Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Bebek Sağlığı

Uyarılar

Bebek Sağlığı bebeğin sağlıklı gelişimi, bebeklerin sağlıklı beslenmesi, bebek çocuk sağlığı, bebek sağlığı, anne bebek sağlığı, bebeğin sağlığı, yenidoğan bebek sağlığı, bebek ayak sağlığı, anne karnında bebek sağlığı, bebek saglığı, sağlıklı bebek, bebeklerin sağlığı, yeni doğan bebek sağlığı, sağlıklı bebekler, hamilelikte bebek sağlığı, bebek sağlığı ve bakımı, bebek sağlığı ve gelişimi, bebek sağlığı ve beslenmesi, anne ve bebek sağlığı

Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü ve Bebek Sağlığı Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler Artık bebeğiniz doğdu ve sizin yakın ilginize muhtaç. Onu sevin onu sevmekten mutluluk duyun ve bunu kendisine en iyi biçimde gösterin. Bir anne olarak bebeğinizle hastaneden yuvanıza döndüğünüz ilk gün hayatınızın en heyecan verici anlarından ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bebek Sağlığı telkin cd indir izle İstanbul Bebek Sağlığı nerededir kimdir Bebek Sağlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bebek Sağlığı hipnoz Bebek Sağlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bebek Sağlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bebek Sağlığı kuantum düşünce kitap haberi

Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2009, 01:21 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

Artık bebeğiniz doğdu ve sizin yakın ilginize muhtaç. Onu sevin onu sevmekten mutluluk duyun ve bunu kendisine en iyi biçimde gösterin. Bir anne olarak bebeğinizle hastaneden yuvanıza döndüğünüz ilk gün hayatınızın en heyecan verici anlarından biri olacaktır. Yüklendiğiniz büyük sorumluluk karşısında birazcık sinirli olmanız son derece normaldir. Ama eşinizin ve ailenizin yardımıyla en kısa zamanda kendinize olan güvene yeniden kavuşacağınıza hiç kuşkunuz olmasın. Doğum sonrası yorgunluğu üzerinizden atabilmek için fırsat buldukça dinlenin.
Bünyeniz hamilelik döneminde vücudunuzda biriken fazla suyu doğumu izleyen birkaç gün içerisinde atacaktır. Zaman kaybetmeden karın kaslarını güçlendirici yer egzersizlerine başlayın ve düzenli olarak bu hareketleri yapmaya devam edin. Bebeğinizle sürekli olarak ilişkide olduğunuzdan doğum sonrası vücut temizliğinize olağanüstü özen gösterin.
Doğumdan 5-6 hafta sonra doktorunuza gidip doğum sonrası muayeneyi yaptırın. Doktorunuz doğum sonrası rahmin normal durumunu alıp almadığını saptayacak ve doğum öncesindeki sağlığınıza kavuşmanızı sağlayacaktır.
Meme verirken anne ile bebek arasında çok yakın bir bağ doğar. Bebeğin emme refleksi çok gelişmiştir. Bu becerisi onun sadece doymasını sağlamakla kalmaz aynı zamanda onun kendini güven içinde hissetmeye başlamasını şefkate ve bakıma olan büyük gereksinmesini de simgeler.
Bebeğiniz kısa bir süre sonra gözleriyle sizinle bağlantı kurmaya çalışacak ve ona en çekici gelen yanınız gözleriniz olacaktır. O sesinizi de duymaktan hoşlanır ve sizin sesinizi diğer seslerden kolayca ayırır. Bebeğinizin sizi uyarmak için verdiği kendine özgü sinyalleri anlamaya özen gösterin. Size ihtiyacı olduğunda her zaman onun yanına koşun. Bebeğiniz böylece kendini sürekli güven içinde hissedecek ve bu duygu onun ruhsal dengesinin sağlıklı bir biçimde gelişmesini sağlayacaktır.

Bebeğinizi Nasıl Tutacaksınız?Boyun kasları henüz yeterince güçlü olmadığından bebek 3 aylık olana kadar başını dik tutamaz. Onu kucakladığınızda sırtını ve başını kollarınızla desteklemeyi unutmayın. Bebeğiniz dikkatle kucağınıza aldığınız zaman kol ve bacaklarını serbestçe hareket isteyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Her sağlıklı bebek serbestçe hareket etme arzusu duyar. Kollarını rahatça oynatması bacaklarıyla sağa sola tekmeler atması onun kaslarını güçlendirir. Bu tür hareketler kan dolaşımını ve aaaabolizmayı da olumlu yönden etkiler. Kollarını ve bacaklarını kolayca hareket ettirebilmesi için bebeğinizi hafif giydirmeye ve üzerini ağır örtülerle örtmemeye özen gösterin.

