

27 Şubat: Ay Aslan burcundayken ( ateş elementi) bedenimiz proteinleri daha iyi sindirir. Üç gün süresince protein açısından zengin gıdalara ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca bu birkaç gün bitkisel besinlerde meyveler ön plana çıkmaktadır. Mevsimine uygun her türlü meyve ve sebzeyi tüketebilirsiniz. Protein kullanımını kolaylaştırmak için marul tüketmeniz faydalı olacaktır. Aslan yönetimindeki tansiyonu, kolesterolü ve kandaki yağ oranını düşürmek için bol bol elma tüketebilirsiniz.
28 Şubat: Dolunay’da bedende sıvılar yükselir, bu yüzden, mümkünse oruç tutmalısınız. Eğer oruç tutamıyorsanız, Dolunay günü sadece hafif yağsız çorbalarla ve meyve suları ile beslenmelisiniz.

01-02 Mart Pazartesi-Salı: Ay Başak burcunda küçülmekte;

Ay Başak burcundayken (toprak elementi) bedenimiz tuz ve mineralleri daha iyi özümser. İki gün süresince yediklerimizin ve içtiklerimizin tuz ve mineral açısından zengin olmasına özen göstermeliyiz. Eğer her hangi bir sağlık probleminden dolayı tuzu kısıtlı kullanıyorsanız, bugünlerde hiç tuz tüketmemelisiniz. Sağlıklı iseniz tuzun dozunu biraz kaçırmanız sorun yaratmayacaktır. Başak günlerinde kök bitkiler önem kazanmaktadır. Yemeklerinizde havuç, patates, kereviz, kuru soğan ve kuru sarımsak gibi sebzelere ağırlık vermelisiniz. Ayrıca toprak elementi dolaşım sistemini de yönetmektedir. Başak yönetiminde olan bağırsak florasını dezenfekte etmek, gaz, peklik gibi problemleri gidermek için turp çeşitleri ve kırmızı pancar tüketebilirsiniz.

03-04 Mart Çarşamba-Perşembe: Ay Terazi burcunda küçülmekte;

Ay Terazi burcundayken (hava elementi) bedenimiz yağları iyi sindirir. Kilo probleminiz yoksa bugün iki gün süresince yağa ağırlık verebilirsiniz. Ancak kilo probleminiz varsa, günlük yağ tüketiminize bağlı kalmanız bile bedeninizin yağ ihtiyacını karşılayacaktır. Ay Terazi’deyken, çiçek bitkileri tüketmek daha doğru olacaktır. Enginar, brokoli, karnabahar gibi sebzeler yemeliyiz. Salgı bezlerimizi ve hormonlarımızı etkisi altına alan hava elementi gününde ayrıca patates, mercimek ve zeytin yiyebiliriz. Yağ metabolizmasını dengelemesi için Lahana turşusu yiyebilirsiniz. Terazi yönetimindeki böbrek ve mesane problemlerine destek olmak için armut tüketebilirsiniz.

05-06 Mart Cuma-Cumartesi: Ay Akrep burcunda küçülmekte;

Ay Akrep burcundayken (su elementi) bedenimiz karbonhidratı daha iyi sindirir. Bu yüzden beslenmemizde karbonhidrata ağırlık vermelisiniz. Yine de metabolizma probleminiz varsa karbonhidrattan akrep günlerinde uzak durmalısınız. Bitkisel besinlerde ise yaprak besinleri tüketmelisiniz. Ispanak, semizotu gibi yaprak sebzeleri öğününüze katabilirsiniz. Sinir sistemi ile su elementinin bağlantısı vardır. Sinir sistemini düzene sokmak için üzüm, üzüm suyu, rezene çayı, mısır tüketebilirsiniz. Akrep günlerinde kuru ya da taze üzüm tüketmek çok faydalıdır. Çünkü üzümün karbonhidrat metabolizması üzerinde olumlu etkisi vardır, idrar yollarını temizler, adet öncesi gerginliğe, sinirsel gerginliğe ve depresyona iyi gelir.

07-08 Mart Pazar- Pazartesi: Ay Yay burcunda küçülmekte;

Ay Yay burcundayken ( ateş elementi) bedenimiz proteinleri daha iyi sindirir. Üç gün süresince protein açısından zengin gıdalara ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca bu birkaç gün bitkisel besinlerde meyveler ön plana çıkmaktadır. Mevsimine uygun her türlü meyve ve sebzeyi tüketebilirsiniz. Protein kullanımını kolaylaştırmak için marul, bağ dokusunu yeniden yapılandırmak ve varis ağrılarını dindirmek için pırasa tüketmeniz faydalı olacaktır. Ayrıca kaslarınızı güçlendirmek için mısır yiyebilirsiniz.

09-10-11 Mart Salı –Çarşamba-Perşembe: Ay Oğlak burcunda küçülmekte;

Ay Oğlak burcundayken (toprak elementi) bedenimiz tuz ve mineralleri daha iyi özümser. İki gün süresince yediklerimizin ve içtiklerimizin tuz ve mineral açısından zengin olmasına özen göstermeliyiz. Eğer her hangi bir sağlık probleminden dolayı tuzu kısıtlı kullanıyorsanız, bugünlerde hiç tuz tüketmemelisiniz. Sağlıklı iseniz tuzun dozunu biraz kaçırmanız sorun yaratmayacaktır. Oğlak günlerinde kök bitkiler ve mantarlar önem kazanmaktadır. Yemeklerinizde havuç, patates, kereviz, kuru soğan ve kuru sarımsak gibi sebzelere ağırlık vermelisiniz. Ayrıca toprak elementi dolaşım sistemini de yönetmektedir. Dolaşım sisteminizi dengede tutmak için portakal, greyfurt, limon tüketmeniz de çok yararlı olacaktır.

12-13 Mart Perşembe- Cuma: Ay Kova burcunda küçülmekte;

Ay Kova burcundayken (hava elementi) bedenimiz yağları iyi sindirir. Kilo probleminiz yoksa bugün yağa ağırlık verebilirsiniz. Fakat kilo probleminiz varsa günlük yağ tüketiminize bağlı kalmanız, bedeninizin yağ ihtiyacını karşılayacaktır. Ay Kova’dayken, çiçek bitkileri tüketmek daha doğru olacaktır. Enginar, brokoli, karnabahar gibi sebzeler yemeliyiz. Salgı bezlerimizi ve hormonlarımızı etkisi altına alan hava elementi gününde ayrıca patates, mercimek ve zeytin yiyebiliriz. Zayıflama kürlerini destekleyen yağ çözücü etkisi sayesinde limon tüketebilirsiniz.

14-15 Mart Cumartesi-Pazar: Ay Balık burcunda Yeniay fazında (Yeniay 15 Mart 23.01)

Ay Balık burcundayken (su elementi) bedenimiz karbonhidratı daha iyi sindirir. Bu yüzden beslenmemizde karbonhidrata ağırlık vermelisiniz. Bitkisel besinlerde ise yaprak besinleri tüketmelisiniz. Ispanak, semizotu gibi yaprak sebzeleri öğününüze katabilirsiniz. Sinir sistemi ile su elementinin bağlantısı vardır. Sinir sistemini düzene sokmak için üzüm, üzüm suyu, rezene çayı, mısır tüketebilirsiniz. Ayrıca Balık burcundayken iştahımız daha fazla açılır, bağımlılık ve alışkanlıklar ön plana çıkar. Alkollü içecekleri abartmamalı, çikolatanın fazlasından muhakkak uzak durmalısınız. Varise iyi gelen etkisi sebebiyle esmer buğday tüketebilirsiniz.

Sevgiler
Yurda Hal
12.02.2010

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 11:59 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

yurdahal hanımcım
ellerine sağlık harika bir paylaşım
sevgiyle kal...
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 02:04 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Cevap: 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

Teşekkür ederim Sevgili Bayşegül,

İyi ki yalnız değilim, yoksa hayat sıkıcı olurdu. İyiki hepimiz varız:)
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 02:29 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 11
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ask_ne_demek is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

çok faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık...
ask_ne_demek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 05:26 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 578
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice
Standart Cevap: 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

ellerinize saglık tüm bilgilerinizi takip ediyorum iyiki varsınız sevgiler...
__________________
BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM.OLSUN O HALDE...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme

Sağlık ve Beslenme 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 14 Şubat Yeni Ay- Ay Taktikleri ve Beslenme Yine bir Yeniay fazına yaklaşmaktayız. 14 Şubat Sevgililer gününde saat 04.51 gerçekleşecek olan Yeniay’ın ardından 28 Şubat tarihine kadar Ay büyüyen fazda olacak. 28 Şubat tarihine kadar büyüyen fazın etkilerini bedenimizde hissedecek, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beslenme telkin cd indir izle İstanbul Beslenme nerededir kimdir Beslenme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beslenme hipnoz Beslenme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beslenme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beslenme kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.