Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

Aşkın sayıları ................................

Gizemli Konular ve Astroloji Aşkın sayıları ................................ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşkın Sayıları Doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. 'Numeroloji: Aşk ve İlişki Rehberiniz' adlı kitabın yazarı Sonia Ducie'ye göre, doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. Sonia Ducie 'ye göre numeroloji, diğer insanlarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

Aşkın sayıları ................................

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-11-2010, 12:38 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 135
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart Aşkın sayıları ................................

Aşkın Sayıları


Doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. 'Numeroloji: Aşk ve İlişki Rehberiniz' adlı kitabın yazarı Sonia Ducie'ye göre, doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. Sonia Ducie 'ye göre numeroloji, diğer insanlarla olan fiziksel, duygusal, mantıksal ve ruhsal ilişkilerinizi anlamanızı sağlıyor.

Kişisel numaranızı bulmak için yapmanız gereken işlem çok basit: Bunun için sadece doğum gününüz gerekiyor. Örneğin ayın 4'ünde doğduysanız, kişisel numaranız '4' demektir. Eğer çift rakamlı bir günde, örneğin 15'inde doğduysanız, numaranız 6' (1 + 5 = 6), ayın 29' unda doğduysanız, kişisel numaranız '2' (2 + 9 = 11, 1 + 1 = 2) oluyor.


. BENCİL BİRLER : Doğuştan liderlik özelliğiniz ve kontrolü elinizde bulundurma isteğiniz, hayatınızın diğer alanlarında olduğu gibi aşk hayatınızda da kendini gösteriyor. Zorsunuz çünkü 'Hep ben, hep ben!' diyorsunuz. Bu bencil yapınız, insanların sevgililerini çalmaya kadar gidebiliyor.


. ROMANTİK İKİLER : Romantizm, sizin için en başta geliyor. Sevildiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var. Siz de karşılığında sevgi veriyorsunuz. Sevgilinizin elini tutmaktan hoşlanıyorsunuz; çünkü bu sizin ruhunuzun diğer yarısıyla bağlantı kurmanızı sağlıyor. Çok verici bir insansınız, almayı da öğrenmelisiniz.


. FLÖRTÇÜ ÜÇLER : Flört tam sizin için. Ama bu çoğu zaman başınızın belaya girmesine yol açıyor. Çevrenizi sarmasını istediğiniz yakışıklı erkeklerden, asılsız dedikodulara kadar birçok konu sizi meşgul ediyor. Bu eğiliminizle, hayatın gerçeklerinden uzaklaşmak istiyorsunuz.


. TUTKULU DÖRTLER : Çok romantik ve tutkulu bir insansınız. Hem kendinizin hem de partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve tatmin etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Güven sizin için çok önemli. Daha doğal ve rahat davranarak ilişkinize heyecan katabilirsiniz.


. DEĞİŞKEN BEŞLER : Rüzgar gibi değişkensiniz ve sizin bu yapınıza ayak uydurabilecek bir sevgiliye ihtiyacınız var. Hayatınızdaki her kişi ayrı bir macera. Aşk konusunda çok sabırsızsınız ve önünüze gelen herkesle birlikte olma eğiliminiz var.


. ŞEFKATLİ ALTILAR : Çarşafların arasında çok yeteneklisiniz ve birine aşık olduğunuzda şefkatli ve cömertsiniz. Mantığınızla değil, kalbinizle hareket ediyorsunuz. Hayatınızda hiç olmazsa bir kez, kırdığınız bir kalbi onarmaya çalışın.


. HAYALCİ YEDİLER : Sevdiğinize tapıyor, onun kendini mükemmel hissetmesini sağlıyorsunuz. Hayal kurmayı seven bir insansınız. Gerçekler sizi zorluyor. Bu yüzden uzaktan seveceğiniz bir erkeği tercih ediyorsunuz. Kafa dengi bir sevgili bulmak bu yüzden biraz zor oluyor sizin için.


. OYUNCU SEKİZLER : Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.


. CÖMERT DOKUZLAR : Çok verici bir insansınız. Ödülünüzse, eşinizi mutlu görmek. Yumuşak ve oyunlar oynamaktan hoşlanan bir insandan çılgın ve vahşi bir yaratığa dönüşebiliyorsunuz. Çok çabuk sinirleniyorsunuz, neyse ki bu siniriniz kısa sürede yatışıyor.
alıntı

sevgiler

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________







Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır...
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 12:42 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
pztf_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 41
Tesekkür: 261
46 Mesajinıza toplam 161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pztf_life is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

Tespit süper gerçekten teşekkürler paylaşımınız için.....:)))))))
pztf_life isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 12:56 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 135
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

Alıntı:
pztf_life Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tespit süper gerçekten teşekkürler paylaşımınız için.....:)))))))



ben tşk ederim
sevgiler
__________________







Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır...
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 11:11 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Mesajlar: 386
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

benim sayım 9 muş ya aslında doğru sayılır
__________________
"Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6)
suyahapsettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 12:28 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
mai-krizantem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 102
Tesekkür: 165
52 Mesajinıza toplam 120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mai-krizantem will become famous soon enoughmai-krizantem will become famous soon enough
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

benimki de 8,aynen beni anlatmış :)) teşekkürler....
__________________
Bir zil,sen onu çalana dek zil değildir.
Bir şarkı,sen onu söyleyene dek şarkı değildir.
Sevgi kalbine,orada durması için konmadı.
Sevgi,sen onu dağıtana dek sevgi değildir.
mai-krizantem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 01:20 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
delimanyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 146
Tesekkür: 463
144 Mesajinıza toplam 622 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delimanyak has a spectacular aura aboutdelimanyak has a spectacular aura aboutdelimanyak has a spectacular aura about
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

. DEĞİŞKEN BEŞLER : Rüzgar gibi değişkensiniz ve sizin bu yapınıza ayak uydurabilecek bir sevgiliye ihtiyacınız var. Hayatınızdaki her kişi ayrı bir macera. Aşk konusunda çok sabırsızsınız ve önünüze gelen herkesle birlikte olma eğiliminiz var.


yani bu kadar olur... : )
__________________
- Sence ben aklımı mı kaçırdım?




- Korkarım öyle. Delirmişsin, üşütmüşsün, keçileri kaçırmışsın.
Ama sana bir sır vereyim bak: İyi insanların hepsi öyledir : )




Alice in Wonderland
delimanyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 04:58 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: Aşkın sayıları ................................

ROMANTİK İKİLER : Romantizm, sizin için en başta geliyor. Sevildiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var. Siz de karşılığında sevgi veriyorsunuz. Sevgilinizin elini tutmaktan hoşlanıyorsunuz; çünkü bu sizin ruhunuzun diğer yarısıyla bağlantı kurmanızı sağlıyor. Çok verici bir insansınız, almayı da öğrenmelisiniz.


Ç
ok doğru gerçekten:)))
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Aşkın sayıları ................................

Gizemli Konular ve Astroloji Aşkın sayıları ................................ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşkın Sayıları Doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. 'Numeroloji: Aşk ve İlişki Rehberiniz' adlı kitabın yazarı Sonia Ducie'ye göre, doğum gününüzün, aşk hayatınız üzerinde inanılmaz ve büyüleyici etkileri var. Sonia Ducie 'ye göre numeroloji, diğer insanlarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.