Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bütün Detayları İle Astral Seyahat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/621035-butun-detaylari-ile-astral-seyahat.html)

Yazmakta 18-04-2012 02:06 PM

Bütün Detayları İle Astral Seyahat
 
http://www.yazmakta.com/wp-content/u...al-Seyahat.png

Öncelikle bütün yazmakta.com takipçilerine ve bu yazıyı okuyanlara teşekkür ederek konuya girmek istiyorum, Astral Projection / Astral Seyahat hakkında bütün bilgileri ara ara yazmakta.com takipçilerine sunduk; fakat parça parça tamamlanan set bazı anlaşmazlıklara yol açmış, bu konuda Astral Seyahat / Astral Projection hakkında bütün detayları toparlmaya ve bilgi vermeye çalışağım.

Bütün detayları ile astral seyahat nedir?

Öncelikle insan vücudunun tek bir bedenden meydana gelmediğini bilmeniz gerekiyor, insan vücudu birden fazla bedenin birleşmesiyle oluşmuştur. İki gözümüz ile gördüğümüz, et ve kemikten oluşan, fiziki dünyada kullandığımız bedenimiz ( fiziki bedenimiz )dir. Astral Bedenimiz ile fiziki bedenimizden ayrılmayı gerçekleştirdiğimizde duyu organları fiziki bedendeki duyu organları değil, Astral Beden deki duyu organları çalışmaya başlar. Fiziki bedende olduğu gibi Astral bedene has duyu özellikleri vardır, bu sayede görme, işitme ve hissetme yetileriniz normalden çok daha iyi çalışacaktır.

Astral Dünya: En çok sorulan sorulardan bir tanesi de yaşanan olay gerçek mi yoksa rüya boyuttur. Örneğin bir yakınınızın yanına gittiğinizde o yakınınız ne yapıyor ise görebilirsiniz eğer bu yakınınızın psişik güçleri gelişmiş ise sizin geldiğinizi anlayabilir. Astral dünya da düşünce hızı ile hareket edildiğinden dolayı biraz daha yukarılara yani gezegenler arası seyahat yapabilirsiniz fakat buda yüzlerce deneyim ve tam bir profesyonellik gerektirir.
Astral Seyahat ve Psikolojik Tehlike: Astral seyahat esnasında her ne kadar potansiyel bir tehlikenin olmadığından bahsetsek de kişiye özel daha doğrusu kişinin algısına göre oluşabilecek psikolojik problemler olabilir. Projection deneyimini yaşayacak olan bir kişinin bilinci henüz bu olayı algılayacak kadar gelişmediyse kendisinde istenmeyen bazı rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Her ne kadar normalde var olan bir bedene geçiş yapsak da sonuçta alışılmışın dışında bir deneyim yaşanacak, buda kişiyi istenmeyen bir şekilde etkileyebilir.

Astral Seyahate Başlarken

Sırt üstü yatmayı, hafif sağa dönük olmayı, üstümüze yorgan örtmemeyi, mümkünse iç çamaşırı hariç herhangi bir kıyafet giymemeyi; Yani olabildiğince rahat olmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Yatış biçimini ve diğer ayrıntıları hallettikten sonra mutlaka yapılması gereken meditasyon seansına geçilmesi gerekir.

Meditasyon nasıl yapılır?: Meditasyon yapabilmek için birden fazla seçenek vardır, bunlardan en yaygın olanı mum ateşi veya beyaz ışıklı bir lambadır. Her iki meditasyon türünün de aslında mantığı aynıdır hangisi sizin için daha kolay olacaksa onu seçebilirsiniz.Astral Seyahat ve meditasyon: Meditasyon hiç bir şey düşünmemek ve yok olmak anlamlarına gelir, astral seyahat esnasında uygulanan meditasyon tamamen zihni susturma amaçlıdır. Astral seyahat yapabilmek için en çok gerekli olan şey boş zihindir. Meditasyon haricinde ise zihni boşaltmak çok zordur.
Mum ışığı ile meditasyon yapma: Karanlık ortamda yanan mum ışığına yaklaşık olarak 10 dakika kadar odaklanarak bakmalı ve ardından zaman kaybetmeden gerekli pozisyonu alarak yatağa uzanmalısınız.

Gözlerinizi kapattığınızda mum ışığının aslında sönmediğini ve gözlerinizin önünde yandığını göreceksiniz, daha sonra bütün odağınızı mum ışığına vererek yeni şekiller oluşturmaya çalışmalısınız. Örneğin mum ışığını dans eden bir çifte veya yeni açan bir çiçeğe dönüştürerek zihninizi boşaltabilirsiniz.

Lamba ile meditasyonun farkı ise mum ışığına değilde lambaya bakarak aynı işlemleri yapmalısınız.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Meditasyonu nasıl yapacağımızı yani zihnimizi nasıl sustaracağımızı, yatağa nasıl yatacağımızı, hiç bir potansiyel tehlikenin olmadığını yani korkulacak hiç bir şeyin olmadığını ve zihnin boşaltılması gerektiğini öğrendik.

Şimdi ise bu öğrendiklerimizi pratiğe dökme zamanı geldi, meditasyon yaparak yatağa doğru şekilde uzandıktan bir süre sonra uğultular ve çınlamalar duyacaksınız, kalbinizin normalden çok daha fazla attığını ve kafanız hariç vücudunuzun adeta boşlukta olduğunu hissedebilirsiniz. Durun korkmayın ve konsantrasyonunuzu bozmayın zaten olması gereken şeyler oluyor.

Kalp çarpmaları ve diğer yaşanan etkiler doğrultusunda konsantrasyonunuzu bozmadan meditasyona devam etmelisiniz. Artık son geçiş döneminde gözünüzün önüne bembeyaz bir ekran gelecektir bu noktada tek atış şansınız var diyebilirim. Beyaz ekran geldikten sonra çıkış teknikleriniz den bir tanesini uygulayarak geçişi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Çıkışı gerçekleştirmek; Astral Seyahat nasıl yapılır dedik, bir ton şey anlattık, başarılı bir deneyim yaşayabilmeniz için en iyi anlamanız gereken konulardan bir tanesi de budur.
Özellikle bu yazıyı dikkatle okumalısınız; Bütün ayrıntıları uyguladınız ve beyaz ekranı gördünüz şimdi aşağıdaki astral seyahat tekniklerinden bir tanesini uygulamanız gerekiyor, aşağıdaki teknikler haricinde kendi geliştirdiğiniz astral seyahat tekniklerini de uygulayabilirsiniz.

Astral Seyahat Teknikeri: Beyaz ekran esnasında uygulayabileceğiniz en etkili tekniklerden olan ip tekniğini doğru bir şekilde uygulamanız doğrultusunda mutlaka çıkışı gerçekleştireceksiniz. Alnınızdan tavana doğru bir ip çıktığını ve o ipe tırmandığınızı imaje edin adeta vücudunuzun yukarıya doğru çekildiğini yaşayın, daha sonrasında bir anda kendinizi astral bedeninizde bulacaksınız fakat bu ilk deneyim 2-3 saniyeden uzun sürmeyecek

KAYNAK: Parapsikoloji ve Kişisel Gelişim Blogu
YAZAR: UMUT YAVUZ


BEĞENİLERİ EKSİK ETMEYİN y789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.