Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve  Beklentileriniz Forumumuzda Bulunan  DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! için kişisel gelişim konusunda www comDÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! Hayatımla daha doğrusu gelecğeimle iligili benimde sizler gibi planlarım var. Ama onları bir türlü hayatıma daha geçiremdim.Ama pes etmişte değilim hani... Hayatımdaki düşünceleri artık sadece düşünce olarak değil yaşayarak hissederek o anı başardım seslerini de işşitmek istiorum... şuan izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-01-2010, 02:42 PM   #1 (permalink)
Teğmen

newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 264
132 Mesajinıza toplam 480 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

Hayatımla daha doğrusu gelecğeimle iligili benimde sizler gibi planlarım var.

Ama onları bir türlü hayatıma daha geçiremdim.Ama pes etmişte değilim hani...

Hayatımdaki düşünceleri artık sadece düşünce olarak değil yaşayarak hissederek o anı başardım seslerini de işşitmek istiorum...

şuan kendimi yapabileceklerimi söylüorum.Galiba zmaanı geldide geçiyor

Hepinizin gözlerinizden öpeirm.Sizinde hayatınıza geçirilecek düşüncelerini olup gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalın

*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler

Sen değiştiğinde talihin de değişir.

** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın newroses ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 7 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gunesim (11-01-2010), gurbetçi (11-01-2010), naz78 (19-01-2010)
Alt 11-01-2010, 03:21 PM   #2 (permalink)
Teğmen

gurbetçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
60 Mesajinıza toplam 271 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetçi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

bende sen gibi mor ve ötesinin hayranıyım =)

Konu WaMPiReLLa tarafından (23-01-2010 Saat 11:23 AM ) değiştirilmiştir.
gurbetçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın gurbetçi ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (13-01-2010)
Alt 11-01-2010, 04:29 PM   #3 (permalink)
Teğmen

newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 264
132 Mesajinıza toplam 480 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough

Alıntı:
gurbetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BENDE SEN GİBİ MOR VE ÖTESİNİN HAYRANIYIM =)

sevindim.O zaman mor ve ötesi hayranı grup yapalım tabi senin için sakıncası yoksa???

*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler

Sen değiştiğinde talihin de değişir.

** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın newroses ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gurbetçi (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 01:19 PM   #4 (permalink)
Teğmen

gurbetçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
60 Mesajinıza toplam 271 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetçi is an unknown quantity at this point

yok tabii ki ....

Konu WaMPiReLLa tarafından (23-01-2010 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir.
gurbetçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın gurbetçi ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cadi_bm (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 06:33 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
332 Mesajinıza toplam 1,364 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point

Sorunun cevabını kendi başlığın söylüyor aslında. Aklına geleni hayata geçirip uygulamadan hiç bir şeyi zaten başaramayız. Çünkü biz düşünüp bulduğumuzda, Bir başkası bizden önce daha ilkel biçimde düşünmüş olsa bie eğer harekete geçmişse daima biz ondan geride kalırız.

kendini kullanma kılavuzu www.piramitgenc.forumlari.net
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın muraturkom ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 07:54 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 209
81 Mesajinıza toplam 412 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
appetite for destruction is on a distinguished road

ben böyle bir şey olduğunda kendimle yarış havasına giriyorum
eğer söyleyemezsem kaybedeceğimi düşünüyorum ve işe yarıyor

appetite for destruction isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın appetite for destruction ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), newroses (26-01-2010)
Alt 19-01-2010, 08:07 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

332 Mesajinıza toplam 1,364 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben böyle bir şey olduğunda kendimle yarış havasına giriyorum
eğer söyleyemezsem kaybedeceğimi düşünüyorum ve işe yarıyor
böyle birşey ? Örnek vermek ister misin?

muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın muraturkom ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gunesim (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 08:19 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 209
81 Mesajinıza toplam 412 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
appetite for destruction is on a distinguished road

şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.

appetite for destruction isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın appetite for destruction ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), gunesim (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 08:56 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

cliviaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,136
129 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cliviaf is an unknown quantity at this point

Planları hayata geçirmek benim çok zorlandığım bir mesele. Ben de planlarımı hayata geçirmek için harekete başlamak/adım atmak ve bunları devam ettirmek istiyorum.

Başarılar
Sevgiler.

Arkandan gelen arkadaşın mı yoksa popon mu?
cliviaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın cliviaf ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
appetite for destruction (19-01-2010), genco (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 09:42 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.
Yanlış anlaman bana önemli bir konuyu hatırlattı. Gerçi ana konu ekseninden sapacak ama ifade etmek gerektiğini düşündüm.

Üzerinde çalıştığımız konulardan bir tanesi de bu, bu güne kadar kırılır küser yada aşırı tepki alma çekincesiyle içinizde sakladığınız atomu patlatmaca.
" örn, Sevgilin sürekli seni şüphelendiren davranışları ile seni Kuşkulandırıyor, onu kaybetmemek adına suskun kalıyorsun. İşte bir bomba bana bir günlüğüne cep telefonunu vereceksin, ben davranışlarından şüpheleniyorum" vb. kişilere göre değişen önemli konularda eleştirmece. Bunun sonucunda kişilere kendi kimliğimizi ortaya koyabilmemiz ve onlar karşısında dik durabilmemiz. En sonunda da hayatta dik olarak yürüyebilmemiz hedeflenizyor.

İyi ki varsın muraturkom ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
cliviaf (19-01-2010), gunesim (20-01-2010)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)