Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Tarihten Telkinler > Atatürk'e Dair..

Uyarılar

ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

Tarihten Telkinler ve Atatürk'e Dair.. ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atatürk neden büyüktür? Sorusunun cevabını ararken devrimleri, bilimsel, sosyolojik, ekonomik… bir sürü veriyi sıralayabiliriz. Ki bunu yaptığımızda yanlış yapmış olmayız. Ancak bugün bizim ihtiyacımız olan şey daha başka bir yönü diye düşünüyorum. Atatürk’ ü büyük yapan şey onun umudunu asla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Atatürk'e Dair.. telkin cd indir izle İstanbul Atatürk'e Dair.. nerededir kimdir Atatürk'e Dair.. çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Atatürk'e Dair.. hipnoz Atatürk'e Dair.. olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Atatürk'e Dair.. hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Atatürk'e Dair.. kuantum düşünce kitap haberi

ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-05-2012, 08:22 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

Atatürk neden büyüktür? Sorusunun cevabını ararken devrimleri, bilimsel, sosyolojik, ekonomik… bir sürü veriyi sıralayabiliriz. Ki bunu yaptığımızda yanlış yapmış olmayız. Ancak bugün bizim ihtiyacımız olan şey daha başka bir yönü diye düşünüyorum. Atatürk’ ü büyük yapan şey onun umudunu asla ve asla kaybetmemesi, mücadeleden bir an bile geri çekilmemesidir. Onu büyük yapan; en zor şartta bile yapılabilecek bir şeylerin olduğunu bilen ve bunun için çevresini harekete sürükleyebilen bir karaktere sahip olmasıdır. İçinde yaşadığı toplum için yapılması zorunlu olan şeyleri tespit ettikten sonra, nasıl yapılabileceğini planlayan ve çevresindeki insanlarla birlikte inandığı şeyler için yılmadan mücadele edebilen bir lider olabilmesidir. İdeallerinin akıl süzgecinden geçmiş olması, kararlılığı, çevresindeki insanları idealine ortak edebilmesi ve her durumda toplumsal yarar ve katkıyı düşünebilmesidir onu büyük yapan.

Bu söylediklerime onun hayatından örnekler vermek istiyorum.
17 yaşında girmeyi çok istediği okulun puanını tutturamadı.
24 yaşında tutuklandı. Günlerce sorguya çekildi ve 2 ay tek başına bir hücrede hapis yattı.
25 yaşında sürgüne gönderildi.
27 yaşında kendisinden bir yaş büyük rakip meslektaşı(Enver Paşa) kahraman ilan edilirken, o hiç önemsenmiyordu.
30 yaşında kendisi başka şehirleri işgal altından kurtarmaya çalışırken, doğduğu şehir düşman eline geçti.
37 yaşında rakibi amiri oldu ve onu kendinden uzaklaştırmak için fiilen işsiz kalacağı görevlere gönderdi.
37 yaşında böbrek hastalığından Viyana’da 2 ay hasta ve yalnız yattı.
38 yaşında Savunma Bakanı tarafından görevinden alındı. Hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.
38 yaşında bir toplantıda giyebileceği bir tek sivil elbisesi yoktu. İhtiyaç duyunca başkasından ödünç aldı. Cebinde sadece 80 lirası vardı.
38 yaşında beş arkadaşından üçü, bir seçimde ona oy vermedi.
39 yaşında idama mahkum edildi.

Biliyorsunuz sonrasında o zorlu savaşı kazandı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu. Peki bugün kendimize yarattığımız onca mazereti tekrar gözden geçirmemiz gerekmiyor mu? Ülkemizin içine düştüğü umutsuzluk, boş vermişlik, kendi gemisinin kaptanı olmaya karar verenler, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler, Atatürk idealini gönülden benimseyenler ama eylem konusunda geri duranlar… Lütfen yukarıdaki maddeleri tekrar gözden geçirin. Hiçbirimiz Atatürk’ün yaşadığı kadar sıkıntı içinde değiliz. Mazeretlerimiz sıkıntıların büyüklüğünden değil, yüreğimizin küçüklüğündendir. Yarınlar aklın, bilimin ve çağdaş uygarlık düzeyinin de üzerine çıkmak için mücadele edecek olan çocuklarımızın olacaksa eğer, bugün bizlerin yapması gerekenler var. Bu ülkeyi Atatürk yolunda yürütmek demek, çocuklarımız için hür ve özgür bir gelecek demek. Kızlarımızın başları dik, onurlu bir yaşam sürmesinin garantisi demektir.
Zorluklar elbette var. Ancak, kolay şey değildir Atatürk yolunda yürümek. Haksızlıklara baş eğmemektir. Yoksulluğun kader olmadığını bilmek, yoksulluğu yaratan gelir adaletsizliğini yenmek için aradaki vampirlerle mücadele etmektir. Her çocuğunu eğitmek, onun kendi yetenekleri çerçevesinde yetişmesini sağlamak ve tüm çocuklara ve gençlere eşit şans tanımaktır. Aklın, hayatın her anında egemen olmasını sağlamak için çabalamak, hurafe ve akıl dışı yalanları toplum hayatından silmek demektir. Atatürk’e Sivas’ta bir arkadaşı soruyor.

- Paramız yok, silahımız yok, askerimiz yok, müttefikimiz yok, idam ipi de boynumuza asılmış. Ama sen hala başaracağız kazanacağız diyorsun Paşam. Atatürk gülümseyerek;

- “Azizim Mazhar Müfit senin canın hayli sıkılmış. Git dinlen biraz. Senin dediklerin olsa bize ne gerek ki. Bu işi senin dediklerinle anneannem de yapar” der.

Atatürk’ ün bu yönünü bana düşündüren nedenlerden de kısaca bahsetmem gerek. İçinde yaşadığımız günlerin zorluğu, ülkemizde yaşanan akıl tutulmasının boyutları, ülkenin gerçek sahibi olan ulusun umutsuz ve çaresizlik içinde çırpınması, onuru için yok olmayı göze alarak ülke kuran bir ulusun her geçen gün egemenliğini kaybetmekte olması, ordusunun, yargısının, üniversitelerinin, ulusal değerleri önemseyen aydınlar ve derneklerin yıpratılması, etkisizleştirilmesidir. Ülke böyle bir karanlık içersindeyken güneş yüzlü, Mustafa Kemal yüreklilerin umutsuzluk girdabından çıkmaları ve sorumluluklarının gereğini yapmalarının gerekliliğine vurgu yapmaktır. Yapılması gerekenler zamanında yapılmazsa, yük ağırlaşır. Gebze ADD seçimlere giderken tüm üyelerimizin özeleştiri yapması ve Atatürk idealinin yaşaması için şartsız koşulsuz bir araya gelmesidir. Mustafa Kemal yüreklilerin kişisel hırs ve çıkarların çok üstünde bir yerde olduğuna şüphe yoktur. Atatürk Cumhuriyeti’ nin 100. yılında bu sorunları aşmış bir Türkiye umudu bizi birleştiren bir ideal ve paroladır.

Bir Hint masalına göre, kedi korkusundan devamlı endişe içinde yaşayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür.
Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde, bu kez de köpekten korkmaya başlar.
Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare sevineceği yerde avcıdan korkmaya başlar.
Büyücü bakar ki ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski halinde döndürür ve der ki :
'' SEN CESARETSİZ VE KORKAK BİRSİN. SENDE SADECE BİR FARENİN YÜREĞİ VAR. O YÜZDEN BEN SANA YARDIM EDEMEM ''

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2012, 08:24 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

hayatını değiştirebilme cesareti olduğun sürece gençsin :))

gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun...
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2012, 08:46 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,413
48 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kadir Serarslan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

BENİM CESARETİM YOK!..
Kadir Serarslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2012, 11:43 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

bence bunu kabul etmek en büyük cesaret..
yüzleşmediklerimizi yenemeyiz
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2012, 03:32 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

Bursa Nutku...

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, " Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır " demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, " Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir " diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek "...

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, " ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği..!

M.Kemal Atatürk...



CUMHURİYETİMİZİN 89. YILI KUTLU OLSUN..
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR?

Tarihten Telkinler ve Atatürk'e Dair.. ATATÜRK NEDEN BÜYÜKTÜR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atatürk neden büyüktür? Sorusunun cevabını ararken devrimleri, bilimsel, sosyolojik, ekonomik… bir sürü veriyi sıralayabiliriz. Ki bunu yaptığımızda yanlış yapmış olmayız. Ancak bugün bizim ihtiyacımız olan şey daha başka bir yönü diye düşünüyorum. Atatürk’ ü büyük yapan şey onun umudunu asla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Atatürk'e Dair.. telkin cd indir izle İstanbul Atatürk'e Dair.. nerededir kimdir Atatürk'e Dair.. çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Atatürk'e Dair.. hipnoz Atatürk'e Dair.. olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Atatürk'e Dair.. hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Atatürk'e Dair.. kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.