Bebeğinizin Uykusu: Karnı doyan altı değiştirilen yıkanan ve giydirilen bebek günün büyük bir bölümünü uykuda geçirir. Bazı bebekler görünürde hiçbir neden olmadığı halde uzunca bir süre uyanık kalırlar. Hiç endişelenmeyin bırakın bebeğiniz uyku süresini kendi kararlaştırsın. Karnını her doyuruştan sonra yatırarak onu belli bir düzene alıştırabilirsiniz.
Genellikle ilk birkaç aydan sonra bebekler tüm gece boyunca uyumaya alışırlar. Sabahları erken uyanıp gün boyunca birkaç kez daha uyurlar. Bebeğiniz yüzüstü yatmayı tercih edebilir. Ama günümüzde bebeğin başının yassılaşmasını önlemek için yatış pozisyonunun zaman zaman değiştirilmesi önerilmektedir. Uyurken bebeği sık sık kontrol ederek nefes almasını engelleyecek bir neden bulunup bulunmadığını inceleyin. Sırt üstü yatarken kusan bebek boğulma tehlikesiyle karşılaşabilir.

Bebeğinizin Emzirilmesi: Bir bebeği beslemek için seçilecek en doğal ve en doğru yol onu emzirmektir. Anne sütü bebeklerin gelişebilmeleri için gerekli tüm besinleri içerir bulaşıcı hastalıklara karşı ona bağışıklık kazandırır. Emzirme aynı zamanda anne ile çocuk arasında çocuğun ruhsal açıdan sağlıklı gelişmesini etkileyen yakın bir ilişkinin doğmasına yardımcı olur. Anne için ise gerek fiziksel gerek ruhsal dengenin korunması açısından büyük önem taşır. Emzirme annenin de bebeğin de benimsemesi ve iyi öğrenmesi gereken bir sanattır. Bebeğinizi nasıl emzireceksiniz? Emzirme zamanlarını kendiniz için en uygun ve dinlendirici olan saatlere göre programlayın. Bebeğinizi emzirirken size en rahat gelen duruşu benimseyin. Bebeği emzirmeye başlamadan önce sıcak su ile yıkayın. Göğüs uçlarınızı temizleyin. Bebeğe önce bir memenizi verin ve on dakika emzirin sonra diğerini vererek on dakika daha emzirin. Bir sonraki emzirmeyi bebeğin en son emdiği göğüsten başlatın.
Bebeğiniz süt gereksinmesinin önemli bir bölümünü emzirmenin ilk birkaç dakikasında alacaktır. Fakat sütün devamlı oluşabilmesi için bebeğin her iki göğüslede emzirilmesi şarttır. Bebekler içgüdüsel olarak meme emmeyi bilirler. Ama ilk günler meme ucunu bulmakta güçlük çekebilirler. Göğsünüzün ucunu baş parmağınızla orta parmağınız arasına alıp bebeğin ağzına vererek ona yardımcı olun. İyi beslenebilmesi için bebeğin ağzını tamamen açmasını ve sadece göğüs ucunu değil göğsün koyu renkli bölgesinin tümünü dudaklarıyla kavrayarak meme emmesi gerekir. Meme verirken göğsünüzün bebeğin nefes almasını engellememesine dikkat edin. Bebeğinizi yirmi dakikadan fazla emzirmeyin. Genellikle bebeğiniz doyduğuna kendisi karar verip memenizi bırakacaktır.
Her emzirmeden sonra bebeğinizin gaz çıkarmasını sağlayın. Bunun en kolay yolu onu midesi omuzunuza değecek biçimde yatırmak ve hafifçe sırtına vurmaktır. Bebeğiniz gaz çıkartırken emdiği sütün birazını da kusabileceğinden omuzunuza ufak bir havlu veya temiz bir bez parçası koymayı unutmayın.
Bebeğinizi emzirdikten sonra meme uçlarınızı sıcak su ile silin. Sabun kullanmaktan kaçının. Sızabilecek sütü emmesi için sütyeninize temiz bir tampon veya bez parçası koyun.
İlk haftalarda bebeğinizi iki üç saatte bir hatta gece bile emzirmeniz gerekebilir. Genellikle doğduktan dört veya altı hafta sonra bebekler dört saatte bir emzirilir. Daha sonra ise günde beş kez emzirilme onlar için yeterlidir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2017, 10:29 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2017
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sungerBob is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

https://sorcev.com/dogumdan-sonra-an...neler-alinmali
sungerBob isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bebek, dogduktan, gerekenler, sonra, yapilmasi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler

Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü ve Bebek Sağlığı Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bebek Doğduktan Sonra Yapılması Gerekenler Artık bebeğiniz doğdu ve sizin yakın ilginize muhtaç. Onu sevin onu sevmekten mutluluk duyun ve bunu kendisine en iyi biçimde gösterin. Bir anne olarak bebeğinizle hastaneden yuvanıza döndüğünüz ilk gün hayatınızın en heyecan verici anlarından ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bebek Sağlığı telkin cd indir izle İstanbul Bebek Sağlığı nerededir kimdir Bebek Sağlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bebek Sağlığı hipnoz Bebek Sağlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bebek Sağlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bebek Sağlığı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.