|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve Beklentileriniz Forumumuzda Bulunan DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! için kişisel gelişim konusunda www comDÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! Hayatımla daha doğrusu gelecğeimle iligili benimde sizler gibi planlarım var. Ama onları bir türlü hayatıma daha geçiremdim.Ama pes etmişte değilim hani... Hayatımdaki düşünceleri artık sadece düşünce olarak değil yaşayarak hissederek o anı başardım seslerini de işşitmek istiorum... şuan izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 264
132 Mesajinıza toplam 480 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Hayatımla daha doğrusu gelecğeimle iligili benimde sizler gibi planlarım var. Ama onları bir türlü hayatıma daha geçiremdim.Ama pes etmişte değilim hani... Hayatımdaki düşünceleri artık sadece düşünce olarak değil yaşayarak hissederek o anı başardım seslerini de işşitmek istiorum... şuan kendimi yapabileceklerimi söylüorum.Galiba zmaanı geldide geçiyor Hepinizin gözlerinizden öpeirm.Sizinde hayatınıza geçirilecek düşüncelerini olup gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalın ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 31
60 Mesajinıza toplam 271 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
bende sen gibi mor ve ötesinin hayranıyım =)
Konu WaMPiReLLa tarafından (23-01-2010 Saat 11:23 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın gurbetçi ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (13-01-2010) |
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Teğmen
Tesekkür: 264
132 Mesajinıza toplam 480 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
sevindim.O zaman mor ve ötesi hayranı grup yapalım tabi senin için sakıncası yoksa???
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın newroses ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gurbetçi (19-01-2010) |
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 31
60 Mesajinıza toplam 271 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
yok tabii ki ....
Konu WaMPiReLLa tarafından (23-01-2010 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın gurbetçi ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (19-01-2010) |
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
332 Mesajinıza toplam 1,364 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Sorunun cevabını kendi başlığın söylüyor aslında. Aklına geleni hayata geçirip uygulamadan hiç bir şeyi zaten başaramayız. Çünkü biz düşünüp bulduğumuzda, Bir başkası bizden önce daha ilkel biçimde düşünmüş olsa bie eğer harekete geçmişse daima biz ondan geride kalırız.
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın muraturkom ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (19-01-2010) |
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Teğmen
Tesekkür: 209
81 Mesajinıza toplam 412 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
ben böyle bir şey olduğunda kendimle yarış havasına giriyorum ![]() eğer söyleyemezsem kaybedeceğimi düşünüyorum ve işe yarıyor
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
332 Mesajinıza toplam 1,364 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
böyle birşey ? Örnek vermek ister misin?
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın muraturkom ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gunesim (20-01-2010) |
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Teğmen
Tesekkür: 209
81 Mesajinıza toplam 412 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 1,136
129 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Planları hayata geçirmek benim çok zorlandığım bir mesele. Ben de planlarımı hayata geçirmek için harekete başlamak/adım atmak ve bunları devam ettirmek istiyorum. Başarılar Sevgiler. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın cliviaf ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | appetite for destruction (19-01-2010), genco (20-01-2010) |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() |
Alıntı:
Üzerinde çalıştığımız konulardan bir tanesi de bu, bu güne kadar kırılır küser yada aşırı tepki alma çekincesiyle içinizde sakladığınız atomu patlatmaca. " örn, Sevgilin sürekli seni şüphelendiren davranışları ile seni Kuşkulandırıyor, onu kaybetmemek adına suskun kalıyorsun. İşte bir bomba bana bir günlüğüne cep telefonunu vereceksin, ben davranışlarından şüpheleniyorum" vb. kişilere göre değişen önemli konularda eleştirmece. Bunun sonucunda kişilere kendi kimliğimizi ortaya koyabilmemiz ve onlar karşısında dik durabilmemiz. En sonunda da hayatta dik olarak yürüyebilmemiz hedeflenizyor. |
|||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|