![]() |
amaniinnnnnnnnyazıyı okyuup bitirdikten sonra ''öyleyse ben salağımmm'' dedimmmm yoook olmazzz ben de asla kabul etmiyorum...... |
yaaaaaaaaaaaaaa bunlar ne yaaa ben yay burcuyum da :D hiç bu tarz seyler duymamıstım bu burcla ilgili |
Yay burcu tarafindan buyuk bir darbe yemis olcaksinizki bunu buraya yazmis bulunuyorsunuz..yazik yahu butun yay burclari toplanalim eylem yapalim bu yaziyi arkadaslar....... |
ne yapmaya çalıştıgınıda anlamadım.yay burcu hakkında kişisel bi yorumda bulunmuşsunuz. bırakında düşünceleriniz sizde kalsın.gereksiz bi paylaşım.... |
Cevap: yay burcu kadını erkeği Ya yazılanların bazıları doğru ama çoğu da yanlış bence...Tamam yay burcu biraz arızalı ama bu kadar da değil. aptal,kişiliksiz,güvenilmez...Bunlar çok ağır ve zorlama.. Özgürlüğüne çok düşkün,baskıya gelmiyor hatta çoğu zaman gel-gitleri var! Yay Burçları'nın sağı-solu da belli olmuyor! Renkli bir kişiliğe sahip çoğu...Kocaman bir dünyadır Yay Burcu! |
Cevap: yay burcu kadını erkeği arkadaşlar sakin olun,kahvesmileyböyle yazılar her burç hakkında var,geyik olsun diye yazılmış görmüyormusunuzsevinclibende yay burcuyum,yükselenim bile yaysevincli,ama bu özelliklerin hiçbiri yok...smileydanceyay burcu ateş grubu olup lider burçlardan biridirsung66hem bütün burçlar güzeldirrsmil56 |
Cevap: yay burcu kadını erkeği ikizler burcu olarak yay burcunu kınıyorummm dusun2 |
Cevap: yay burcu kadını erkeği Merhaba; Benim aşkım bir yay burcu erkeği!!.. 1 yılı geçen bir beraberliğimiz var.. Çok ince, duygusal, olgun bir erkek.. Ben özgürlüğüme biraz daha, hatta fazlaca düşkünüm.. Belki ondan oldukça iyi idare ediyoruz birbirimizi.. Sonra yeğenim, yay burcu erkeği.. Bence her eve lazım.. Çok eğlenceli tipler.. Astroloji ne der bilmem.. Ama benim 1 numaram YAY!! Sevgiyle kalın!!.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |