![]() |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Cok aynaya bakmanin ugursuzluk getirecegi inanci bana gore hurafe. Ama cok aynaya bakmak psikolojiyi olumsuz etkileye bilir, ozellikle de geceleri aynaya bakmak insani rahatsiz ede biliyor. |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Ayna bence nasıl olmasını istiyorsan öyle olan bir arkadaştır. Eğer İyi olmasını istiyorsan "iyi" eğer kötü olmasını istiyorsan "kötü" sen nasıl istersen öyledir.. |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Alıntı:
ananemde gece tırnak kesilmez derdi bunun sebebini biliyor musunuz:) sevgiler... |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi sanırım gece tırnak kesilmesinin uğursuzluk getireceği inancı,eskiden aydınlatma araçlarının olmaması veya yetersiz olması sebebiyle etrafa sıçrayan tırnakların yaratacağı anti hijyenik durum olabilir.. |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Alıntı:
|
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Bende bunu okuduktan sonra bir deneyeyim dedim ve gittim konuştum aynada kendimle ama çok komiğime gitti dedim ben ne yapıyorum allah aşkına |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Komiğine neden gittiğini söyliyim..Bilinçaltın bu gibi durumlara alışık olmadığından tepkisini göstermiş ve sana ''ne yapıyorsun bu aptalca'' gibi tepkiler vermiş :) bilinçaltı değişmeyi sevmez en başından beri böyledir ama sen her defasında dahada istekle bunu yaparsan nelerin değişiceğini çok iyi gözlemliyceksin... |
Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi Pentaloji da bu konuda hizmet veren profesyonel bir kurum. Nefes teknikleri ile ilgili makalelerini okuyabilir , danışmanlık hizmeti için iletişime geçebilirsiniz. www. pentaloji.com ServiceDetail |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM. |